28.3.07

Kreationistien tuoretta tiedettä

AiG on rakentamassa jälleen uutta museota jossa esitetään maailman historiaa kreationistien näkökulmasta. Tällä kertaa mukana on useita "tiedemiehiä", oikein tiedepaneelissa, antamassa syväanalyyttisiä arvioita siitä miten näyttelyistä saadaan tarkkoja ja todenmukaisia.

Mukana on mm. "Genetiikan perusteella Aatamin rintakarvojen pitäisi olla lyhyitä, kuten Sean Conneryllä." Ja tietenkin tulvageologian tuomat ongelmat. Kreationistit ovat yhtämieltä siitä, että se tapahtui, mutta eivät pääse ymmärrykseen miten ja missä. Eri ajatusten tuomat potentiaaliset ristiriidat toivat kuitenkin huolia. Uusin idea jota esitetään ihan vakavissaan on se, että mannerlaatat hajosivat ja levisivät nykyisille paikoilleen vain muutamassa päivässä.

Jäämme jännittämään kuinka nerokkaita paljastuksia museo tarjoaa vierailijoille. Mukana pitäisi olla multimediaelämyksiä, musiikkia ja elokuvia.

2 comments:

Anonymous said...

Johan tätä vainoa onkin katsottu! Vihdoinkin! Minä jo Pelkäsinkin, että tanko Helvettiin, joka on ID:n rasvaama, olisi johtanut kaikki pois Oikeasta YEC -kreationismista!

Miettikää nyt; Alussa oli YEC, jossa Raamatulla määriteltiin maan ikä ja kaikki. Sitten luovuttiin, tuli OEC, uskottiin silti Kristukseen. Sitten tuli moraaliton ID, joka sanoi että "voit uskoa UFO:ihin" (Raelilaiset kannattavat "ID:tä ateisteille" http://www.rael.org/ ) Voit uskoa Baaliin... Ja sitten tuli tämä "kriittinen analyysi", jossa Jumala unohdetaan täysin ja sanotaan että "evo ei ole kiva" = unohdetaan tärkein! Unohdetaan moraalin alku ja juuri! (Jotkut väittävät että tavoitteet jotakuinkin

1:alussa poistetaan virheet bilsankirjoista
2:Kritisoidaan evoluutiota yleisesti
3:Vaihtoehtojen pohtiminen

Mutta kyllä me kaikki näemme että suunta on toinen; Ei tuossa vähittäin käännytetä ateistia uskoon vaan toisinpäin! Vilpittömästi uskovien avulla Saatana kädestä pitäen vie ID:n avulla Helvettiin! Jokainen joka kykenee näkemään tämän, näkee tämän!)

http://www.nuotta.com/component/option,com_magazine/Itemid,0/func,show_article/id,36/

Kiittäkäämme Jumalaa Kaikesta (kuten tuolla:)

http://www.thankgodi.com/content/view/31/35/

Anonymous said...

Osoitteet uusiksi

http://www.nuotta.com/component/
option,com_magazine/Itemid,0/
func,show_article/id,36/