22.11.06

PORNOA!!! PEDOFIILIAA!!! H&M???

Ilta-sanomat on taas huolissaan kansakuntamme moraalisesta selkärangasta. Tällä kertaa lööpeissä on H&M:n mainoskampanja joka kiihottaa pedofiiliaan ja muutenkin aiheuttaa ei-toivottuja reaktioita nuorisossamme. Kuvien mallina nyt sattuu olemaan yli 40-kympinen, kahden lapsen äiti, mutta kuitenkin aivan selvä pedofiiliaa lisäävä nainen.
Onneksi vastaavia naisia alusvaatteissa ei ole missään muualla, joten H&M:ään kohdistuva boikottini (en osta heiltä itselleni rintaliivejä tai stringejä) tepsii takuuvarmasti.
En tietenkään mene väittämäään, että Iltsu tarvitsi taas alusvaatemalleja etusivulleen. Heillä oli varmasti vain kova huoli näin moraalittoman mainoskampanjan leviämisestä puhtoisessa Suomessa.

2 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

Näin eilen ensimmäistä kertaa H&M:n televisiomainoksen. Sen lopussa oli jotain mistä ei edes kehdattu mainita Iltasanomien uutisessa. Kun nainen on ensin tehnyt viettelvän strippauksen ja venyttelee sängyssä, niin sekaan hyppää kissa! Kyllä, nyt H&M on myös eläimiinsekaantumisen kannattaja!

Elfie said...

Myönnän, että minulla kesti aika pitkään ennenkuin keksin mikä tämän kohun aiheutti,mutta nyt luulen tajunneeni jotain: Alusvaate mainoksissa ei tietenkään saisi näyttää alusvaatteita-etteivät naiset vaan pidä niitä.