27.7.20

UFO-kuutio Auringosta!

UFO-uutisten rintamalla on ollut pitkään hiljaista. Tänään huuhaa-otsikoissa on ollut hieno kuva mustasta neliöstä. Kyseinen neliö on herättänyt ihmisten mielenkiinnon, koska se on Auringon edessä. Ufologien joukosta kerittiin hakemaan asiantuntija Scott C. Waring, joka kertoi neliön olevan kuutio. Ja tuo kuutio on selkeästi kymmenen kertaa isompi kuin planeettamme. Ja ilmestyi esiin Auringon sisältä. Tai ehkä NASA lisäsi mustan neliön kuvaan sensuroidakseen jotain mitä ei saa näyttää ihmiskunnalle?



NASA salaa totuutta! Käsittämättömät galaktiset joukot ovat täällä! NASA sensuroi Auringon peppureiän! Ja monta muuta erikoista väitettä lähti kiertoon sosiaalisessa mediassa tuolla kuutiokuvalla varustettuna. Minä itse keksin tuon peppureiän sensuroimisen.

Olen melko varma siitä, että nämä huuhaa-sivustot ovat täysin tietoisia mistä musta neliö on oikeasti tullut kuvaan.  Mainostulot eivät kuitenkaan pysy virtaamassa, jos sivustoille ei houkutella sensaatiojutuilla väkeä. Siksi eturintamaan työnnetään ufologit. Taustalle jäävät ne asiantuntijat, jotka jaksavat selittää mitä oikeasti tapahtui.

Yksi tällaisista sankareista on Scott Brando. Twitterissä hän väänsi rautalangasta miksi ei kannata valita vain yhtä valokuvaa SOHOn jatkuvasta kuvasyötteestä. Jatkuva syöte kärsii hetkittäisistä datan pätkimisistä. Silloin kuvaan jää digitaalinen tyhjiö. Esim. tässä SOHOn ottamassa kuvassa Auringostamme on varastettu puolet pois! Tämä selittää tavallista himmeämmän päivän!





Kuusi minuuttia neliö kuvan ottamisen jälkeen SOHO otti uuden kuvan, jossa ei ole neliötä. Katosiko kymmenen kertaa planeettaamme suurempi kuutio jälkiä jättämättä hyperavaruuteen? Mikä tahansa selitys kelpaa hyvän salaliittoteorian pelastamiseksi.

Oikeasti ufologi Waring on toistellut tuota samaa väitettä megakuutioista useamman vuoden ajan. Samanlaisilla kuvilla perustellen. Vaikka kaikissa alkuperäisissä kuvissa ei edes näy mustaa neliötä.


SOHO avaruusobservatorion napsimissa kuvissa on useita upeita otoksia. On sääli että ne eivät nouse otsikoihin samalla tavalla kuin ihmisten (tarkoituksella) tehdyt väärinkäsitykset. UFO-uutisilla kun saa enemmän klikkauksia sivuille.

NASA uskaltaa ihan itse esitellä miten monella tavalla satelliittien ottamiin kuviin jää sinne kuulumattomia jälkiä.

6 comments:

Anonymous said...

Aurinko on siis vompatti, ne vääntävät kuutionmuotoisia pökäleitä.

Anonymous said...

Noissa porukoissa liikku kaikenkarvaista sakkia. Suomen ufotutkijoiden riveissäkin oli kaveri, joka oman väittämänsä mukaan oli avaruuslaivaston komentaja. Mutta kun periaate noissa piireissä on, että annettaan kaikkien kukkien kukkia, niin lopputulos on sekulia.

Tunnistamattomia lentäviä esineitä on, mutta ulkoavaruuden ölliäisten kulkuneuvoista ei ainakaan vielä ole näyttöä.

Anonymous said...

Mitä jos neliön/kuution sijaan avaruusolennot kirjoittaisivat Auringon pintaan "Peace!"?

Anonymous said...

Miksei Exterminate ja allekirjoitukseksi Dalek. Saisi aikaan säpinää.

Hulluja nuo ufolaiset.

Irja Viirret said...

O sancta simplicitas

Ninny said...

The Borg?