8.10.24

Hurrikaaneja, komisario Palmu!

Hurrikaanikausi on käynnissä tuolla rapakon takana. Tuhoa tapahtuu Yhdysvalloissa useissa osavaltioissa. Parhaillaan hurrikaani Milton lähestyy Floridan rannikkoa. Miltonin etenemistä seurataan tarkasti. Se voimistui ennätysnopeasti. Floridan osavaltion varautuu massiivisiin tuhoihin. Väkeä evakuoidaan vauhdilla.

Hurrikaanien voimistumisen nopeus pääsee yllättämään yhä useammin. Viime vuonna Meksikon Acapulco kohtasi tuhoa ja tuulia, kun hurrikaani Otis ilmestyi alle 12 tunnin aikavälillä. Merien lämpötilan ja merenpinnan jatkaessaan nousuaan jatkuu tällaisten nopeiden hurrikaanien ilmestyminen.

 Hörhöpiireissä hurrikaaneihin reagoidaan perinteisellä todellisuuskielteisellä näkökulmalla. Mikään ei voi johtua ilmastonmuutoksesta, joten tietenkin hurrikaanit sysätään...

Bill Gatesin syyksi?

Kyllä. ZeroEngineering sivusto muistutti kolme päivää sitten patenttihakemuksesta vuodelta 2009: US PATENT 20090173386A1 WATER ALTERATION STRUCTURE APPLICATIONS AND METHODS. Ja näin lähti kiertoon kuolleista herätetty pelottelu säämuokkauksesta, jossa energia-aseet, kemikaalivanat, HAARP ja juutalaisten avaruuslaserit ovat arkipäivää. Salaliittoteoriat pohjautuvat oikeasti tehtyihin säämuokkauksiin. Joista eräs käytetyimmistä esimerkeistä on Operation Popeye, jossa Yhdysvaltojen ilmavoimien kokeilu sotia Vietnamissa mudalla eikä aseilla.

Tietenkin ZeroEngineering näyttää vain pari valittua palaa hurrikaanipatentista. Jos vaivautuu lukemaan koko patenttihakemuksen läpi, kuten me kaikki fiksut, komeat, älykkäät, seksikkäät ja hurmaavat skeptikot luemme, niin huomaa mistä oikeasti oli kyse. Kyseessä on idea siitä miten hurrikaanien voimakkuutta ja suuntaa voitaisiin teoriassa säätää, jos mereen laitetaan tarpeeksi monta ja tarpeeksi suurta pumppua, jotka pumppaavat pinnalle meren syvyyksistä viileämpää vettä. Viileämpi vesi muuttaa hurrikaania heikommaksi. Pumppujärjestelmällä ei pystytä käynnistämään hurrikaaneja. Ja koska meren syvyyksistä pumpataan aina viileämpää vettä, ei pumpuilla myöskään voi vahvistaa hurrikaaneja.

Miten Bill Gates sitten käyttäisi tällaista tuhokeinoja? Sitä salaliittoteoreetikot eivät koskaan vaivaudu pohtimaan. Se ei estä heitä esittelemästä tätä patenttia aivan kuin sillä olisi jotain tekemistä hurrikaanien kanssa tänä vuonna. Tärkeintä on väittää, ettei ihmiskunta mitenkään kykene vaikuttamaan ilmastoon, joten ilmastotoimet ovat turhia JA SAMALLA valtaeliitin kätyrit voivat muokata ja säätää hurrikaaneja tuhotakseen NWO:n vastustajat.

No comments: