9.4.15

Walter Scottin murha

Poliisiin voi luottaa. Oikeastaan poliisiin pitäisi voida luottaa. Suomessa tilanne on vielä erinomainen, jos vertaamme sitä Yhdysvalloissa tapahtuvaan menoon. Varoittavia esimerkkejä poliisien korruptiosta kertyy aivan liikaa aivan liian usein. Kuten myös rasismin ja korruption yhteistyöstä. Eräs räikeimmistä tuoreista tapauksista on mustaihoisen Walter Scottin murha.

Ensimmäisten uutisten mukaan poliisi oli pysäyttänyt 50-vuotiaan Scottin liikennevaloissa. Autosta oli ajovalo rikki. Puistossa suoritettu puhuttelu eskaloitui. Scott vastusti poliisia ja yritti varastaa sähkölamauttimen. Poliisi joutui turvautumaan tappavaan voimaan. Scottia ammuttiin pistoolilla. Elvytyksestä huolimatta mies kuitenkin kuoli. Valitettavaa, mutta näin siinä käy kun yrittää käydä poliisin kimppuun. Poliisien virallinen lausunto ei tietenkään sopinut Scottin sukulaisille, jotka eivät millään ymmärtäneen miten mies olisi voinut turvautua sellaiseen vaihtoehtoon poliisin kanssa.

Epäilyt poliisin virheestä vahvistuivat, kun kännykällä taltioitu video julkaistiin. Puiston lähellä kävellyt jalankulkija aloitti kuvaamisen ennen Scottin kuolemaa.Hyvin selkeästi poliisien ensimmäiset raportit tapahtumista eivät kestä päivänvaloa. Tapahtumat kertovat selkeästi laittomuuksiin syyllistyvästä poliisista. Mikään käänne ei ole hyvä poliisilaitoksen kannalta. Scott ei kamppaile valkoihoisen poliisin kanssa. Hän juoksee aseettomana karkuun poliisia. Maassa on jokin aseelta näyttävä esine. Kyseessä voisi olla raportissa mainittu lamautin. Poliisi Michael Thomas Slager ampuu häntä kahdeksan kertaa selkään. Poliisi kävelee Scottin luokse ja laittaa hänet käsirautoihin. Slager kävelee takaisin sinne mistä ampui Scottia ja poimii sähkölamauttimen. Paikalle saapuu toinen poliisi. Miestä ei yritetä elvyttää. Slager kävelee takaisin Scottin ja toisen poliisin luokse. Nyt Scottin viereen maahan on ilmestynyt lamautin. Slager kuitenkin tajuaa, että heitä on kuvattu kännykällä. Hän poimii ilman huolenhäivää maahan pudottamansa esineen vyölleen.

Aseettoman miehen ampuminen yhdistettynä rikospaikan lavastamisyritykseen plus valkoinen ampui mustan. Ja päälle poliisilaitoksen lausunnon, jotka olivat ristiriidassa tapahtumien kansa. Tässä on (taas) kaikki suuren skandaalin ainekset. Samalla se on vakava muistutus siitä miten poliisien raportteja ei voi ja saa ottaa taivaan totena. Jos anonyymi lähde ei olisi lähettänyt videotaan sanomalehdille olisi Slager vapaana teloittamaan lisää kansalaisia. Poliisilaitos sekä pormestari lopettivat Slagerin tukemisen heti videon julkaisun jälkeen. Slageria syytetään murhasta.

5 comments:

Anonymous said...

Kyseessä on selkeä false flag operaatio, koska kuten videolta näemmä ei ammutun miehen rinnasta purskahda esiin veriroisketta luotien osuessa. Video on siis heikosti lavastettu yritys saada taas yksi kunnollinen isänmaallinen poliisi pois virantoimituksesta, jotta FEMAlla on vähemmän vastustajia kun he laittavat NWO suunnitelmansa toimeen.

Anonymous said...

Aivan käsittämätön teurastus keskellä kirkasta päivää. Onneksi joku kuvasi videon...

Anonymous said...

En missään nimessä usko kritiikittömästi amerikkalaispoliisivoimiin, mutta (tätä tapausta muuten tuntematta) onko videon aitous todistettu? Näyttää aika kämäiseltä ja suoraan sanottuna näytellyltä.

Todellisuus kutsuu said...

Ja anonyymilläkö on jotain tosimaailman referenssiä, eli oletko itse ollut silminnäkijänä vastaavanlaisessa tilanteessa? Vai perustuuko skeptisyytesi siihen, ettei tilanne näyttänyt samalta kuin TV-sarjoissa, jotka yleensä ovat näyteltyjä (tai mistä sen oikeasti tietää).

Anonymous said...

:) Ei, mutta nimenomaan näyttelemisestä on kokemusta. Ja mitäs hyppäät silmille, kerro ensin, onko video todella aito!