17.8.16

Nefilimit tulivat takaisin

Mitä tapahtui kun langenneet enkelit saapuivat ihmisten joukkoon? No nehän jörnivät naisia. Tästä syntyi jättiläisiä, joita Raamatussa kuvaillaan mm. nimellä nefilim. He olivat ihmisiin verrattuna jättiläisiä. Vanhan testamentin mytologiassa on useita mainintoja näistä jättiläisistä. Nämä jättiläiset ja heidän jälkeläisensä olivat myös tarujen mukaan ne tarujen yliluonnollisilta vaikuttavat sankarit ja pahikset.

Juutalaiskristillisen mytologian taruolennot ovat jänniä, mutta samalla moni modernin maailman uskovainen uskoo niihin ihan tosissaan. Tästä esimerkkinä vaikkapa kotimaisen Muinaisia Ennustuksia sivuston yhteenveto.

 Hauskana nippelitietona olkoon muistutus siitä mitä Mooses teki Oog-jättiläisen kanssa.

Oikeamielisen kirjan mukaan Mooses tappoikin tämän suunnattoman jättiläisen pistämällä häntä keihäällä kantapäihin, sen jälkeen kun Herran enkelin, eli mahdollisesti Messias Jeesuksen itsensä, tiputtaessa ensin kiven Oogin päälle.

Klassista Jeesusta. Kuin suoraan Monty Pythonin Lentävästä Sirkuksesta! Tosin täytyy muistaa, että neste tippuu ja kiinteä putoaa.

 Raamatullisia profetioita selaavat hemmot ovat myös usein uskomassa, että nämä jättiläiset palaavaat joukkoomme Lopun saapuessa. Nefilimit olisivat ennusmerkki maailmanlopun lähestymisestä.

Ja juuri sen takia saamme lukea World Net Dailyn sivulla hämmästyttäviä asioita Afganistanista. Siellä Yhdysvaltalaiset sotilaat ovat sotineet jättiläistä vastaan. WND kertoo yksinoikeudella näistä uskomattomista tapahtumista. Kaikki on tietenkin huippusalaista armeijan salailemaa touhua. Kuinkas muuten. Vuonna 2002 erikoisjoukot löysivät partiotehtävänsä aikana oudossa muodostelmassa olevia kiviä, luita ja rikottuja kommunikaatiovälineitä. He tutkivat aluetta ja löysivät poikkeuksellisen suurikokoisen miehen. Jopa neljä metriä korkean miehen. Jättiläinen hyökkäsi yhden sotilaan kimppuun lävistäen hänet jollain seipäällä. Muut sotilaat avasivat tulen ja tappoivat olennon.

Sotilaat määrättiin jättämään kuvaukset yhteenotosta pois raporteistaan. Ruumis kuljetettiin säilytykseen Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa. Kaikki todisteet on pyyhitty tiedusteluagenttien toimesta. Tietenkin.

Miksi tätä uskomatonta uhkaa ei paljasteta ihmisille (siis Afganistanin rajaseudun ulkopuolella)? Nimettömänä pysyvä sotilas selittää:

“If it points to the Bible’s narrative being accurate, they don’t want it,” he said. “If it goes against Darwinian evolution, it’s not to be spoken of.”

Aivan. Asiasta ei saa kertoa, koska muuten darwinistien kulissit romahtaisivat. Ja vallassa olevat jumalattomat tahot menettäisivät valtansa.

Artikkelin kirjoittanut nefilim-ekspertti L.A. Marzulli on sattumalta tehnyt sarjaa nimeltään The Watchers, joka käsittelee paranormaaleja ilmiöitä. Sarjan dvd:t ovat tarjolla WND:n nettikaupassa. En aio ostaa niitä. L.A. Marzulli on myös kreationisti, kuten varmaan arvasitkin. Joidenkin poikkeuksellisten ihmisen ilmestyminen on helpompi selittää enkelien perimästä tulleella super-perimällä. Marzullin luennoilla tulee myös selväksi, että hän saa vinkkejä tutkimuspaikoista pyhältä hengeltä. Se, että muinaiset kulttuurit ovat rakentaneet korkeita muureja on tietenkin merkki siitä, että korkeat muurit ovat jättiläisten rakentamia. Yritän pitää miehen nimen muistissa, jos nefilim-tarut yleistyvät kotimaisilla keskustelupalstoilla.

On kuitenkin mielenkiintoista seurata yleistyvätkö nämä tarinat jättiläisistä. Onhan kaikilla saatavilla kameroilla varustetut kamerat ja muuta kivaa, mutta todistusaineisto ihmisiä tappavista jättiläisistä on jäänyt yllättävän vähäiseksi.

5 comments:

Yksi Turkkulaanen said...

Näiden uskovaisten mukaan Yhdysvaltain tiedustelupalvelu on erinomaisen tehokas, paljon tehokkaampi kuin mitä sen historia antaa ymmärtää. Tuosta vaan, muutamassa päivässä (joskus jopa tunnissa) nämä neuvokkaat huippuasiantuntijat saapuvat paikalle vaikeitten yhteyksien taakse rintamalle ja poistavat täydellisesti muutamassa hetkessä todisteet kaikesta mielenkiintoisesta ennenkuin yksikään sotamies ehtii ottaa kännykällään ainuttakaan kuvaa! Kunnioitettavia suorituksia!

Tom Kärnä said...

He ehtivät poistaa kaiken datan myös melkein aina silloin, kun tavalliset kännykkäkameran omistavat kansalaiset ovat näpänneet kuvia tunnistamattomista lentävistä kohteista ja niillä lentävistä olennoista. Aika velikultia!

Anonymous said...

Vaikka tämä olisikin totta, miksi joku kuvittelee, että tuollaisen jättiläisen olemassaolo olisi a) todiste jumalasta b) ristiriidassa evoluution kanssa?

Anonymous said...

Tuli mieleen, että kuinkahan suureksi ihmisen perusrakenteella voisi kasvaa? Kun mitta kasvaa kaksinkertaiseksi, niin esimerkiksi luun poikkipinta kasvaa nelinkertaiseksi, jos sunteet säilyvät. Paino kasvaa kuitenkin tuolloin kolmanteen potenssiin, eli jo kahdeksankertaiseksi. Eikö vain? Olisiko nelimetrinen ihminen edes fysiologisesti mahdollinen?
Ei sen puoleen, että asian miettimisessä juuri järkeä olisi. Ei noin ilmeistä hömppää tarvitse todistaa hömpäksi.

Skiriki said...

Ahaa, pitää varmaan sitten mennä katsomaan sitä hienoa dokumenttisarjaa Neon Genesis Evangelion (alkuperäinen) niin tiedetään miten taistellaan tälläisiä enkeleitä vastaan.

Vai pitäiskö jo katsoa Attack on Titan? Sehän on kanssa ihan 100% totta, jättiläisiä jotka uhkaavat ihmiskuntaa...