16.7.15

Jade Helm 15 on täällä

Yhdysvaltojen viimeiset päivät ovat nyt käsillä. 1200 sotilaan ja tukijoukkojen sotaharjoitus seitsemän osavaltion alueella riittää riistämään viimeisetkin kansalaisten vapaudet ja oikeudet. Sotaharjoituksia on pelkästään Texasin osavaltiossa 12 piirikunnan alueilla. Pahimmissa salaliittoteorisoinneissa sotilaat potkivat ovet sisään, takavarikoivat kansalaisten aseet, ja vievät vastustajat hylättyihin Wal-Mart -ostoskeskuksiin keskitysleirivangeiksi. Koska kaikki tuollainen on juuri sitä mitä Obama on salaa suunnitellut.

Vielä kiinnostavammaksi salaliittoteorisointi meni, kun mukaan vedettiin teoria tekoälyn soveltamisessa Skynetin tapaan sotaharjoituksessa. Selvisi, että Jade on myös lyhenne eräässä DARPAn monista projekteista.

JADE = Joint Assistant for Development and Execution

Se on Raytheonin ja BBN Techonologiesin suunnittelema ohjelma jolla luodaan kolmiulotteinen ja selkeä kuva taistelukentästä. Samalla ohjelma kykenee ennakoimaan kohteiden reaktioita ja taktiikoita. Ja luomaan monimutkaisia ja monipuolisia suunitelmia joukkojen liikkeistä alle tunnissa. Vastaavan kokoinen prosessi voi viedä perinteisellä aivoriihellä useita tunteja. Erittäin hyvä apu kenraaleille. Ellei jopa kenraalien korvaaja? Modernin sotakoneiston ollessa entistä enemmän digitalisoitunut, verkostunut ja harvemman ihmisen kontrollissa, olisiko Jade Helm sotaharjoitus vain tapa viimeistellä keinoälyn hallitsema sotakoneisto?

Salaliittoteorioinnissa huomataan, että armeija on päivittänyt laitteistoaan juuri tällaisella hienolla kommunikaatioverkolla. Stryker-kuljetusajoneuvot on varustettu huippuhienolla teknologialla. Internetin ja kaiken muun langattoman verkon kadotessa armeija kykenee luomaan oman rinnakkaisen kommunikaatioverkon minne tahansa. Sattumaako?

Eli jos salaliittoteorisoinnissa on mitään perää tulee seuraavien kuukausien aikana tapahtumaan verinen vallankaappaus, jossa vain muutama tuhat sotilasta yrittää viedä aseet kymmeniltä miljoonilta aseistetuilta kansalaisilta. Tai sitten armeija alistuu keinoälyn hallintaan.

Jäämme jännittyneenä odottamaan näitä jännittäviä käänteitä. Entä jos se kaikkein karmein skenaario toteutuu: sotaharjoitus pyörii loppuun asti kuten kaikki edelliset sotaharjoitukset. Eli armeija testaa uusimpia laitteitaan kun lampaat nukkuvat. Salaliittoteorijoitsijoilla on siihen valmiina vastaus. Massiivinen sotaharjoitus oli vain psykologinen operaatio, jolla kansalaisia ehdollistettiin aktiivisten sotilaiden läsnäoloon 'Murican maaperällä. Tehden sen tulevan vallankaappauksen entistä helpommaksi. Sitten joskus.

asd

1 comment:

Skiriki said...

Kyllä nyt kannattaisi foliohattujen ottaa metallipipo pois päästä, on kesä ja aurinko saattaa kuumentaa päänuppia turhan pahasti...