13.5.16

Vilunkia Magneettimediassa: HPV-rokote ja sairaalaan joutuminen

Tutkimus: 10 % HPV-rokotteen saaneista kanadalaisnaisista sairaalaan


Alberta Ministry of Healthin rahoittama ja Vaccine–tiedelehdessä julkaistu tutkimus paljastaa, että lähes 10 prosenttia kanadalaisnaisista joutui päivystykseen otettuaan HPV-rokotteen.

 Siinäpä kohua aiheuttava otsikko Magneettimedian sivulta. Mikä kauheinta, luku ei ole väärää tietoa vaan perustuu ihan oikeaan seurantaan! Miten sen on mahdollista? Kuinka tämä tieto on päässyt vuotamaan rokoteteollisuuden kätyreiltä? Kuinka voin tiedeuskovaisena pelastaa fundamentalistisen uskoni rokotteiden ihanuuteen?

Tämä kaikki selviää tänä iltana. On aika perehtyä valheiden ja aidon tiedon sekoittamisesta syntyneen artikkelin erikoisuuksiin. Tällainen huuhaa on niin helposti leviävää materiaalia somessa, joten parempi debunkata se etukäteen. Teksti on NaturalNews.comista tutun Mike "HealthRanger" Adamsin tuotosta. Eikä Magneettimediaakaan voi syyttää luotettavan informaation levittäjäksi. Siksipä kaikki kohdat ovat epäilyn alaista potaskaa.

Järkyttävä paljastus kertoo epämiellyttävän totuuden lapsille ja nuorille annetuista perusrokotteista: ne vievät sairaalaan sekä aiheuttavat sairastumisia ja sivuoireita niiden vastaanottajille. Tutkimuksessa rokotteita väitetään turvallisiksi, vaikka haittojen todenperäisyys nimenomaan vahvistettiin.

Voi ei. Minkälainen haitta siellä sitten varmistettiin oikein paljastuksen muodossa? Noh, tieto perustuu ihan oikeaan Vaccine -tiedelehdessä julkaistuun Adverse events following HPV vaccination, Alberta 2006–2014 paperiin.

Magneettimedia selittää paperista tehtyjä tulkintoja:

HPV-rokotteen saaneista 195 270 tytöstä 9,9 prosenttia päivystykseen 42 päivän aikana

Tutkimuksessa seurattiin 42 päivän ajan 195 270 tyttöä, jotka olivat saaneet yhden tai useamman HPV-pistoksen.
Kuten tutkimuksessa todetaan: ”HPV-rokotteen saaneista naisista 958 joutui sairaalaan ja 19 351 päätyi päivystykseen 42 päivän sisällä immunisaatiosta.”
Eli 9,9 prosenttia rokotuksen saaneista tytöistä. Päivystykseen päätyneistä 19 351 tytöstä 958 joutui jäämään tarkkailuun yön yli vakavien oireiden vuoksi. Mikä tarkoittaa joka 200. rokotuksen saanutta.

Luvut ovat tarkkoja. Ryhmä perehtyi HPV-rokotettujen lasten terveystietojen seurantaan tarkoitettuihin järjestelmiin. Tarkkailuaika oli vuodesta 2006 vuoteen 2014. Rokotteesta tehtiin haittavaikutusilmoituksia kuitenkin vain 198 kappaletta, vaikka seurannassa oli 195 270 tyttöä. Eli haittavaikutusilmoituksia teki alle 0,1 % kaikista rokotetuista. Yleisimmät haittavaikutukset olivat allerginen reaktio, muu epätavallinen reaktio, ihottuma, ja turvotusta pistoalueella.

Tämän lisäksi seurattavana olevasta porukasta kävi sairaalassa 9,9 prosenttia. Enemmistö tuosta porukasta oli ikäluokkaa 9 - 19-vuotta. Minkä takia he sinne päätyivät?

Kuten kaikki vannoutuneet ja parhaimmat fanini jo tietävät, taustalla on sama ilmiö kuin siinä miten Gardasil-rokote tappoi ihmisiä auto-onnettomuuksissa ja ampumavälikohtauksissa. Eihän se rokote tapa sillä tavalla. Kronologinen yhteys rokotteen saaneiden ja joitain heitä kohdanneiden kuoleman välillä on totta, mutta syy-yhteys on selkeästi jossain muualla kuin rokotteessa piilevissä 9mm luodeissa tai autojen ylinopeudessa. On aivan totta todeta, että Gardasil-rokotteita ottaneita ihmisiä kuolee. Sillä ihmisiä kuolee aina. Olisi enemmänkin huomiota herättävää, jos ihmisiä ei kuolisi heidän otettuaan rokotteita. Kuolintapa ja sen yleisyys ratkaisevat. Ei ajallinen yhteys.

Ja niin on asianlaita myös sairaalaan joutumisessa. Selaamalla paperin tietoja näemme, että sairaalaan päädyttiin erilaisista syistä. Tiedot löytyvät kohdasta 3.4 Hospitalization within 42 days of vaccination. Syyt olivat erittäin monipuolisia. Niitä olivat mm. tulehdustaudit, aineenvaihdunnan häiriöt, mielenterveyteen liittyvät ongelmat, vammat, myrkytykset tai muut ulkoisen tekijän aiheuttamat haitat, vatsavaivat. Ja niin edelleen. Luetelluista monipuolisista haitoista ei vielä valitettavasti päästä päättelemään ovatko ne rokotteiden aiheuttamia.

Magneettimedia keskittyy kohtaan 3.6. ED visits within 42 days of immunization koska siinä ei ole vaivauduttu erittelemään yhtä tarkasti miksi tytöt joutuivat käymään terveyskeskuksissa hätätapauksena tai akuuttina potilaana. Syynä voi olla loukkaantuminen urheilulajissa, liikenneonnettomuus, äkillinen tulehdustauti, jne. Syitä ei eritellä kohdassa 3.6. Näissä tapauksissa edes jollakin tapaa rokotteeseen liittyvää ongelmaa (veritulppaa) havaittiin vain neljän ihmisen kohdalla.

Ja kuten aikaisemmin jo kirjoitin, rokotteista tehtiin haittavaikutusilmoituksia vain 198 kappaletta (alle 0,1% kaikista rokotetuista). Jos näistä 195 270 tytöstä tehtiin vain tuon verran  haittavaikutusilmoituksia, niin miksei näistä sairaalaan joutuneesta 958 tytöstä ja 19 351 päivystykseen päätyneestä tehty samalla haittavaikutusilmoitusta? Ehkäpä siksi, että syynä oli selkeästi jotain muuta kuin rokote. Juuri tämän takia se sama paperi jota Magneettimedia lainailee toteaa:

Adverse events following HPV immunization in Alberta are low, consistent with those seen elsewhere, and consistent in the types of event seen elsewhere.


Sama Magneettimedian artikkeli sisältää myös muuta potaskaa.

 Tiedot julkaistiin siis vertaisarvioidussa tiedelehdessä. Internetissä trollaavat rokotteiden kannattajat ja toisinajattelijoiden ahdistelijat ovat kaiken aikaa väittäneet, ettei rokotteilla ole sivuvaikutuksia. Ne ovat turvallisia, niiden antama suoja ja teho on sataprosenttinen, eikä niiden käyttöön liity riskejä.

Voin trollata, mutta se ei automaattisesti tarkoita, että olen väärässä. Olen kirjoittanut rokotteiden sivuvaikutuksista. Rokotteet aiheuttavat haittoja. Niiden suoja ei ole sataprosenttinen. Juuri tämän takia rokotteiden turvallisuutta ja käyttöä valvotaan. Juuri tämän takia rokotepeloittelijat repivät niitä lukuja VAERS-tietokannasta ja näistä tutkimuksista joilla mitataan niitä sivuvaikutuksia. Aivan kuin Mike Adams valehtelisi siitä mitä rokotteiden puolustajat puhuvat ja kirjoittavat.

 Tästä huolimatta aina kun katsotaan julkaistuja tuloksia, huomataan järkyttävä määrä vaarallisia sivuvaikutuksia ja sairaalakäyntiä edellyttäviä tapauksia. Kun viittaamme tieteellisiin tuloksiin, rokotefanaatikot syyttävät meitä roskatieteestä, vaikka he itse ovat luopuneet aidosta tieteellisyydestä kauan aikaa sitten.
 Katsotaan miten käy.
Lisäksi, kun tiedemiehet havaitsevat että sairaalareissujen, päivystyskäyntien ja laskimotukosten määrä on järkyttävä, he väittävät että niitä esiintyy ”vähän”. Heidän johtopäätöksensä paljastaa pari asiaa rokotteisiin liittyvästä tieteestä, joista molemmat ovat tyrmistyttäviä:

Ja noin helposti he sujauttivat neljä valtimotukosta 195 270 tytöstä järkyttävän suureksi ilmiöksi. Vaikka paperissa ei edes varmistunut, että ne johtuivat rokotteesta.

1) Todella moni joutuu päivystykseen tai sairaalahoitoon rokotteiden takia, kuten tutkimus osoittaa.

Tutkimus ei osoittanut, että he joutuivat sinne rokotteiden takia. Tutkimus totesi haittojen olevan alhaisia.

2) Lääkärit ja tiedemiehet pitävät tätä normaalina. Heistä ei ole syytä huoleen, vaikka 10 % rokotteen saajista päätyy sairaalaan.

Olisi syytä huolestua, jos he joutuisivat sinne rokotteen takia. Kuten kaikki paperin lukeneet tietävät: sellaista ei havaittu.

1 comment:

Anonymous said...

Magneettimedia voisi tehdä jutun niistä vauvoista, jotka kuolevat sairaalassa hätäkasteen antamisen jälkeen. Positiivinen korrelaatio on luultavasti aika kova...