13.2.15

Taikausko tappoi krokotiilit

Bangladeshin kansantasavallasta kuului kummallisia ja surullisia uutisia. Hyvään virkaan päässeet krokotiilit joutuivat kaltoinkohtelun kohteiksi. Rajatulla alueella Hazrat Khan Jahan Ali pyhäkön lammessa eli neljä krokotiilia. Vanhin heistä oli peräti 100-vuotias. Paikallinen väestö toteutti uskomustaan, jossa krokotiilin nälkää ruokitsemalla saisi toteutettua toiveita. Kyläläisillä on menossa huonot ajat. Kurjuutta vastaan taisteltiin ruokitsemalla krokotiilejä entistä suuremmilla uhrauksilla. Yhä useampi uhraus yhä suuremmalla annoskoolla johti ylensyöntiin. Pullukaksi paisuneet krokotiilit jäivät kellumaan selälleen lampeen.

Ehkä kuolleet krokotiilit johtavat entistä suurempiin huoliin kylässä. Joten muista ruokkia krokotiilejä vastuullisesti.

4 comments:

Anonymous said...

Aika jännä ettei tuommoinen eläin sitten sen verran osaa kontrolloida omaa syömistään ettei kuolisi siihen. Vai työnsivätkö ne sitten ruokaa suoraan kurkusta alas?

Anonymous said...

Niin no, kuinkas moni ihminen on syönyt itsensä kuoliaaksi.

Anonymous said...

Luonnonvalinta on ohjannut eläimiä syömään aina kun mahdollista, koska habitaateissa resurssit ovat rajallset ja kilpailu niistä armoton. Siksi mm. Homo sapiens on perso rasvoille ja imelällä, ne kun ovat oiva energianlisä, ja lihoo samalla tavalla kuin altaassa kykkivä krokotiili. Maassa, jossa aliravitsemus on arkipäivää, lihotettiin pyhät krokotiilit hengiltä. Ah the irony...

Anonymous said...

Terry Pratchettin Going Postal -kirjassa krokotiilijumalalle uhrataan grillatun makkaran savu, itse makkara jää papin nautittavaksi.