2.5.15

Tekoviikset valmiiksi, homeopaattien keskusteluiltaan menossa

Tämän kuun 20. päivä Helsingissä pääsee osallistumaan homeopaattien keskusteluiltaan. Ohjelmassa on varmasti homeopaattien hyväksymää tietoa homeopatian tehosta ja hoitokeinoista. Sekä tietenkin kuulijoille kerrotaan rokotteiden haittavaikutuksista.

Homeopatia, rokotukset, homeopaattiset profylaksit epidemioissa, rokotteiden haittavaikutusten hoitaminen homeopatialla.

Luennoitsijoina Homeopaatit Reeta Pohjonen, Charlotta Åström-Lynch, Guy Wurman ja Katja Rikala.Ennakkoilmoittauduin tapahtumaan. Luikertelen paikalle tutun muistikirjani tukemana, jotta voin tehdä muistiinpanoja kaikkein mielenkiintoisimmista väittämistä. Toki olen ihan kiltisti ja hiljaa, jotta homeopaatit eivät arkaile sanojensa kanssa. Viimeksi olin mukana, kun homeopaatti Camilla Sherr kertoi miten homeopatialla hoidetaan AIDS-potilaita Afrikassa.

5 comments:

Anonymous said...

Nojaa. Onhan niille varmaan hauskaa naureskella, mutta jos tilaisuus ei ole tarkoitettu isommalle yleisölle julistamiseen, niin vähän verrattavissa valtakunnansalille tms. soluttautumiseen.
Suukkua auki vaan, nätisti, jos tilaisuus tulee.

Yksi Turkkulaanen said...

Oikeastaan pahimpia ovat tällaiset suljetut tilaisuudet; niiden eksklusiivisuus kun luo tilaisuuteen tulleille tunteen siitä, että siellä paneudutaan johonkin erityisen tärkeään asiaan. Kenties joillekin herkille yksilöille voi jopa tulla romanttinen kutina vatsanpohjaan samaan tapaan kuin voisi tulla salaseuraan kuulumisesta.

Anonymous said...

Kun ovella pitää tehdä homeopaattien salainen kättely, muista ravistaa raivokkaasti.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Väärin. "...vähän verrattavissa valtakunnansalille tms. soluttautumiseen.
Suukkua auki vaan, nätisti, jos tilaisuus tulee." Olen itse soluttautunut Valtakunnansalille. Kuvitteletko että käytös on samaa jos on "vierailija"? Ei. Asia tulee tehdä enemmänkin niin että leikkii toisen kaupungin JT:tä joka on tervetullut. Ja menee sinne päivänä jona takaisin seurakuntaan pyrkivä tai sellaista teeskentelevä tulee "saamaan armoa". Ei uskonnoissa pidä kysyä teologiaa ja dogmeja. Ei siinä saa rehellistä vastausta. Sen sijaan on asetettava koeasetelma ja annettava käytöksen vastata. Ja voi että se vastaakin!

Anonymous said...

Sitä mietin vain, että mikä Asianajajalla on se tilaisuuteen osallistumisen välitön päämäärä? Toki jos tarkoitus on paljastaa homeopaattien uusia markkinointistrategioita tai saada selville jopa jotain viranomaisille vietävää, niin hyvä.
Tavallisen laimean homeo-paatoksen esilletuonti taas ei niinkään kiinnosta. Tyyliin; kertovat, miten "parantavat" AIDS-potilaita Afrikassa. Kammottavaa itsessään, mutta vanhan taikakaavan toistoa.
Jos "vierailijan" läsnäolo on häiritsevä, mutta ei häiriköivä, niin koeasetelmasta tulee mielenkiintoisempi.