19.1.22

Australian avoimet ja Wanhojen uutisten kierrätys rokotepelottelussa sekä Mercolan kanta virukseen

Tenniksen saralla ajankohtainen Australian avoin lähti käyntiin tammikuussa. Serbialaisen Djokovicin rokottamattomuus nousi urheilua isommaksi uutiseksi. Australia antoi miehelle maasta karkoittamisen ja viisumin perumisen. Heti tämän jälkeen alkoi rokotepelottelijoiden tehtaissa uuden materiaalin tuottaminen. Tietenkin vanhoilla keinoilla. 

 Kuvissa ja videoissa käytettiin erittäin dramaattista materiaalia. Kentälle polvilleen luhistuva Dalila Jakupovic on selkeästi tuskissaan. Ja puristaa rintakehäänsä. Tämän rintakivun kerrotaan johtuvan rokotteista. Näitä kuvia jaetaan myös kotimaisissa someringeissä, sillä rokotevastaisten parissa.



Onhan kuva dramaattinen. Mutta liittyykö se mitenkään rokotteisiin? 

Eipä tietenkään. Kuva on kyllä Australiasta. Kaksi vuotta sitten. Kyseessä on Jakupovicin keskeytys tammikuulta 2020. Eli ennen mrna-rokotteiden ilmestymistä. Yskimistä ja hengitysvaikeuksia aiheutti silloinen valtava maastopalo ja sen savut.

Hyvin varmasti moni kuvia luova taho tietää mistä nappasi Jakupovicin kuvan. Tärkeämpää on saada niitä klikkauksia sivuille ja profiileihin, joissa myydään omia tuotteita.

Kuten esim. osteopaatti Joseph Mercola on tehnyt useita vuosia. Miljoona omaisuutensa ei-niin-tarkoilla terveysartikkeleillaan tienannut Mercola on ollut rokotevastaisten piirien suosikkeja. Siinä samassa hänen nimensä tarttui myös virusdenialisten puheisiin. Se oli asteen verran liikaa huuhaan suuntaan Mercolan julkisuuskuvan kannalta. Hän haluaa esiintyä lääketieteellisen asiantuntijana, mutta se on vaikeaa jos kuorossa laulaa virusdenialisteja. 

Kuin sattumalta Mercola julkaisi relevantin tekstin:  Yes, SARS-CoV-2 is a real virus. Koko teksti on luonnollisesti maksumuurin takana. Frank Visserillä on onneksi keinonsa. Hänen kauttaan selviää mitä kaikkea Mercola kertoo faneilleen koronaviruksesta.

Mercola on tietoinen siitä, että CDC viljelee virusta ja pystyy luovuttamaan virusta sitä haluaville laboratorioille.

Mercola toteaa myös toteaa, että virus on eristetty, kuvattu ja sekvensoitu. Hän huomauttaa aivan oikein, että tietyt ihmiset (suom. virusdenialistit) eivät pidä virologien suorittamia virusten eristämisiä tarpeeksi hyvinä eristämisinä. 

Tärkeimpänä Mercola kirjoittaa, että viruksen perimä täsmää siihen mitä on löydetty Covid-19 tautia sairastaneiden ihmisten näytteistä.

Näin Mercolasta tuli persona non grata virusdenialistien riveissä.

No comments: