11.10.16

I feel the need... the need for False flag!

Moottoritie vaaravyöhykkeelle! On nimittäin aika tarkastella minkälainen väärinkäsitys on tällä kertaa salaliittoteorioitsijoiden papumyllyssä. Vaihteeksi aiheena on sellaista kamaa, johon olen tutustunut teinivuosistani lähtien, kun ahmin kaikkea sotateknologiaan liittyvää luettavaa.

 Teemun Havaintoja uuudesta maailmanjärjestyksestä blogissa on katseltu valokuvia hävittäjäkoneista. Kyseessä on vuosikymmeniä jatkunut ilmavoimien toiminta, jossa sotaharjoituksia varten omia koneita maalataan vastustajan väreihin. USAn ilmavoimat on tehnyt tätä mm. Red Flag ja Top Gun lentosotaharjoituksissa vaikka kuinka kauan.  Lentokoneen väreillä ei ole niin väliä, kun kohteet havaitaan tutkalla kilometrien etäisyydellä ja lentokonetyypin tunnistaminen tapahtuu lentokoneen profiililla eikä väreillä.

Venäjän ilmavoimien harjoituksissa matkitaan samalla periaatteella USAF:in värejä.

Mutta salaliittojen maailmassa ei ole sattumaa tai taustatietojen tutkimista ja lähdekritiikki on ruma sana. Näin Teemu tulkitsee tapahtumia, kun yksi sivu ilmoittaa F/A-18 hävittäjien saaneen uuden venäläistä värimaailmaa matkivan maalipinnan. Ei ole mikään yllätys, että hän näkee False flageja horisontissa. Eli tulossa on lavastettu isku, jolla ajetaan maita syvemmälle konfliktiin.


False-flag varoitus
Tässä kun on näiden kuvien perusteella CIA:lta mahdollisesti odotettavissa false-flag isku Syyriassa, jossa USA:n ilmavoimien kone olisi tarkoitus ampua alas näillä omilla koneilla ja syyttää siitä sitten Venäjää, jotta tämä suurempi sota saataisiin syntymään Syyriassa USA:n ja Venäjän välille.

F/A-18 hävittäjä on rungoltaan ja siiviltään niin erinäköinen kuin Venäjän hävittäjät, että maalaus ei pelasta teoreettista peiteoperaatiota. Hornetin tunnistaa Hornetiksi ennen kuin edes näkee sen värejä. Ehkä jotkut Syyriassa taistelevat jenkkilän koneet ovat saaneet tuollaisen harjoitusmaalauksen pintaansa, mutta jutuissa käytetyt valokuvat on otettu Yhdysvalloissa.

Valokuvat näistä harjoitushävittäjistä otti alunperin Andrea Arlotti vieraillessaan Oceanan lentotukikohdassa Virgianan osavaltiossa. Samassa lentotukikohdassa operoi Strike Fighter Weapons School Atlantic, jonka logo äärimmäisen upea.

Mikään näistä tosiasioista ei tietenkään hiljennä False flag -huutelijoita.

No comments: