4.10.17

Las Vegas ja Folioprikaatin paluu

Kävipä hassusti. Selasin somesyötettäni su-ma välisenä yönä (unohdan välillä nukkua). Sieltä huomasin ensimmäisenä maininnan, ettei Las Vegasista tulevissa kuvissa ole vakuuttavan näköistä menoa. Lavastettuja.

Jaahas. Mitäs on taas tapahtunut? Retoriikka oli juuri sitä millä salaliittoteorioitsijat ovat automaattisesti reagoineet, kun jossain on tapahtunut joukkosurma. Juuri näin oli tapahtunut Las Vegasissa. Mutta folioprikaati oli välittömästi toteamassa tapahtuman huijaukseksi. Joten millä sitä yritetään tällä kertaa perustella?

Tietoja julkaistaan vielä tulevina päivinä. Joitain asioita on kuitenkin melko luotettavasti varmistunut. Yleisössä oli 22 000 ihmistä. 59 kuoli luoteihin. Yli 500 haavoittui. Ampuja oli Stephen Paddock. Hän oli viereisen Mandalay Bay hotellin 32. kerroksessa. Aseina oli automaattiseksi muutettuja kivääreitä joissa käytettiin isoja lippaita. Siksi hän pystyi laukaisemaan satoja luoteja lyhyessä ajassa.

Ampujia voi teoriassa olla useampia. Heistä ei vain ole vielä todisteita.

Stephen Paddock voi teoriassa olla pelkkä lavastuksen uhri. Siitä ei vain ole vielä todisteita.

Kriisinäyttelijät

Folioprikaatin vakiokamaa ja pakollista täytettä näissä keskusteluissa. Kukaan heistä ei tietenkään pysty todistamaan, että valokuvissa ja videoilla näkyvät ihmiset ovat kriisinäyttelijöitä. Heidän vain väitetään olevan sellaisia, koska he käyttäytyvät salaliittoteorioitsijan mielestä oudolla tavalla. Perustelu pääse harvoin "He näyttävät epäilyttäviltä" tasoa korkeammalle. Sellaiseksi jäi myös Las Vegasin kohdalla.

Ei ruumiita, ei verta

Koska somesyötteessä ei välittömästi näkynyt kuvia ruumista joissa on luodinreikiä, niin tapahtuma julistettiin lavastukseksi. Pelkästään verisenä maassa makaavat ihmiset eivät vakuuta heitä. Vaikka se vaatisi sitä, että kesken iskun yleisössä paikalla olleet kymmenet ihmiset sotkivat itsensä salaa tekoverellä ja sitten teeskentelivät kuolleita tunnin ajan. Eikä kukaan muu nähnyt heidän suorittavan tätä lavastusoperaatiota. Ja kuten muistamme kaikista edellisistä tapauksista, niin mikään ei kuitenkaan vakuuttaisi folioprikaatia. Bostonin maratonin pommituksessa nähnyt irtoraajat, veriset kadut ja avohaavat julistettiin myös tekaistuiksi. Ennustan, ettei mikään valokuva ruumista muuta folioprikaatin mieltä.

Luodinreikiä kuvattiin rakennusten seinistä. Rick Baughman selvisi paikalta kroppansa puolesta ehjänä, mutta housujen taskusta meni läpi yksi luoti.

Jos ihan välttämättä haluat nähdä videon paikan päältä verestä ja kuolleista ihmisistä sekä sekasorrosta, niin se on täällä LiveLeak sivustolla. Joidenkin mielestä kaikki tuo on lavastettua. Säälin heitä. Mutta kuten jo kirjoitin, mikään video tai valokuva ei muuta heidän mieltään. Heillä on herkkä maailmankuva suojeltavanaan.

Sekavat uutisraportit

Toinen itsestäänselvyys salaliittoteorioitsijoiden tuotoksissa on alkutapahtumien sekavien tietojen ristiriitaisuuksien ihmettely. Tällä kertoo sanomalehdet olivat onneksi ripeästi laatimassa aikajanaa tapahtumista. Sekä poliisiradio oli kaikkien kuunneltavissa netin välityksellä. Epäselvyys siitä mistä laukaukset tulivat ja ampujien lukumäärästä eivät ole mitenkään ihmeellisiä ensi minuuttien kaaoksessa.

Väärät väitteet heti kiertoon.

 Laiskat ja lähdekritiikille allergiset somettajat kerkisivät tartuttamaan meemeillään monta mieltä. New York Times ja PolitiFact näkivät vaivaa kerätessään useita vääriä väitteitä.

Mandalay Bay hotellin ja konsertin etäisyys oli n. 400 metriä. Joidenkin nettikirjoittelijoiden mielestä ampuja ei olisi voinut tappaa niin monta ihmistä tuolta etäisyydeltä.Onneksi pelkästään Yhdysvalloista löytyi oikeita aseharrastajia ja entisiä poliiseja, sotilaita, jotka totesivat ettei se ole ihmetemppu. Kohde oli iso alue täynnä ihmisiä ja käytössä automaattitulta sylkevät kiväärit.

Sitkeä väite liittyy neljännessä kerroksessa vilkkuvaan valoon. Se on alempana kuin Virallisen Totuuden versiossa oleva 32.kerroksessa sijaitseva ampuja! Mutta tietenkin niissä videoissa joissa valo vilkkuu neljännen kerroksen ikkunassa on se sama valo joka vilkkui koko illan ja yön aina aamu viiteen asti. Se vilkkui myös ampumisen aikana, jolloin moni kuvaaja kohdisti kännykkänsä tietenkin kyseistä valoa kohti. Onneksi se oli nähtävissä useiden uutislähetysten taustalla, kun toimittajat kuvasivat hotellin edessä. Näin tiedämme, ettei neljännestä kerroksesta ammuttu. Tai jos ammuttiin niin siitä ei ole toistaiseksi mitään todisteita.Varmasti saamme kuulla uusia väitteitä ja vihjailuja False flag huijauksesta, jne. Ehkä vaivaudun kommentoimaan niitä toisen kerran.

5 comments:

Anonymous said...

Tämän hetkisten tietojen mukaan joukkosurmaaja Paddockin motiivina ei liene ollut ainakaan mikään uskoon "hurahtaminen", mutta aseisiin hän ainakin tuntuu olleen "hurahtanut".

AnoMatti said...

Itsekin näin ensimmäiset salaliittoteoriat jutusta suunnilleen siinä vaiheessa kun "syntipukin" henkilöllisyys oli julkaistu. Sehän nimittäin tapahtui liian nopeasti ja tämä nopeus on todiste siitä että hän on edeltä valittu syntipukki.

Kuten PS totesikin, foliopipojen mielestä kaikki on todiste salaliitosta. Myöskin ne asiat jotka ovat todistettavasti ei ole.

Anonymous said...

Siis kysehän on taas kerran Obaman lavastamasta operaatiosta, jolla yritetään rajoittaa aseiden saantia Yhdysvalloissa. Vai onko kenties Trumpin lavastama operaatio, jolla yritetään lavastaa Obama syylliseksi lavastettuun operaatioon. Vaikeita kysymyksiä.

AnoMatti said...

Tai Hillaryn lavastama operaatio jolla yritetän lavastaa Trump operaatioon jossa on ollut takoituksena lavastaa Obama syylliseksi lavastettuun false flag operaatioon. Kuka nyt näistä pysyy kärryillä.

MrrKAT said...

Trumpin alla on vielä tilaa, edes hän ei ole vielä vajonnut noin alas.