27.11.12

Ihmisten pakkosirutus alkaa vuonna 2013! Katso lakitekstit!

Kammottavia uutisia Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä blogin kautta. Presidentti Obama on edistänyt NWO:n maailmanhallintaa, sillä uudessa terveydenhuollon lakipaketissa on ovelasti piilotettuna julkiselle paikalle ihmisten ihojen alle istutettavien sirujen tulevaisuus. Maailmaneliittiin liittyvien salaliittoteorioiden suosikki on palannut, eli ihmisiin pakolla tökättävät mikrosirut ovat todellisuutta ensi vuonna.

Nyt kun Obaman hallituksen luoma terveydenhuolto uudistus lakipaketti "ObamaCare" on päässyt etenemään Yhdysvalloissa. Tapahtuu sitten jo vuonna 2013 jotain mikä järkyttää monia. 

Sillä vuoden 23. maaliskuuta 2013 alkaen, jokainen Yhdysvaltojen kansalainen tullaan implantoimaan ihonsisäisellä mikrosirulla ja tämä on ObamaCaren terveydenhuoltouudistuksen mukaan pakollista jokaiselle.
 Huhhuh! Minä kun erehdyin luulemaan, että tuo ihmisten pakollinen RFID-siruttaminen on sekopäisimpiä salaliittoteorioita maailmassa, mutta nähtävästi olinkin väärässä. Mihin todistusaineistoon tuo tuleva digitaali-implanttialistaminen sitten perustuu?

Kyseinen mikrosiruohjelma löytyy suoraan USA:n kongressin laista H.R. 3200 
Valitettavasti NWO-blogi ei siteeraa sitä kohtaa jossa tuo sirutussuunnitelma on esillä. Onneksi se löytyy, kunhan jaksaa klikkailla läpi salaliittoteorioiden sivustoja. NWO-blogin lähde on Beforeitsnews.com, jossa ei vielä kerrota lakitekstin sisältöä. Sivulta täytyy klikata eteenpäin WorldTruth.tv sivustolle. Siellä kerrotaan, että olennainen kohta on piilotettu sivulla 1000 tuossa massiivisessa tekstissä. Subtitle C—National Medical Device Registry otsikon alla luetellaan tuo raskauttava aineisto:


‘‘National Medical Device Registry‘‘(g)(1) The Secretary shall establish a national medical device registry (in this subsection referred to as the‘registry’) to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each device that—

‘‘(A) is or has been used in or on a patient; and

‘‘(B) is—
‘‘(i) a class III device; or ‘‘(ii) a class II device that is implantable, life-supporting, or life-sustaining.


Kauhistus! Laki tekee selväksi, että virkavalta aikoo luoda lääketieteellisten laitteiden kansallisen rekisterin, jossa pidetään kirjaa kansalaisten terveyteen liittyvistä implanteista. Mukana näyttäisi olevan sydäntahdistimet ja muut vastaavat laitteet, joita asennetaan ihmisiin. Mukana tietenkin myös ihon alle asennettava sirut, joilla voidaan nykyään valvoa potilastietoja. Rekisterin tarkoituksena on - MUKAMAS! - valvoa lääketieteellisten laitteiden turvallisuutta entistä paremmin. Luotavaan rekisteriin taltioitaisiin näiden laitteiden tyypit, mallit ja sarjanumerot. Kerrassaan hirmuista menoa. Ja niin edelleen, blaa blaa, lässyn lää.

Tai sitten voimme tarkistaa mitä tapahtui H.R. 3200 lakitekstille. Sehän sattui olemaan vain lakiehdotus, jota ei koskaan äänestetty voimaan kongressissa.

Eli aivan turhaa panikointia. Varmasti olet yllättynyt.

Entä se lakiteksti joka sitten oikeasti äänestettiin voimaan Obaman ja kumppanien hymyillessä kameroille?

H.R 4872 ei sitten sisälläkään mitään implantteihin liittyvää.

Edes kohua aiheuttaneessa ehdotuksessa (joka jäi keräämään pölyä) ei missään kohtaa määrätty, että kansalaisiin on istutettava valvontasiruja.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin facebookryhmässä reagoidaan tapahtumiin:
 

5 comments:

Anonymous said...

Kaikkea se harhainen mieli tuottaakin. Mukamas satelliitista ohjattua mielenhallintaa. Hah!

Todellinen syyllinen on selvästi partavaahto. Ajatelkaa vaikka - kaikki kouluampujat ja murhamiehet ovat, no, miehiä. Miehet ajavat partansa, ja käyttävät partavaahtoa tähän. Mielenhallintakemikaalit ovat vaahdossa. Saippuat ja shampoot eivät voi olla syyllisiä, sillä niitä käyttävät naisetkin.

Jätän nimimerkin pois jotta minua ei jäljitettäisi.

Tino Rossi said...

kauhean vaikeaa olisi kyllä sohia yksittäistä sekopäätä satelliitista. mutta onhan ne jänniä laitteita ja siksi varmasti jotenkin kytköksissä maailmanhallitukseen.

Mikäs väittelytaktiikka se olikaan, jossa keksittiin salamannopeasti uusi mielikuvituksellinen selitys jokaiselle vääräksi todetulle asialle?

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Oletko ottanut blogissasi jo kantaa rokotusten pakkolainsäädäntöön Suomessa?

Vaikka viime nanorokotteiden jäljiltä on 100-150 narkolepsia tapausta?

Se ei taida olla vitsi. Vai onko?

Paholaisen Asianajaja said...

Oletko ottanut blogissasi jo kantaa rokotusten pakkolainsäädäntöön Suomessa?

Piti googlata mistä on kyse. Mennyt aivan ohi minulta. Kiva nähdä noinkin hyviä uutisia Suomesta.

Vaikka viime nanorokotteiden jäljiltä on 100-150 narkolepsia tapausta?

Vaxigrip ei ole Pandemrix.

Se ei taida olla vitsi. Vai onko?

Ei ollut vitsi kun kirjoitin aiheesta 3.9.2011. Eikä ole muuttunut senkään jälkeen vitsiksi.

Juha Huuhaa said...

Sekään ei ole vitsi, että nykyään lapset eivät useinkaan kuole tai vammaudu polioon, tuhkarokkoon tai muihin vakaviin sairauksiin. Kaikilla hoidoilla on vaaransa. Aspiriini on hyvä lääke krapulaan tai aivan muihinkin kipuihin ja sydänlääkkeeksikin se käy. Silti se tappaa vuosittain melko paljon ihmisiä.