28.4.15

Kevät koittaa TJT:lle

Synkkä ja kolea talvi on vaihtunut varovasti lämpiävään kevääseen. Linnut laulavat hieman iloisemmin. Ruskea ja kuollut luonto muuttuu vihertäväksi. Puihin ilmestyy silmuja. Elämä voittaa. Ja sieltä sulaneen lumen alta paljastuu keko olkiukkoja, joiden alla makaa kuolleena hakattu hevonen, jonka sisältä purskahtaa esiin kaikkien kotimaisten nettiväittelytapahtumien kauhu: TJT!

Jos et tiedä kuka TJT on, niin suosittelen lopettamaan lukemisen tähän.

Kyllä, hän teki drive-by kommentoinnin useaan kirjoitukseeni täällä blogissa. Tänä vuonna hän tekee erittäin selväksi, että nuoren maailman kreationismin ja WhitePowerRanger-fanittamisen lisäksi hän on vankkumaton holokaustin kiistäjä. Eli lähes täydellinen elävä esimerkki crank magnetism -ilmiöstä. Ilmiössä ääripäilleen viedyt ns. avoimet mielet täyttyvät monipuolisista huuhaa-asioista. En edes uskalla kysyä häneltä kävikö ihminen oikeasti Kuussa vai ei.

Noh, pienenä näytteenä TJT:n tuoreesta ulosannista:

Ongelma ei ole tiede vaan se että teikäläiset uskovat sen tuloksiin kovin valikoivasti, sinäkin näytät uskovan holocaustiin vaikka nimenomaan tieteen mukaan se on täysin mahdoton, esim Auschwitzin uunien max kapasiteetti 162 000 ruumista. Tiedeuskovana sinun pitäisi uskoa nimenomaan tuohon lukuun eikä johonkin 0.9 - 4 miljoonaan.

Sekä:

Jumala ei sallinut holocaustia koska mitään holocaustia ei oikeasti tapahtunut. Auschwitz ei ollut mikään murhaleiri (mikään niistä kolmesta A:sta ei ollut) vaan työ- ja kauttakulkuleiri, jossa kuoli max 0,2 miljoonaa ihmistä eikä suinkaan 1,5 miljoonaa (tai peräti 4 miljoonaa) kuten kyltit väittää.

TJT:n pyrkimyksenä olisi aloittaa jonkinlainen väittely aiheesta. Se ei tule tapahtumaan. Samasta syystä kuin en enää vapaaehtoisesti työnnä päätäni homeiseen oksennusämpäriin: kahdeksannes kerta riittää. Voimme haikaille menneiden kiihkeiden väittelyiden muistoille, mutta ne eivät tule uusiutumaan uusilla aiheilla. Nykyään haluan nauttia elämästäni.

5 comments:

AaJii said...

TJT! Oi oi kun tulee nostalgiset fiilikset ja palautuu vanhat kunnon nyyssit mieleen. Snif...

TJT2 said...

Oletpas sinä saanut pahat traumat! Ja vaikka et uskaltanut kysyäkään, niin vastaan silti: Tottakai kuussa on käyty, lukemassa Raamattua ja viettämässä ehtoollista. Tästähän oli pitkät keskustelut tiedefiissä, joten kovin valikoiva muisti sinulla jos et muista kuin vain tuon abiogeneesidebatin. Ja aj, vastahan sinä niissä vanhoissa kunnon nyysseissä muutama päivä sitten nolasit itsesi luulemalla Behen paperia blogikirjoitukseksi, väitit ettei yhtään paperia vaikka ainakin kaksi, jne. Kovin tuoretta nostalgiaa... Ja AD, sfnetissä käytiin vuositolkulla holocaustidebattia minun ja erään Pekan välillä, ei tämä mikään uusi asia ole. Kuten ei sekään, että minun voittooni sekin väittely päättyi. Joten ymmärrän kieltäytymisesi, mutku tuo aj sfnetissä väitti, että sinä nimenomaan haluat keskustella kanssani...!?

Anonymous said...

Itsellenikin tuli ihan tippa linssiin tästä tapahtumasta:)
Ah niitä aikoja.

Rami

Anonymous said...

Jukopliut, tulee ihan mieleen wanhat ajat sfnet.keskustelu.evoluutio-ryhmässä.

Tuo TJT-kommentti osoittaa hyvin, että ei ole mies muuttunut mihinkään. Edelleenkin raivopäisen aggressiivinen, jääräpäinen ja pakkomielteisen pahasuinen. En ole yhtään yllättynyt, että kreationistikahelista on sukeutunut rasisti ja holokaustin kiistäjä, tuo väkivallan ihailu näytti patologiselta jo vuosia sitten.

Tom Kärnä said...

Sfnet.keskustelu.evoluutio -ryhmä on minullekin tuttu. Tosin en ole ikinä kirjoitellut sinne, lueskellut sitä rauhakseen vaan.