9.11.12

Profeetta Piho julisti vastaiskun jumalatonta meininkiä vastaan

Suomen paras ja varmasti aidoin profeetta Jouko Piho on reagoinut USA:n presidentti Obaman uudelleenvalintaan. Piho huolestunut valkoisten kristittyjen tulevaisuudesta. Onhan hän aikaisemmin ilmaissut epäilevänsä Obaman olevan kaappimuslimi. Facebookkiin ilmestyi tänään pitempi julistus Piholta. Ethän syö tai juo mitään lukiessasi sitä:

Valkoiset kristityt ja varsinkin heteromiehet halutaan tuhota

Barack Obama voitti USAn presidentinvaalit vähemmistöjen tuella. USAn väestörakenne on voimakkaasti muuttunut ja suuntaus jatkuu niin, että jonkin ajan kuluttua valkoiset, joita

on nyt 63 %, ovat Amerikassa vähemmistönä.

Näyttää siltä, että Demokraattinen puolue on sopeutunut muutokseen paremmin ja oivalsi hakea uusia äänestäjiä juuri erilaisista vähemmistöryhmistä. Obama sai 93 % afroamerikkalaisten äänistä ja 71 % espanjankielisten äänistä.


Tulevaisuudessa demokraatit saavat yhä enemmän ääniä maahantulijoilta, koska tämä kehitys, jossa Obama rohkaisee laittoman siirtolaisuuden jatkumista, saa tukea maailmaa taustalla hallitsevalta vapaamuurarien johtamalta raha- ja valtaeliitiltä, joka haluaa edistää USAssa valkoisen (ja usein kristillisen) väestönosan merkityksen vähenemistä.


Tätä samaa monikulttuurisuuden ja eri uskontojen yhä suurempaa Baabelin sekoitusta näemme suosittavan myös Australiassa ja Euroopassa, mutta ei esim. Kiinassa, Japanissa, Intiassa, Indonesiassa tai Israelissa, joiden maiden sallitaan kehittää kulttuurisesti ja rodullisesti yhtenäistä yhteiskuntaa. Mikään maa ei tietenkään ole täysin yhtenäinen. Noissakin mainituissa maissa on eritaustaisia ihmisiä. Kyse onkin enemmän suuntauksesta, halutaanko tieten tahtoen maahan aina vain lisää erilaisia ihmisiä lopulta uhkaamaan jo maan omaa uskonnollista ja kulttuuritasapainoa.


Miksi maailman taustavaikuttajat haluavat sitten vähentää juuri valkoisten kristittyjen merkitystä vaikuttamalla voimakkaasti siihen, että juuri USAssa, Australiassa ja Euroopassa on jatkunut jo muutaman vuosikymmenen ajan uusi kansainvaellus erilaisten tekosyiden nojalla? Miksi esim. muslimit tunkevat Eurooppaan miljoonittain?


Vastaus on yksinkertainen.


Uuden maailmanjärjestyksen johtomiesten mielestä lännen kristittyjen asemaa on pakko heikentää, koska juuri valkoiset kristityt ovat voimakkain ryhmä ja suurin este eliitin ajaman Uuden maailmanjärjestyksen synnylle, jossa kristittyjä aletaan itse asiassa vainota, koska he eivät suostu kumartamaan tulevaa Johtajaa, aivan kuin alkukristitytkään eivät kumartaneet Rooman keisarin kuvaa tai patsasta. Siksi valkoiset kristityt ja varsinkin heteroseksuaaliset miehet on tuhottava, koska vain heillä on tarpeeksi ”munaa” vastustaa tätä saatanallista menoa.


Tervetuloa mukaan vastustamaan Uuden maailmanjärjestyksen jumalatonta meininkiä!


Tämä on imperiumin vastaisku – Jumalan valtakunnan vastahyökkäys pimeyden valtoja vastaan!


Jouko Piho


Suomen Laillisuuspuolueen

puheenjohtaja

Joten tulevaisuus on selvä. Pelkästään valkoiset kristityt kykenevät pitämään sivilisaation vapaana, kukoistavana ja ihmiset hengissä. Käänny siis kristityksi, jotta ihmiskunta pelastuu.

Jos olet valkoinen. Ja hetero.

Muussa tapauksessa sinun kannattaa olla extra-kristillinen.

9 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ja mitä vikaa Baabelin sekoittumisessa on? Käsittääkseni Raamatun tarinassa Jumala itse päätti että näin mennään. Oli aiemmin tappanut syntisiä tuhoaalloilla, mutta meni sitten sateenkaarilupauksen tekemään ja oli käytettävä muita keinoja.

Ja niin maa oli vanha ja hauras.

Tino Rossi said...

Amerikan valkoiset heteromiehet ovat eliitin vihollinen numero yksi. Jep, näinhän se menee.

Sähis said...

Uskooko Piho nyt sitten myös että uuden järjestyksen eliitti ei ole valkoisia ja heteroita? Ei kai ne sentään itseään vähemmistöön aja.

tyey said...

Ei maailman taloudellinen ja poliittinen eliitti ole mitenkään erikoisen valkoista vaan siellä on sakkia joka suunnasta. Käsittääkseni taloudellisessa eliitissä ei ole kovinkaan montaa kristittyä. Bill Gates taitaa olla harvoja.

Tuomoh said...

Paitsi että Bill Gates on ateisti. Tosin on hän joskus rahoittanut Discovery Institutea. (ID -päämaja)

Anonymous said...

Hienoa, eliitti on itse itsensä pahin vihollinen ja kristillinen äärioikeisto perii kaiken tai siis perisi jos vihollisten etsimiseltään ehtisi.. Ruuasta ja juomasta viis taitaa logiikka tukehduttaa viiemeisenkin ajattelevan ihmisen....

Anonymous said...

En siis tarkoittanut itseäni vaan yleisesti..

T: edellisen kirjoittanut

MrrKAT said...

Piho olisi melko valmis jäsen johonkin uusnatsien tai white supremacist ryhmään.

(Ehdin syödä ja mahaa vääntää..)

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Piho ei itse asiassa ole valkoisen ylivallan miehiä. Se on hämmentävää. Mitä enemmän miehen tekstejä lukee, huomaa että hän ei vain ole oikein "skenessä".

Piho on siis tavallaan pihalla siinäkin mitä kaikkea omituista kristillisten piirissä kiertelee. Ehkä hän on peräti niin hyväntahtoinen että ei kykene näkemään pahaa kristityissä.

PS.

Nähdäkseni kristillisessä oikeistossa on kuitenkin varakasta sakkia USA:ssa. Ei ehkä äärimiljonäärejä, mutta menestyksen teologian ja kalvinismin hengessä on monia yrittelijöitä. Sikäläiset vastustavat Obamacarea pääasiassa koska heikompien suojelu sotii kristillistä maailmankuvaansa vastaan, ei kato tykätä loisista jotka ei ymmärrä että Jumala on predestinoinut heidät helvettiin (ja tästä kärsinystä ennakkona jo maan päällä, olkaa hyvä. Yrittäkää. Yrittäkää enempi. Jos ei onnistu yritätmisestä huolimatta niin Jumalakaan ei rakasta sinua.).