4.10.06

Darwinistien harjoittama sorto, Osa 1

Olen onnistunut löytämään viisi henkilöä jotka ovat voineet olla darwinistisen salaseuran vainon kohteena. Caroline Crocker, Nancy Bryson, Rodney LeVake, Roger DeHart ja Suomessakin vieraillut Richard Steinberg. Aloitan sarjan Caroline Crockerilla. Washington Post ja Nature-lehti kertoivat mitä Crockerille tapahtui. Hän on IDeehen uskova biologian professori jolla oli paikka Geoge Mason yliopistolla. Häntä ei varsinaisesti erotettu, vaan hänen osa-aikaista virkaa ei uusittu. Sellaista sattuu jatkuvasti.

Mistä tämän herttaisen naisen ahdinko maihtaisi johtua?

Crocker on omien sanojen mukaan esittänyt oppilaille vain myönteisen kannan Älykkääseen suunnitteluun.
Washington Post antaa toisenlaisen kuvan asioista. Crocker on tehnyt kahtiajaon mikro- ja makroevoluution välille. Mikroa tapahtuu, mutta makrotason muutokset ovat jotain aivan muuta. Hänen mukaansa makrotason muutos on todistettu vasta sitten kun "koira muuttuu kissaksi laboratorioissa". Eikä siinäkään vielä kaikki.

Koivumittareita on kuulemma liimattu puihin valokuvausta varten ja Bernard Kettlewellin aiheeseen liittyvä tutkimus on kumottu. Lienee turha selittää, että koivumittareiden kuvia on lavastettu vain naamioinnin edun havainnollistamiseksi. Koulukirjoista löytyy muitakin lavastettuja kuvia, mutta jostain syystä vain koivumittarit saavat tuta IDeistien karmaisevan kampanjoinnin. Crocker kuitenkin toistaa materiaalia joka on suoraan Jonathan Wellsin Icons of Evolution kirjasta. Aiheeseen ei tarvitse perehtyä monta tuntia tajutakseen kuka levittää valheellista tietoa.

Crocker myös muistuttaa, että "evoluutiolle ei ole paljolti evidenssiä".
Kunpa siinä olisi ollut kaikki, mutta Crocker on sanonut myös jotain muuta.

Natsi-Saksa sai ideoita Darwinin kehittämästä luonnonvalinnasta. Natsit veivät asian niiden johtopäätökseen anti-semitismin, eugeniikan ja holokaustin kautta. Pohjalla oli darwinistinen tiede.

Jep.

Jotta blogini ei muutu ala-arvoisten sanojen heittelyksi, niin sanon vain että ei liene epäselvää miksi Caroline Crockerilla ei ole enää paikkaa opettajien joukossa. Hän on vielä täysin vapaa toistamaan Discovery Instituutista opittuja väitteitä (mm. prof. Matti Leisola on toistellut naturalismin mahdollistaneen natsismin nousun) vaikka uskonnollisilla seminaareilla, kirjamessuilla, radiossa, televisiossa ja sanomalehdissä. Yliopistoilla on velvollisuus opettaa ajankohtaista ja pätevää tietoa, ei teologien mielipiteitä tai räikeän virheellisiä väitteitä. Jos joku opettaa biologiaa, niin on aivan oikein olettaa, että opettaja tietää jotain aiheesta.

No comments: