30.1.22

Antti Heikkilä VS PCR-testin kalibrointi

 Rakas ortopedimme Antti Heikkilä meni jälleen twiittailemaan pandemiasta. Kuten aikaisemminkin myös tällä kertaa Antti on vähättelevällä tuulella. Hän vihjailee koko taudin olevan keksitty juttu: plandemia. Termi jota rokotepelottelijat ja virusdenialistit ovat viljelleet ahkerasti tuotoksissaan. 

Tällä kertaa tuon taudin suunnitelmallisuuden myönsi ihan virallinen taho! Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ihan omassa julkaisussaan! Kuinka noloa meidän virallista tarua kannattavien kannalta!


Oletin innokkaana, että Antilla on esiteltävänä jotain uutta virkistävää kamaa. Valitettavasti Antti todisti olevansa jälkeenjäänyt. Siis tämän argumentin tiimoilta. Kyseinen PCR-testin kalibrointi kun käytiin läpi netissä jo viime vuoden kesällä. Kuukausia sitten debunkattu ja selitetty kama on vain herätetty henkiin zombina Antin twiitteihin. Ja hänen faninsa levittävät sitä uskollisesti eteenpäin.

Eli tämä on käyty patologisesti läpi useilla eri sivustoilla:

Reuters

British Medical Journal

Full Fact

Ja niin edelleen. Mutta Antti ei jaksa vaivautua tarkistamaan olisiko hän itse mahdollisesti ymmärtänyt jotain väärin. Sellainen ei sovi miehen tyylittömyyteen.

Mistä sitten on kyse?

Katsotaan miten kyseistä FDA:n dokumenttia alettiin tulkitsemaan tautia vähättelevien parissa silloin kesällä 2021. Tunnetuimpia silloisia äläkän nostajia oli tunnetun huuhaan tuottajan eli Natural News-sivuston Mike Adams. Tämä on se hörhö-kori josta Antti siis hakee materiaalejaan. Tosin Mike Adams itse täsmentää, että virus on olemassa. Jos sitä ei olisi olemassa, niin hän ei voisi hyökätä Anthony Faucia vastaan Wuhanin viruslaboratoriokokeiden perusteella.

Mike Adams tulkitsi dokumentin tarkoittavan, ettei PCR-testi voi havaita SARS-CoV-2 virusta, koska sen kalibrointia tehtiin tuolloin pandemian alkuvaiheessa jollain muulla viruksella! Nykyään virusta voi tilata tutkimuskäyttöön. 

Ongelmia aiheutti tämä kohta FDA:n paperissa:

Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA (N gene; GenBank accession: MN908947.2) of known titer (RNA copies/μL) spiked into a diluent consisting of a suspension of human A549 cells and viral transport medium (VTM) to mimic clinical specimen.

 Todellakin. Testin soveltuvuutta tiettyjen SARS-CoV-2 RNA-pätkien tunnistamisessa testattiin ihmisten soluilla joihin oli laitettu muista viruksista poimittuja RNA-pätkiä.

Mutta tuo kohta tarkoitti vain sitä selvitystä, että millä määrällä PCR-testi havaitsisi tietyn viruksen. Antti ei näytä huomaavan tai ymmärtävän lainauksessa olevaa "quantified" sanaa. Eli mikä olisi pienin määrä viruksia, jolla ne kyetään havaitsemaan PCR-testissä? Kyseessähän oli kalibrointi. Sitä varten tarvitaan näyte, jossa olevien virusten määrä on tiedossa mahdollisimman tarkasti. Sitä varten otetaan käyttöön ne laboratorioissa tehdyt viljelmät.

Se mistä virus tunnistaan onkin jossain muualla kuin virusten määrässä. Se on havaituissa RNA-pätkissä.

Mutta Antti ei tiedä tätä. Tai teeskentelee tietämätöntä. Emme tiedä minkälaisesta kamasta Antti on alkanut näpyttelemään twiittiään. Valmistautukaa siis näkemään somessa tätä kuolleista herätettyä argumenttia.

1 comment:

Timo said...

Lueskelin kanssa tota linkkiä kun tuossa meemissä mitä levitetään ei sitä selkeästi ollut mukana. En löytänyt mitään hHikkilän näkökantoja puoltavia hommia sieltä, enkä kyllä uskonut löytävänikään. Tää kohta silti pisti silmään; kääntyykö tämä siis että Positiivinen tulos indikoi SARS-CoV-2 olemassa olon mutta ei silti pois sulje muita sairauksia, vai että myös muut sairaudet ilman SARS-CoV-2 voi aiheuttaa positiivisen tuloksen?
"Results are for the identification of SARS-CoV-2 RNA. SARS-CoV-2 RNA is generally detectable in upper and lower respiratory specimens during infection. Positive results are indicative of active infection with SARS-CoV-2 but do not rule out bacterial infection or co-infection with other viruses. The agent detected
may not be the definite cause of disease. Laboratories within the United States and its territories are
required to report all results to the appropriate public health authorities. "
Sitten osassa testeissä näyttäisi olevan tällainen maininta? Miten kääntäisit "Performance characteristics of these extraction
platforms with 2019-nCoV (SARS CoV-2) have not been demonstrated."?

"1
Equivalence and performance of these extraction platforms for extraction of viral RNA were demonstrated with the CDC
Human Influenza Virus Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel (K190302). Performance characteristics of these extraction
platforms with 2019-nCoV (SARS CoV-2) have not been demonstrated."

https://www.fda.gov/media/134922/download?fbclid=IwAR3vQvDhggB7fjkfe5Ct9UY9zMIwrjpWhnJoM54ApdjJv1uvxbpWPQz4hLE