23.12.16

Outo turmanyritys Australiassa

Aito avioliitto kertoo shokeeraavasta tapahtumasta Australiassa. 35-vuotias mies ajoi pakettiautolla päin kristityn lobbausjärjestön toimistorakennusta. Sitä ennen hän sytytti kyydissä olleet kaasusäiliöt!


Aitoa avioliittoa puolustavan, australialaisen kristityn lobbausjärjestön ACL:n päämaja yritettiin tuhota autopommilla Canberrassa. Autopommi sytytti päämajan tuleen ja aiheutti pahoja vaurioita kiinteistölle. Onneksi päämajassa olleet ihmiset selvisivät vammoitta. Lähinnä autoa kuljettanut henkilö itse haavoittui. ACL:n puheenjohtaja yhdisti iskun järjestön vankkaan linjaan puolustaa aito avioliittoa, minkä tähden järjestön työntekijät ovat saaneet tappouhkauksia.

Kerrassaan karmea tapahtuma. Tosin, "päämajassa olleet ihmiset selvisivät vammoitta" koska rakennuksessa ei ollut enää ketään tapahtumahetkellä klo 20:45. Autoa ajava mies onnistui sytyttämään vain itsensä tuleen. Hän käveli omin voimin sairaalaan, jossa häntä hoidetaan vakavien palovammojen takia. Poliisi haastatteli miestä ja totesi tiedotusvälineille: motiivina ei ollut poliittinen, uskonnollinen tai ideologinen tekijä.

Mitä se olisi sitten voinut olla? Emme toistaiseksi tiedä. Todennäköinen selitys olisi jonkinlaiset mielenterveysongelmat. Lobbausjärjestön puheenjohtaja Lyle Shelton toki tietää iskun johtuneen siitä, että he puolustavat perinteistä avioliittoa. Olisi melkoinen yllätys, jos asialla olisi ollut homomafian iskuryhmän (ei pidä sekoittaa iskurepliikkiryhmän toimintaan) epäonninen tunari.

Toivottavasti kaikki asiasta kiinnostuneet ymmärtävät, ettei kristillisestä lobbausjärjestöstä kannata tehdä marttyyriä. He ovat jo häviämässä tai hävinneet kulttuurisodat. Hyökkäykset heitä kohtaan vain pitävät lobbaajat takertumassa kuilun reunaan. Alla häämöttää armoton yhdentekeväisyyden horisontti.

2 comments:

Anonymous said...

Tietenkään fanaatikoille ei saa antaa marttyyreita. Sehän on mitä he haluavat. Sitä vastoin pitäisin blogistin näkemystä siitä, että kulttuurisota olisi voitettu aivan liian optimistisena. Poliittisesti näyttää itse asiassa siltä, että tuuli on ehkä kääntymässä. Yhdysvaltain tuleva varapresidentti on yksi avoimimmin homofobisia poliitikkoja maan korkeimmassa johdossa pitkään aikaan (tai koskaan). Venäjän tilanteesta tuskin tarvitsee erikseen mainita. Viimeksihän venäläiset onnistuivat sabotoimaan YK:n pääsihteerin kiitokset sukupuolivähemmistöjen kohtelusta. itse asiassa ei taida enää olla yhtään tärkeämpää kansainvälistä toimijaa (lue: valtiota, kansainväliset järjetöt ovat lopultakin aina valtioiden orjia), joka olisi aidosti kiinnostunut sukupuolivähemmistöjen asiasta.

Lisäksi oikeistolaisessa blogosfäärissä on noussut hyökkäävyydessään uudenlaisia homofobisia teorioita. Pizzagate on yksi tunnetuimmista. Vaikka veljekset Podesta eivät tiettävästi ole homoja, on äärioikeistossa asiasta keitetty pohjimmiltaan homofobinen salaliitto (mm. perusteettomia väitteitä siitä, että demokraattisen puolueen vaaleilla valitsemattomat "eduskunta-avustajat" ovat lähes yksinomaan homomiehiä). Olen lukenut sellaisenkin artikkelin, että homomiehet ylläpitävät tahallaan Syyrian konfliktia, jotta länteen tulvisi alueelta nuoria miehiä seksileikkeihin.

Jos tilanne jonkun valtion sisällä tai kansainvälisesti muuttuu sietämättömäksi, on kysyttävä, kuinka pitkälle tilanteen saa antaa mennä, ennen kuin pakko reagoida tavoilla, jotka eivät välttämättä ole täysin rauhanomaisia. On inhimillisesti mahdotonta olettaa, että homojen tulisi alistua kuin lampaiden teuraaksi. Suurin osa heteroseksuaaleista ei ainakaan olisi valmis mihinkään aktiiviseen toimintaan homoje aseman radikaalisti heikentyessä. Juutalaisten asema Saksassa ei koskaan ollut yhtä hyvä kuin vuoden 1933 alussa.

Anonymous said...

Tämä nyt ei liity avioliittoihin mitenkään, mutta miten kuljetetaan autoa lähinnä? Normaalistihan kuljettaja on auton sisällä, eikä vaan lähellä sitä.

t. Nipo