25.6.15

"Papers, please" sanoi tullivirkailija demonille

Meksikon valtio on kärsinyt monesta vitsauksesta. Huumesodan kymmenet tuhannet viattomat sivulliset kuolleina ympäri maata. Köyhyyttä, korruptiota ja kurjuutta. Syntiä on lähes kaikkialla ja kaikissa. Okkultismi rehottaa kuoleman ympäröivissä kortteleissa, kun ihmiset palvovat ei-kristillisiä pyhimyksiä, esim. Santa Muertea. Onneksi meksikolaiset manaajat käärivät kollektiiviset hihansa ylös. Kardinaali Juan Sandoval Íñiguez ja useat pastorit suorittivat koko valtioon kohdistuvan manauksen.

Suurella tempauksella on kuitenkin suuret riskit. Pastori Karl Payne huomauttaa WorldNetDailyn artikkelissa, ettei manaajilla ole tarpeeksi kokemusta näin suuren demonikarkotuksen tiimoilta. Seuraamukset voivat olla pahoja. Kirjaimellisesti.

“I have never heard of a country-wide exorcism. I do believe that Daniel 10:10-13 indicates that countries can have demonic hosts assigned to undermine the work of God and the people of God doing that work. But I do not see any New Testament teaching on exorcisms being attempted on countries rather than people. This may reflect my lack of understanding on the subject, or someone else’s attempt to extrapolate beyond Scripture.”
Manauksen yksityiskohtia ei ole kerrottu julkisuuteen. Luotan kuitenkin asiantuntijoiden suorittaneen lausunnat ja pyhien esineiden heiluttelut asiaankuuluvalla tavalla. Demonologiaan perehtyneillä on varmasti omat huolenaiheensa tästä valtioon kohdistuvasta manauksesta. Itse olen huolestunut siitä mitä tapahtuu manatuille demoneille. Minne he päätyvät? Mihin koteihin heidät sijoitetaan uudessa turvapaikassaan? Kuka kantaa vastuun toisessa valtiossa lisääntyvästä demonisesta aktiviteetista?

2 comments:

Yksi Turkkulaanen said...

Eivätköhän jotkin noista demoneista tule meillekin pakolaisina, nyt kun rajamme on päätetty avata kokonaan, Ruotsin mallia seuraten.

Anonymous said...

Kun kuuluu uutisia, että sikalauma on hypännyt mereen, niin farmari voi osoittaa syyttävän sormensa tuohon suuntaan. Tulisi mielenkiintoinen oikeusjuttu.