2.3.07

Hare Krishna ja vaihtoehtoinen tiede

Luuletko, että ihminen on käynyt Kuussa? Tai että se on lähempänä meitä kuin Aurinko? Hahahahaaa! Miten naurettava uudestisyntynyt matonen oletkaan jos uskot niin.

Ota oppia Hare Krishnojen tieteestä! Kaikki se höpinä tieteellisestä tutkimuksesta ja kuuhun menemisestä? Pelkkää ahneutta! Tutkijat haluavat rahaa ja tämän takia valehtelevat hallituksille. Veda-kirjan paljastavat meille Totuuden.

"The Vedic account of our planetary system is already researched, concluded, and perfect. The Vedas state that the moon is 800,000 miles farther from the earth than the sun. Therefore, even if we accept the modern calculation of 93 million miles as the distance from the earth to the sun, how could the "astronauts" have traveled to the moon--a distance of almost 94 million miles--in only 91 hours (the alleged elapsed time of the Apollo 11 moon trip)? This would require an average speed of more than one million miles per hour for the spacecraft, a patently impossible feat by even the space scientists' calculations."

Voiko kukaan kuolevainen kumota tällaista logiikkaa?

1 comment:

Tino Rossi said...

Tämä asettaa jo aikamoisia ongelmia ihan taivaanmekaniikan perusteisiin... Jos kuu on kauempana kuin aurinko niin kuun vaiheiden selittäminenkin käy melko vaikeaksi. Saati sitten auringonpimennysten, auringon eteen menee tuota..jotain?

Ja kuinka iso kuu onkaan jos se on noin mahtava möllykkä taivaalla ja silti aurinkoa kauempana, vau!