5.4.15

Luominen vai evoluutio – suuri keskusteluilta

Taitaa olla se ainoa aika vuodesta, kun aion vapaaehtoisesti katsella TV7-kanavalta ohjelmaa. Vuorossa evoluutio vs luomisoppi materiaalia. TV7 etsii studioyleisöä suureen paneelikeskusteluun. Tulevana tiistaina menossa mukana Suomen ne yhden käden sormin laskettavat kärkinimet luomisopin esilletuomisessa: Lennart Saari, Pekka Reinikainen ja Pauli Ojala. Valitettavasti loput sivulla mainituista henkilöistä ovat minulle outoja.

Luominen vai evoluutio – suuri keskusteluilta alkaa 18:30 ja kestää yön syntisille tunneille asti. Tästä taitaa tulla myös suuri livekommentointi Paholaisen asianajajan facebook-ryhmään. Popcornit ja alkoholittomat juomat valmiiksi!

4 comments:

Anonymous said...

Miten Mikko Tuuliranta voi olla sinulle tuntematon? 'Evoluutio - tieteen harha-askel' on suorastaan klassikko. Siinä mm. kerrotaan, että kukaan ei oikein tiedä, onko liejuryömijä kala vai sammakko. Lisäksi siinä esiintyy mm sana 'judaismi', joka aika hyvin paljastaa, että teksti on käännetty englanninkielestä aivot vapaalla.

Paholaisen Asianajaja said...

Kun on lukenut yhden kreationistien tuotoksen on käytännössä lukenut ne kaikki. Tuulirannan opus on valitettavasti jäänyt jostain syystä kokonaan väliin kokoelmastani.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Tuulirannan teoksiahan on yleisissä kirjastoissakin, jonne sitä on ystävällisesti tuutattu. Siihen on vaikeaa olla törmäämättä jos selaa biologiahyllyä.

Jos kreationistin tuntemattomuus on häpeä, se on häpeä juuri tämänlaisista syistä. Muutenhan on parempi itselle mitä vähemmän on heidän kanssaan tekemistä. On turvallisempaa, ei polta tyhmyys, ei repeä typeryyden takia aivoverisuoni...

Anonymous said...

Ei ainuttakaan evoluutiobilsan ammattilaista keskustelemassa. Aivan sama kuin vaihtoehtohoitajat keskustelisivat, onko lääketiede oikeassa.