30.3.16

Huijaus: Suomalainen Metodi (päivitetty)

Joku voi tänä vuonna tuoda eteesi tällaisen sivuston: Suomalainen Metodi

Kyseessä on huijaus. Tulet vain menettämään rahasi sen parissa. Se on yksi monista eri tavoista, joilla ihmisiä yritetään rahastaa netin kautta. Jos yritit googlailla sivun nimellä tietoja palvelusta ja rikastumisesta, niin et varmaankaan vielä löytänyt muita sivuja kuin tämän vaatimattoman blogini.

Mistä tuossa huijauksessa on kyse?

Lyhyesti: Joudut tekemään sijoistustilin, jota kautta palvelu sijoittaa sinne laittamasi summan. Tästä saat vain muutaman tunnin kuluttua ekat voitot sijoitustilillesi. Kuukauden aikana saat jo kymmeniä tuhansia dollareita. Huijarit toistavat kyllästymiseen asti etten voi muka mitenkään hävitä rahojasi.

Jep jep. Muuten vaan he tarjoavat aivan ilmaiseksi sinulle mahdollisuutta saada kymmeniä tuhansia euroja vain muutamassa viikossa.

Toimintaa edustaa Jaakko Perttula. Komia on miäs!

Kuin sattumalta sama Jaakko on kuvan perusteella monimiljonäärisijoitustensa lisäksi myös kuvamallina Shutterstock-kuvapankin mallipärstä espanjalaisen valokuvaajan valikoimissa. Jaakko kerkiää moneen paikkaan, mutta onhan hänellä pakko olla aikaa. Töissä ei tarvitse käydä, kun tilille tulee itsestään kymmeniä tuhansia dollareita viikossa!

 En haluaisi vaikuttaa rasistilta, mutta en millään heti usko, että Vilperi Kamunen edustaa itseään aidolla valokuvalla.
AussieMethod sivulla samaa valokuvaa käytetään toiseen kertaan, mutta eri nimellä.


Aivan. Näit huijaussivustoja tehdään samoilla sapluunoilla eri kansalaisuuksille. Tai ehkä nämä miljonäärit haluavat pitää aidon pärstänsä piilossa? Silloin siinä ei ole mitään epäilyttävää. Toisaalta, sivustolla käytetään järjestelmää kehuvia Facebook- ja Twitter-viestejä, joissa ei valitettavasti ole linkkejä itse viesteihin. Ja nimet eivät täsmää kuvien kanssa, sillä samoja ihmisten naamakuvia käytetään eri nimillä myös ulkomailla mainostettavien AussieMethod ja BritMethod sivujen vastaavissa Facebook- ja Twitter-kehuissa. Ehkä nämä kehuja kirjoittavat ihmiset ovat myös mieluummin anonyymejä ihmisiä?

Miten systeemiä kuvaillaan tuolla kotimaisella sivulla?

Järjestelmää kutsutaan huijauksen sijasta binäärioptiokaupaksi. Suomalainen Metodi on löytänyt aivan uskomattoman hienon sijoitustavan. He haluavat tarjota sitä vain 20 nopeimmalle suomalaiselle sijoittajalle. Siksi et löydä heidän sivustoaan hakukoneilla.

Esittelyvideolla on äänessä Mikko Nieminen nimellä itsensä esittelevä mies. Hän näyttää verkkotiliotteestaan, että pätäkkää on tullut runsaasti. Hieman outona asiana verkkotiliotteessa Mikon etunimi on kirjoitettu väärin, mutta ei takerruta yksityiskohtiin. Tuskin kukaan sentään tekaisisi verkkotiliotetta? Tekisikö joku niin? Menisi internettiin ja valehtelisi?

Toisin kuin ne muut sijoitusgurut ja nettihuijarit, Mikko kertoo ettei ole huijari. Hän haluaa vain auttaa sinua. Hän on niin kiitollinen saamastaan Suomalaisen Metodin avusta. Mikko ei ole opiskellut yliopistossa. Eikä hän tiedä miten finanssimarkkinat toimivat. Mutta rahantulo on varmaa. Miten se on mahdollista?

Ainakin touhu kuulostaa äärimmäisen helpolta.

Rahat tulevat tilillesi vain parin klikkauksen jälkeen. Viikko viikolta. Kuukausien ajan. Satoja tuhansia dollareita. Mikko on jo monimiljonääri. Monet hänen kanssaan työskentelevät ovat yhtä rikkaita. Monet ovat tulossa yhtä rikkaiksi parhaillaan. Se on vähintä mitä Mikko voi tehdä puolestasi.


Sivu on yksityinen. Sinne päästään vain muka kutsulla. Ennen kaikkea tämä rikastumismahdollisuus on haaste. Jos rahoja ei jostain käsittämättömästä syystä tulekaan, niin saat korvaukseksi Mikolta 10 000 dollaria. Et voi siis mitenkään hävitä!

Jos kaikki tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin aivan varmasti olet väärässä. Nimittäin tämä uskomaton mahdollisuus on mahdollista vain 20 nopeimmalle mukaan hyppäävälle. Mikolla ei  ole aikaa auttaa sen enempää rikastumaan. Valitettavasti heillä ei näköjään ole yhtään enempää väkeä palkattuna auttamaan kansalaisia. Vaikka luulisi rahaa löytyvän toiminnan laajentamiseen. Äh, nyt eksyin liian rationaalisille vesille.

Ainoa ehto osallistumisesta on tämä: kuukauden kuluttua teet videon, jossa kerrot kuinka paljon olet saanut voittoja! Kuulostaa helpolta!

Toisin kuin ne muut sijoitusgurut ja nettihuijarit, Mikko ei ole huijari. Hän haluaa vain auttaa sinua, sillä hän on niin kiitollinen saamastaan avusta


Mikä se järjestelmä on? Miten ansaitset lopulta satoja tuhansia euroja? Valitettavasti Mikko ei kerkiä sitä kertomaan, sillä juuri sinulla on kiire päästä niiden 20 vapaan paikan joukkoon. Syötä tietosi tuolla sivulla nyt heti! Ei maksuja! Ei temppuja! Satoja tuhansia dollareita tilillesi kuukauden kuluttua, tai saat Mikolta sen kymmenen tuhatta dollaria. Muutaman tunnin kuluttua saat ensimmäiset tonnit tilillesi.

Suomalainen metodi ei sisällä mitään pykälähuijauksia. Ei pientä printtiä jolla kieroilla takanasi. Sivu ei nimittäin tarjoa yhtään mitään tekstiä käyttöehdoista.

Et pääse mistään lukemaan ehtoja Ei minkäänlaista sopimustekstiä. Sivu vain toistuvasti kerjää sinua täyttämään tietosi ja avamaan sijoitustilin. Tietenkin tuon tilin avaamisessa sinä laitat sinne sen sijoitussumman. Sillä Mikko alkaa (pelkästään hyvyyttään) tienaamaan sinulle niitä tuhansia ja tuhansia ja tuhansia ja tuhansia euroja. Aivan varmasti. Kukapa ei luottaisi Mikkoon?

Tai saman huijauksen tanskalaiseen versioon? Tai ruotsalaiseen versioon?

UPDATE!

Sain sähköpostia! Rekisteröityminen tuotti tulosta. Sain viestissä linkin sivulle, josta voin aloittaa viimeisen askeleeni köyhänä miehenä kohti tulevaisuuden rikkauksia. Linkin takaa löytyy The Amissio Formula. Mainoksen mukaan se on internetin AINOA 100% varmuudella aina ja ikuisesti tuottoa tuottava valuuttakauppaohjelma. Ohjelmaa kutsutaan Amissio Formulaksi. Se toimii automaattisesti, kunhan ensin laitat sijoitustilille jonkin summan. Esittelyvideolla ohjelma käyttää alkusummana 250 dollarin sijoitusta. Ohjelma raksuttaa itsestään neljä tuntia. Tilille on kertynyt yli 8000 dollaria! Mies esittelee omia voittojaan eri viikoilta. Niitä on kertynyt 50 000 - 200 000 dollarin verran. Voitot ovat varmoja. Et voi hävitä. Voit vain voittaa.

Tosin jostain syystä sivuston käyttöehdoissa on tämä klassikko, jonka varjolla sijoitushuijarit vipeltävät karkuun, kun uhrin tilit on tyhjennetty:

YOU UNDERSTAND AND AGREE TO ASSUME TOTAL RESPONSIBILITY AND RISK FOR YOUR USE OF THE SITE. Amissio Formula PROVIDES THE SITE AND RELATED INFORMATION "AS IS" AND DOES NOT MAKE ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, REPRESENTATIONS OR ENDORSEMENTS WHATSOEVER. Amissio Formula SPECIFICALLY DISCLAIMS ANY IMPLIED WARRANTIES OF TITLE, MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NON-INFRINGEMENT. WITH REGARD TO THE SITE OR ANY INFORMATION OR THIRD-PARTY INFORMATION OR LINKS PROVIDED THEREON, Amissio Formula SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY COST OR DAMAGE ARISING EITHER DIRECTLY OR INDIRECTLY FROM ANY SUCH TRANSACTION. IT IS SOLELY YOUR RESPONSIBILITY TO EVALUATE THE ACCURACY, COMPLETENESS AND USEFULNESS OF ALL OPINIONS, ADVICE, SERVICES, MERCHANDISE AND OTHER INFORMATION PROVIDED THROUGH THE SERVICE. Amissio Formula DOES NOT WARRANT THAT THE SERVICE WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE OR THAT DEFECTS IN THE SERVICE WILL BE CORRECTED.

Ja

MOREOVER, IN NO EVENT WILL Amissio Formula BE LIABLE FOR ANY INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL, INDIRECT, PUNITIVE, OR SPECIAL DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES FOR LOSS OF PROFITS, BUSINESS INTERRUPTION, LOSS OF PROGRAMS OR INFORMATION, AND THE LIKE) ARISING OUT OF OR IN ANY WAY CONNECTED WITH THE USE OF OR INABILITY TO USE THE SITE’S SERVICE, OR ANY INFORMATION, OR TRANSACTIONS PROVIDED OR DOWNLOADED FROM THE SITE, OR ANY DELAY OF SUCH INFORMATION OR SERVICE, EVEN IF Amissio Formula HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES, OR ANY CLAIM ATTRIBUTABLE TO ERRORS, OMISSIONS, OR OTHER INACCURACIES IN THE SITE AND/OR MATERIALS OR INFORMATION DOWNLOADED THROUGH THE SITE.
Sekä

13. NO ADVICE. You acknowledge that neither the Site or Amissio Formula is providing, nor are they authorized to offer any legal, tax, accounting advice, or recommendation regarding suitability, profitability, investment strategy or other matter.

Suomeksi: ymmärrät palvelua käyttäessäsi, että Amissio ei missään muodossa oikeasti lupaa toimivansa tai koskaan tuottavansa sinulle minkäänlaista voittoa. Eikä Amissio ole mitenkään vastuussa, kun menetät sijoitusrahasi.

Ohjelma antaa sijoitusvinkit valuuttakauppaan. Ja kuin sattumalta ohjelma menee pieleen ja sijoittaja menettää rahansa. Mutta käyttöehtojen mukaan et voi valittaa tappioistasi.

Mutta jos jostain käsittämättömästä syystä olet vielä halukas heittämään rahojasi Amission suuntaan, niin katso ensin huolella läpi se heidän esittelyvideonsa. Siinä firman pääjehuksi esittäytyvä Craig Phillips haluaa näyttä tämän päivän tuottonsa. Se varmistetaan näyttämällä tämän päivän etusivua New York Timesin kotisivulta. Ja sehän meni tänään (30.3.2016) aivan oikein! Videolla näkyy tämän päivän New York Timesin etusivu. Tosin skeptikkosauvani kovettui heti, kun tajusin, ettei Craig sanonut ääneen päiväystä. Se vain luki ruudulla videon alussa. Ja kuinkas ollakaan, aivan sama video pyöri samalla puheella 26. helmikuuta. Amissio käyttää vain yksinkertaista ohjelmaa, joka päivittää videolle joka päivä New York Timesin ja muuttaa siinä näkyvän päiväyksen.Sama pätkä löytyy myös Amissiota tyrkyttävien fanien videoilla helmikuun 24. päivä.(2min59s).

Eli miehen omin sanoin:
"Just so we know that everything is real and current. Ant that the video is not faked in any way."
- Craig Phillips, väärennetyllä ja tekaistulla videolla.

 Herra Phillips, jos se on oikea nimenne, voitte pakata kamanne ja painua helvettiin.

Kaikesta netissä saatavilla olevasta informaatiosta huolimatta ihmiset kokeilevat näitä treidausohjelmia. Ihmisten himo sijoittaa rahojaan netistä ladattaviin ohjelmiin on käsittämätöntä. Mutta sitä tulee tapahtumaan niin kauan kun ihmisillä on internet ja rahaa. Ja siksi jotkut ovelat ihmiset ovat laatineet näistä treidausohjelmista varoittavia videoita, joissa he kuitenkin ohjaavat ihmisiä omien sijoitusohjelmiensa pariin. Koska ne muut (kilpailijat) ovat huijareita. Ei se joka varoittaa huijareista (kilpailijoista). Ilmiö on lähes yhtä laaja kuin alkuperäisten huijareiden kehuvideot. Nyt myös huijareiden kritiikkivideot ovat vain mainoksia eri nimellä toimivien huijausohjelmien pariin.

Ei hätää. En anna sinulle mitään sijoitusvinkkejä.

25 comments:

Teme said...

Piti sitten tutkia hieman tuota sivustoa. Siinä on "vakuuttava" lista viimeisistä kaupoista. Näin teknisenä ihmisenä sitten piti kurkata sitä jonkin verran. Tulos oli, että se ei hae mitään dataa mistään. Se generoi kaiken selaimen satunnaislukugeneraattorilla. Jopas ovat kehittäneet metodin kun voitotkin saadaan satunnaislukugeneraattorilla. :D Toisaalta se on kiva - kaupassa liikkuva raha on helppo vaikkapa miljoonakertaistaa. Olisivat nyt edes leikkineet, että se tehdään jotenkin oikein. Toisaalta tuskin fiksuja ihmisiä kannattaa yrittää edes höynäyttää.

Anonymous said...

Kukapa tahtoisi työskennellä Wall Streetilla huippupalkalla, kun voi auttaa persaukisia rikastumaan ilman korvausta! Wincapitan Kailajärveäkin verrattiin Jeesukseen. Hyväntekeväisyyttähän tämä on.

Irja said...

Hohhoijjakkaa, mistä näitä höynäytettäviä oikein riittää? Nykyään ei rikastu edes tekemällä töitä, puhumattakaan että Amerikan täti kupsahtaisi ja saisit väärän puun kautta verollisen lottovoiton. Helppo raha houkuttaa silti monia hyväuskoisia, emmehän me muuten esim. veikkaisi ja uskoisi siihen hölynpölyyn, että joka viikko jostakin tulee miljonääri - vaikka se onkin uskottavampaa kuin em. huijaus. Tarinasi oli lukemisen väärti taas kerran ja kiitos infosta:)

Caktus said...

Hei, kun nyt olette tutustuneet näihin huijauksiin enemmänkin, niin voisitteko kertoa minulle miten nuo huijarit tienaavat näillä sivuilla? Jos kerran kaikki on ilmaista?

Yläkoulunope said...

"Caktus said...

Hei, kun nyt olette tutustuneet näihin huijauksiin enemmänkin, niin voisitteko kertoa minulle miten nuo huijarit tienaavat näillä sivuilla? Jos kerran kaikki on ilmaista?"

Olisiko kuitenkin niin, että se sijoitettava rahasumma on se, joka tässä huijauksessa on tarkoitus viedä. Eipä se niin ilmaista ole sittenkään, jos rahat viedään...

Tom Kärnä said...

Pelkäänpä erään tuttuni joutuneen juuri tämäntapaisen tai vastaavan uhriksi.

Anonymous said...

Kuulostaisi heppu, mikko mikälie, sanovan videolla "jos olet niiden 20000 ihmisen joukossa" vaikka ensin sanoi vain kahdenkymmenen (20) mahtuvan mukaan...

Unknown said...

Kaverini liittävat minut dinndh metodiin nyt minulle tulee vitusti soittoja miten voin loprttaa sen

Anonymous said...

Minutkin liitettiin muiden toimesta kyseiseen huijaukseen! Ei sillä, että käyttäisin rahaa tuohon vaan ne lukuisat spämmisähköpostit ja puhelut. Kuinka pääsisin eroon tuosta?

Anonymous said...

Mitä löytyy nettiosoitteen takana?

http://finnishmethod.com.ipaddress.com/

Tosin aika loogista ollakin noilla tuloilla Panaman auringossa :)

Kurre said...

Mietin eka, että tän on pakko olla joku parodia noista huijauksista, kun niin yliampuvaa on koko touhu. Ei sitten ilmeisesti ollutkaan.

SB said...

Jos on aikaa tutkia sivuston yhtäläisyyksiä kuvapankkien kuvien kanssa tai muita asioita niin olisi varmaan voinut samalla yrittää sulkea ko. sivustoja tai ainakin tehdä niistä ilmoituksen (http://www.whoisguard.com/contact-us.asp).

Anonymous said...

Haha oon törmännyt nähin tämmösiin jo niin monesti että en menis mitenkään niihin lankaan,mutta tämä blogi oli aika kiva lukea. KIva että oot tutkinut asiaa tarkemmin. :D

Anonymous said...

I Like Ice Cream.

Anonymous said...

Sivuston osoite on muutettu niin, että osoitteen eteen on lisätty "the". Miksi? Arvattavasti siksi, ettei sivuston käyttäjäkokemuksia löytyisi niin helposti googlattaessa ja myös siksi, että WOT (Web Of Trust) osaa varoittaa vanhasta osoitteesta.

Anonymous said...

Tänään 10.1.2017 aamuna tabletin avatessani tuli tämä kyseinen mainos suomalainen metodi. Aluksi ihmettelin, töissä tutkiskelin seuraavaa sivustoa http://www.binaryvaihtoehtoja.net/brokerlist/ ja hyvä, että törmäsin tähän blogiin. Olisin hyvä uskoisena sijoittanut johonkin noista binäärioptionvälittäjiin joita linkissä mainitaan. Onneksi löysin tämän sivuston ja kirjoituksen. Olisin menettänyt vähintään 250 euroa

Paholaisen Asianajaja said...

On ilo olla hyödyksi, anonyymi. Muistathan varoittaa ystäviäsi tästä huijauksesta.

#tyhjälompsa# said...

Jos et sijoita, soitetaan +442030268461 tai +442030265665

SB said...

Anonymous #tyhjälompsa# said...

Jos et sijoita, soitetaan +442030268461 tai +442030265665Ei siis kannata antaa heille puhelinnumeroa.

Anonymous said...

--kele, mulle soitettiin numerosta +442035194427 ja alettiin kysellä huonolla englannilla:
- onko eläkevakuutusta - ai valtion toimesta - great
- onko oma asunto - ai on - mahtavaa
- onko asunnosta lainaa - tä ? - ei oo pakko vastata
- onko vapaa-ajanasuntoa - mitä vittua - on parempaakin tekemistä kun kuunnella hourupäitä - suljin puhelimen

Seuraavaksi olisi varmasti kysytty pankissa olevia rahoja että voisinko kenties lähettää ne heille.

Ja en ole kyllä näillä mulkvisteille numeroani antanut, surffaavat niitä LinkedInistä tms

Unknown said...

Joo tuo huijaus video oli minun sähköpostilla

Anonymous said...

Olis mukavata saada noiden kusettajien kotiosoitteet ja naamankuvat :D

SB said...

Anonymous said...
Olis mukavata saada noiden kusettajien kotiosoitteet ja naamankuvat :D


Ja mitä niillä tekisit?

mirrike said...

oikea hlö. Asier Romero ,kuka on sen Jarkkon nimellä valokuvissa....

mirrike said...

tarkoittin Jaakko Perttula valokuvassa...(kirj.virhe)