26.2.18

Pirut irti Italiassa

Vatikaanin radiokanavalla kuultiin äskettäin huolestuttavia uutisia. Ammattilaismanaaja Benigno Palilla kertoi riivausten määrän nousseen. Jopa kolminkertaiseksi viime vuosista. Eli nykyään n. 500 000 pirua per vuosi. Tämän takia Vatikaani kääri hihansa ylös, sylkäisi kouriinsa ja aloitti entistä laajemman koulutuksen manaajien määrän nostamiseksi.

Palilla tietää mistä pirullisuuden yleistyminen johtuu. Hän kertoi ennustajien ja tarot-lukijoiden vetäneen puoleensa synkkiä voimia. Tosin manaaja myönsi monien tapausten olevan demien vuokrasopimusten sijaan ihan psykologisia ongelmia.

Benigno Palilla on oikeilla jäljillä syytöksineen. Italian kuluttajasuojajärjestö kertoi neljänneksen aikuisista vierailevan säännöllisesti astrologien ja ennustajien luona. Tämä tarkoittaa 13 miljoonaan kansalaisen antavan rahaa tulevaisuuden tulkitsemisesta. Maan huono taloudellinen tila ja yleinen epävarmuus ajaa ihmisiä hakemaan lohtua teelehdistä ja korteista. Rahaa tässä ennustusbisneksessä liikkuu pelkästään Italiassa about kahdeksan miljardin euron edestä.

Sivusta touhua seuraavana uskonnottomana skeptikkona voin vain hörppiä teetä ja ihmetellä maailman menoa. Papit panikoivat piruista, kun seurakuntalaiset heittävät rahaa ennustajille. Herran vuonna 2018.

1 comment:

Anonymous said...

https://www.youtube.com/watch?v=N4pJsohX2kE

Kannattaa katsoa tuo oheinen video. On perin mielenkiintoista, että löytyy ns asiantuntijoita, joilla on aika täsmällinen käsitys siitä, mistä manaamisessa on kysymys. Kyseessähän voi olla tietoisesti julkisuuteen levitettävä disinformaatio, mielen sairauden väärinymmärrys uskonnollisten syiden takia tai sitten ns real deal. Vakuuttava tuo henkilö ainakin on. Miten itse kommentoisit näin seikkaperäistä esitystä?