6.6.17

False flaggia pukkaa

Ahdistaako maailman tapahtumat? Stressiä uhakuvista? Masennusta viattomien kuolemasta?

Ei hätää, sillä helpotus on ollut netissä usean vuoden ajan! Enää sinun ei tarvitse kokea surua ja murhetta. Uutisissa kiertävät tragediat eivät nimittäin ole oikeasti tapahtuneet. Kyllä! Sinua vain yritetään pelotella terrori-iskuilla. Joita ei oikeasti tapahdu, joten ihmisiä ei oikeasti kuole.

 False flag on tekaistu terrori-isku, jolla salaperäiset tahot haluavat ohjata poliittisia päätöksiä ja kansalaisten pelkoja. Niihin joudutaan turvautumaan, kun perinteiset propagandan keinot eivät enää riitä. Niillä saavutettavat tarkoitusperät jäävät salaperäisiksi, kuten esim. Sandy Hookin koulusurmat, joilla ei näillä näkymin vaikutettu mitenkään USA:n aselakien muutoksiin. Mahdollisesti lavastajat haluavat harhauttaa tekemällä mysteerisin motiivein päätettyjä lavastuksia.

Näillä helposti muistettavilla vinkeillä tunnistat aina False flag -huijauksen.

Onko iskusta julkaistu valokuvia tai videomateriaalia?

Jos ei, niin iskua ei varmasti edes tapahtunutkaan. Emme voi luottaa pelkästään silminnäkijöiden puheisiin tapahtuman jälkeen.

Onko iskusta julkaistu vain epäselviä valokuvia?

Ne on tarkoituksella tehty epäselväksi, jotta lavastaminen on helpompaa.

Onko iskusta julkaistu tarkkoja ja laadukkaita valokuvia?

Niiden kuvien on pakko olla lavastettuja. Eivät ne muuten voisi olla niin tarkkoja.

Onko iskujen uhreista julkaistu kuvia?

Jos ei ole, niin isku oli lavastettu. Pics or it didn't happen! Jos on julkaistu, niin kuvissa ei ole verta.

Onko kuvissa useita hätääntyneiltä näyttäviä ihmisiä?

Lavastajat ovat palkanneet tavallista taitavampia kriisinäyttelijöitä.

Onko kuvissa kuitenkin verisiä uhreja?

No siinä tapauksessa veri on tekoverta. Viralliseen totuuten uskovien täytyy todistaa, että veri on oikeaa verta. Muuten se on tekoverta.

Onko kuvissa ihmisiä, jotka ovat menettäneet raajojaan?

Lavastajat voivat mennä todella pitkälle. Jopa ennen iskua "uhri" on voinut kävellä kahdella jalalla ja jälkeenpäin vain yhdellä. Amputaatio ei ole mahdoton vaihtoehto. Muista, että sinulla ei ole mitään velvollisuutta todistaa uhrien vammoja oikeiksi.

Tapahtuuko uutislähetysten lähettämissä pätkissä jotain jota et heti osaa selittää?

Poliisit käyttäytyvät tavalla jota sinä et ole aikaisemmin nähnyt? Outoja univormuja? Viranomaiset käyttävät hämmentäviä termejä? Silloin uutiskanavat ovat vahingossa päästäneet läpi jotain salaliittoon viittaavaa. Et ehkä vielä tiedä mitä, mutta riittää kun väität näytetyn pätkän olevan selitystä vailla. Ja täten todiste salailusta. Jonkinlaisesta salailusta. Sinun ei tarvitse olla sen tarkempi vihjailullasi.

Älä siis enää murehdi tai masennu ihmisuhreista kertovista uutisista. Ihmisiä ei oikeasti kuole. Varsinkin kun näitä uutisia tulee säännöllisesti Euroopan kaupungeista. Nyt sinun ei enää tarvitse vaivata päätäsi terrorismiin liittyvillä ongelmilla. Maailmasi on turvallisempi paikka.

3 comments:

Tom Kärnä said...

Tämä kohta: "Jos niillä saavutettavat tarkoitusperät jäävät salaperäisiksi". Tulisiko tuon alkaa sanalla "jos"?

Paholaisen Asianajaja said...

Päivitin. Hyvä kun huomasit, herra Kärnä.

Anonymous said...

Aika huvittavaa kun ilmeistä ja eleistäkin voidaan päätellä että salaliittohan tässä on meneillään. Tietysti uhrien ja viranomaisten näyttelijät ovat ammattilaisia, mutta eivät koskaan niin hyviä etteikö jokin ylimääräinen kulmakarvan kohotus paljastaisi totuutta.