14.2.07

Darwin on taas syyllinen murhiin

Uncommon Descentissä on huomattu, että USA:ssa tapahtui kaksi verilöylyä samana päivänä. Kas kummaa! Sinä päivänä juhlittiin myös Darwin päivää! Ensin Columbine ja nyt tämä. Milloin pääsemme eroon Darwinista ja samalla myös massamurhaajista?

Toivottavasti DaveScot kirjoitti viestinsä vain (huonolla) huumorimielellä. Valitettavasti näyttää siltä, että hän esitti vihjailunsa murhien ja Darwinin välisestä yhteydestä ihan vakavissaan.

5 comments:

Anonymous said...

Tottakai, nythän se Lopullinen todiste viimeinkin tuli! Nyt kaikki luopumaan darwinismista, koska jokaikinen darwinisti on massamurhaaja, toisin kuin kreationistit, jotka ainoastaan naivat homohuoria kokkelipäissään...

Ja jopa ateistit tietävät kumpi näistä kahdesta on pahempi ja kumpi vain seksuaalinen kieroutuma!

Paholaisen Asianajaja said...

Ette voi uskoa kuinka rajuja sisäisiä taisteluja joudun käymään itseni kanssa, etten vain ala lahtaamaan ihmisiä ympärilläni. Mutta saan syyttää itseäni tästä. Mitäs menin lukemaan Origin of Species-kirjan.

Paholaisen Asianajaja said...

Hitto vie. DaveScot ON tosissaan:

"And I specifically aid that family related killings don’t count as those are not in teh class I’d consider to be possibly inspired by Darwinian lack of respect for the sacredness of life. I specifically DID compare to Columbine where one of the shooters was wearing a Darwin t-shirt and none of the victims were family of the perps."

Minulle tulee tuon lukemisesta sama tunne kuin silloin Matti Leisolan Kivestä ihmiseksi-luennolla. Hän kertoi darwinismin mahdollistaneen natsismin nousun. Siinä kohtaa löin päätäni pöytään ja moni muukin huokaili yleisössä. Se oli siis Tampereen yliopistolla pari vuotta sitten.

Anonymous said...

Uncommon Descentin meno on muuttunut yhä vaan sekopäisemmäksi.

Anonymous said...

Talk.Originshan haksutettiin taannoin.
http://www.talkorigins.org/
Miettikää minkälainen saarna "evojen epämoraalisuudesta" ja pahuudesta ja vaikka mistä toisinajattelijoiden vainoamisesta tulisi, jos kohteena olisi ollut em:n sisarsivusto True.Origins. Jos olisi true haksutettu, niin jopa Discovery Institute todennäköisesti älähtäisi - vaikka eihän sillä ID:llä ole mitään tekemistä YEC:in kanssa (paitsi silloin, kun läsnä ei ole tiedemaailmaa. Esim. "Luomisen lauantaissa" ID:läiset mainosteli ja myi YEC -kirjoja, ja Leisolakin mainitsi että "kaikkihan me tiedämme mihin se Suunnittelija viittaa"..)