9.3.07

Virtsasta vielä kerran

Tutkin kevyesti löytyisikö suomenkielisiltä sivustoilta tietoa virtsaterapiasta. Onneksi niitä ei tahdo löytyä. Kuitenkin eräältä huuhaa-keskustelupalstalta löytyi ihmisiä jotka ovat virtsaterapialla.

"Lähdin luvuista 185/115 liikkeelle pari vuotta sitten kun työpaikat seinätkin olivat punaisia.Paastoilin, siirryin elävään ravintoon, laihdutin yli 20kg. Pääsin lukemiin 145/95.Paastokin auttoi vain väliaikaisesti. Liikunnalla sai luvut jotenkin pysymään alhaalla.Nyt takana on 4 viikkoa virtsaterapiaa ja lukemat ovat olleet kaikkina iltoina kun olen mitannut haarukassa 128..132/80..83. Jihaa!"

Taidan liittyä Astro-foorumille, ihan vain tutkimusmielessä. Siellä on keskustelua reikistä astrologiaan ja kaikki muu vaihtoehto siltä väliltä. En ala riehumaan tai olemaan skeptikko, ellei minulta erikseen kysytä mielipidettä.

2 comments:

Anonymous said...

Kaikenlaista ihanaa porukkaa sitä löytyykin. Mieti nyt mitä kaikkea voi ne baarissa "nappaamasi" tuntemattomat satunnaiset ohikulkijat ovat voineetkaan tehdä.

Tästä lähtien ainakin varmistan. Ajatuskin järkyttää.. Jos kusi olisi juotavaa ja paska syötävää, niin kai ne olisivat ihmiselle miellyttävämpiä hajultaan.. Ja jos olisivat, niin miksi ihmeessä meillä on niiden poistamiseen keskittyneitä, energiaa kuluttavia, elimiä?

Anonymous said...

Voi pyhä yksinkertaisuus, kuinka ahdasmielistä kirjoittelua, kokeilkaa jos on vaivoja, steriili ravintoliuos, jota elimistö ei sillä hetkellä tarvitse, suurin osa lääkkeistä on paljon pahemman makuisia . Kun uutta makua maistaa 20 kertaa, siihen tottuu. Ja tämä lääke on ilmainen. OS