4.12.10

Jumala kikkailee Prinssi Edwardin saarella

Kanadan pienimmässä provinssissa kuohuu. Kauppojen aukioloaikojen lainsäädäntöä halutaan muuttaa. Oppositiojohtaja Olive Crane ehdotti sunnuntaiaukioloaikojen vapauttamista. Crane oli mukana CBC:n Compass-ohjelmassa. Kuvausten jälkeen hän kompastui ja loukkasi nilkkansa ja ranteensa. Liikenneministeri Ron MacKinley otti asian esiin seuraavassa parlamentin kokouksessa. Hän kysyi Cranelta eikö joku ollut antanut hänelle aivan selvän merkin.

"Minua ei voi kutsua pyhimykseksi, mutta uskon Jumalaan ja uskon parhaansa tekemiseen. Olitte CBC:llä mainostamassa sunnuntaishoppailua, ettekö ollutkin? Televisiossa?" hän kysyi Cranelta. "Mitä tapahtui heti sen jälkeen?"

"Meillä oli pieni onnettomuus," Crane vastasi.

"Kertooko se teille jotakin?" MacKinley sanoi

"Kuten mitä?"

"Kuten sitä että Herran tiet ovat tuntemattomia, ja ehkä teidän pitäisi alkaa huolehtia siitä mitä täällä tapahtuu? Me menemme jatkuvasti, me menemme kauemmaksi ja kauemmaksi, olkoon aiheena rukoukset kouluissa tai mitä tahansa," MacKinley sanoi.


Ehkä Jumala kamppasi oppositiojohtajan. Ehkä ei. Uusista aukioloajoista äänestettiin. Äänet menivät tasan, joten puhemies antoi ratkaisevan äänen. Sunnuntaisin saa shoppailla.

1 comment:

Tomi said...

Jos jumala aina antaisi aina merkkejä olemassaolostaan niin olisi helpompi uskoa siihen.

Toisaalta vika voi olla meissä ateisteissa, sillä uskovaiset näkevät jumalan viestejä kaikkialla. Ehkä ne on meiltä salattu.