29.6.18

Kemikaalivanabongarit VS Fisherman's Friend pastillit

Kemikaalivanoja näkevät ihmiset ovat aktiivisia näin kauniina kesäpäivinä. Taivaalla sinistä väriä vasten kun näkyy jokaisena päivänä valkoisia viivoja. Lentoliikenne on lisääntynyt niin matkustus- kuin rahtilentoina. Lentokoneiden moottorit ovat entistä isompia ja samoin poltetun polttoaineen määrä. Ja niiden päälle vielä ilmaston lämpeneminen, niin moderni pilvitaivas näyttää varmasti erilaiselta verrattuna ilmailun alkupuoliskon taivaisiin.

Useampi kanssaeläjämme kuitenkin näkee taivaalla jotakin pelottavaa ja tappavaa. He eivät näe tiivistymisvanoja ja ilmakehän erilaisia olosuhteita. He näkevät salaisen kansainvälisen projektin, jolla pyritään myrkyttämään kaikkien yhteinen hengitysilma. Eikä pelkästään lentokoneiden pakokaasuilla, vaan tarkoituksenmukaisella myrkytyssumutuksilla. Tiivistymisvanat eivät olekaan tiivistymisvanoja, vaan kemikaalivanoja. Lentokoneisiin on asennettu ylimääräisiä myrkkysäiliöitä. Niistä päästetään ilmoille aineita, joilla ihmiskunnan väestö saadaan supistumaan. Tai uudempien tulkintojen mukaan myrkyillä halutaan tyhmentää ihmisiä. Mikä sopii paremmin todistusaineistoon, kun väestö jatkaa kasvuaan. Ja somessa näemme miten se älykkyys ilmenee.

Fisherman's Friend -pastillien mainonnassa hyödynnettiin tätä sinisen ja valkoisen kontrastia. Mainoksessa on lentokoneen jättämä tiivistysmisvana, joka sovitetaan pastillipussin raitoihin.

Palaute onkin rajua. Useampi kotimainen somettaja päästää tunteet pintaan:

Esimerkki 1

Onko nyt tämänkin tuotteen ostaminen lopetettava kun on lähes ainoa aspartaamiton pastilli. En vaan jaksa tukea tuotetta joka positiivisessa hengessä tuo esille noita kemikaalivanoja jolla meidän ilma myrkytetään.

 Esimerkki 2

Mielellään haluisin kuulla mainostajan vastauksen

Miksi yritätte saada kemikaalivanat ikäänkuin normaaleiksi ja hauskoiksi asioiksi?

Esimerkki 3 

Kemikaalivanat eivät ole luonnollinen tai hyvä asia taivaalla..
Miksi fishershmans friend syöttää mielikuvaa asian normaaliudesta?

Esimerkki 4

Yritetäänkö tässä normalisoida chemtrailsit?Aivopesua

Ja niin edelleen.

He ovat oikeasti hämmästyneitä siitä, että muut ihmiset näkevät lentokoneiden tiivistymisvanat tiivistymisvanoina. Muut ihmiset eivät oleta, että joka ikinen päivä sadat lentokoneet ladataan täyteen myrkkykanistereita, jotta lentäjät ja muu salaliittoon osallistuva henkilökunta pääsee myrkyttämään omaa hengitysilmaansa. 

Todistelunsa puolesta tuo väkijoukko vetoaa vanojen nykyiseen yleisyyteen verrattuna vuosikymmeniä sitten näkyviin vanoihin. Siinä he ovat oikeassa. Lentoliikenne on lisääntynyt, joten tietenkin taivaalla on enemmän vanoja. Se ei vaan tarkoita, että vanat ovat myrkytetty kemikaaleilla.

Todistelunsa puolesta tuo väkijoukko vetoaa mm. valokuviin lentokoneiden sisällä näkyvistä säilöistä. Jotka ovat oikeasti testikoneiden tasapainotussäiliöitä. Tai bensiinisäilöitä syrjäisille paikoille tehtäviä rahtimatkoja varten. Tai sammutustöihin tarkoittuja palolaitosten lentokoneita. Vieläkään ei ole onnistuttu löytämään sellaista lentokonetta, joka olisi tarkoitettu kemikaalivanoja edellyttäviin tehtäviin.
Tai sitten hämmästellään erikoisilta näyttävien raitamaisten pilvien yhteyttä HAARP-laitteisiin. Eli ensin koneista sumutetaan pilviä taivaalle ja niihin kohdistetaan energiaa HAARP:illa. Luultavasti aktivoimaan ne kemikaalit pilvissä. Ne pitää ns. ravistaa ennen käyttöä.


Viimeisenä oljenkortena vedotaan ilmastonmuokkausteknologian kehittämiseen. Tutkijat ovat ihan oikeasti suunnitelleet ja suunnittelevat ilmastonmuokkausta. Mutta sekään ei vielä tarkoita, että vuosikymmeniä jatkuneet lentokoneiden jättämät vanat ovat kemikaalivanoja.

Olettamus ja väite eivät ole todistusaineistoa. Tämän kun pitää mielessään, niin selviää pitkälle kemikaalivanasalaliittoteorioita läpi kahlatessaan.

Kuvan tiivistymisvana ei liity pastilleihin vaan Toijalan kesään

Fisherman's Friend ei ole vastannut kemikaalivanabongareille mitään. He eivät taida edes tietää millaisten ihmisten kanssa ovat kontaktissa. Toivottavasti bongarit jättävät vihaisuutensa pelkästään nettiin.

1 comment:

MrrKAT said...

PA:He ovat oikeasti hämmästyneitä siitä, että muut ihmiset näkevät lentokoneiden tiivistymisvanat tiivistymisvanoina.

Tämä tuo mieleen kaksi samannäköistä kupla-asiaa.
1) Anorektikot: He eivät näe peilista laihaa kuvaansa kuten me muut.
(Viimeisen kuulemani radiovinkin mukaan myöskään huulensa pilanneet duck face -ihmiset eivät näe ankkuuttaan kuten me normit).

2) YLE Puheen Digitaalisessa iltapäivässä Jani Halme on moneen kertaan tuonut esiin minua hämmästyttävän tammikuisen somekuplan. Halmeen mukaan monet Huhtasaaren kannattajat olivat aidosti hämmästyneitä ja tyrmistyneitä kun Huhtasaari ei päässytkään toiselle kierrokselle.
Ja epäilivät vaaleja väärennnetyiksi tms. He elivät kannattajiensa kanssa biasoivassa somekuplassa ja aidosti luulivat H:n kannatuksen olevan hyvin suurta.