17.4.17

Alex Jones VS Alex Jones

Infowars sivuston keulakuva ja salaliittoteorioiden lumilinko Alex Jones on yllättävällä tavalla uutisissa. Vuosikaudet Jones on toitottanut lähes kaikkia suosittuja salaliittoteorioita. Lähdekritiikkiä ei käytetä. Rahaa on hankittu kohdeyleisöön uppoavalla viestillä. Hän on mainostanut selviytymispakkauksia, joita tarvitaan ihan justiinsa, koska kulman takana näkyy maailmanloppu.

Austin American-Statesman lehti kertoo huoltajuuskiistasta. Tavallisesti tylsää luettavaa. Ei tällä kertaa, sillä kiistan osapuolista toinen on niin läheinen rakas meille skeptikoille. Oikeudessa tuota huoltajuuskiistaa käydään Alex Jonesin ja hänen entisen vaimonsa välillä. Avioero tapahtui vuonna 2015. Kolmen lapsen huoltajuudesta väännetään kättä lakimiesten välityksellä. Oikeudessa kuultiin ilmoitus, joka on varmasti erittäin tärkeää kaikille Alex Jonesia fanittaville katsojille. Varsinkin niille jotka erehtyvät luulemaan häntä vakavasti otettavaksi henkilöksi. Kyllä, ei naureta siellä takana. Sellaisia ihmisiä on oikeasti olemassa. Infowarsin seuraajia on useampi miljoona. Heidän joukoissaan on myös presidentti Donald Trump.

Ex-vaimo Kelly Jones on kuvaillut Alex Jonesia epävakaaksi mieheksi.  Alex uhkailee poliitikkoja, väittää toisia ihmisiä rikollisiksi ilman kunnollisia perusteluja, jne. Kelly totesi mm. "He says he wants to break Alec Baldwin’s neck. He wants J-Lo to get raped." Usein myös pää punaisena huutaen mikrofoniin. Kotonaan kun lapset ovat paikalla. Eli erittäin epävakaata käytöstä mieheltä.


He's single now, ladies!

OBJECTION!

Alex Jonesin lakimies Randall Wilhite sanoi, että hänen päämiehensä on noissa Infowars ohjelmissa pelkästään esiintyjä. Raivoavat höpinät salaisista maailmanhallituksista, rokotteisiin piilotetuista joukkotuhoaseista, ja pedofiiliringit pizzerioiden kellarissa Washington DC:sä, sekä tappouhkaukset, ovat kaikki pelkästään viihdetarkoituksiin tarkoitettua viihdettä. Eivät missään nimessä faktoiksi tarkoitettua puhetta. Jonesia ei saisi arvioida näiden ohjelmien perusteella. Aivan kuten näyttelijöiden henkistä tilaa ei saisi arvioida heidän roolihahmojensa perusteella. Wilhite väittää Alexin olevan näyttelijä ja vihaiset vaahtopuheet ovat pelkästään performanssia.

Joten jos saat Alex Jonesista sellaisen vaikutelman, että hän on höyryävä sekopää, niin muista: hän vain näyttelee. Nyt se on virallista.

5 comments:

Anonymous said...

hehehhehehehheheheheh.
Olen tyytyväinen.

Rami

Anonymous said...

Vanha selitys: "se oli vain leikkiä!" Jätkällä ei ole minkäänlaista moraalista selkärankaa.

RH said...

Tai ehkä selkäranka löytyi oikeassa kohdassa, kun oli kyse lapsista. Prioriteetit kohdalleen?

MrrKAT said...

Vaikuttaa lose-lose -tilanteelta.

AnoMatti said...

Alex Jones: Kaikkien aikojen Flase Flag jonka tehtävänä on suoltaa salaliittoteorioiden savuverhoa ettei kukaan vaan pysty erottamaan niitä oikeita salaliittoja siitä massasta?