29.4.18

Homeopaatti Guy Wurman ja Fantastiset fotonit homeopatiassa

Hieman nopeaa kertausta homeopatian yhdestä oudoimmasta piirteestä. Kuten kaikki tiedämme, niin homeopaattisia valmisteita tehdään mitä erikoisimmista ainesosista. Kunnes niiden molekyylit laimennetaan potensoinnissa olemattomiin. Homeopaatin myymissä valmisteissa ei välttämättä ole enää jäljellä niitä ainesosien molekyylejä, joista se alunperin alettiin valmistamaan. Mutta entäpä jos ainesosalla ei sinällään ole molekyyliä?

Tässä kohtaa homeopaatit vetäytyvät nanopartikkelipuolustuksen taakse. Yleensä Intiassa suoritetuissa kokeissa on löydetty nanopartikkeleita. Vaikkapa tällaisen linkin sisältämän materiaalin voimin. Jos valmisteista voidaan havaita kokonaisten molekyylien sijasta joitain nanotason partikkeleita, niin homeopatia voi teoriassa toimia!

Skeptikot servattu!

Tosin tuo jättää tietyt homeopaattiset valmisteet kävelemään vieläkin olemattomille jäille.

Entäpä jos homeopaatin valitsema ainesosa ei edes alunperin sisällä molekyylejä?
Entäpä jos ainesosaksi on valittu vaikkapa Kuun heijastama valo?

Sellaisen homeopaattisen valmisteen nimi on tietenkin Luna. Yleensä se valmistetaan altistamalla vettä tai laktoosia Kuun säteille. Tämä lataa nesteen Kuun mystisellä voimalla.

Entäpä jos ainesosaksi on valittu vaikkapa Saturnuksen valo, joka kohdistetaan veteen kaukoputken välityksellä? Sama on tehty myös Venukseen päin tiirailulla, kun kyseessä on Venus Stella Errans.

Valosta ei jää tietenkään jää molekyylejä nesteeseen. Fotoni ei nyt vaan satu käyttäytymään sellaisella tavalla. Eikä sen ominaisuuksien vuoksi veteen edes jaa nanopartikkeleita. Pruuvauksen, potensoinnin ja annostelun aikana homeopaattinen valmiste altistuu jatkuvasti sille samalle valolle, jota tulee Kuusta ja Saturnuksesta. Joten on megolodonttinen luonnontieteellinen ihme, jos fotonit eivät muka mene sekaisin keskenään homeopaattisessa vedessä.

Jos homeopaateille riittää valmisteaineelle vilautettu Saturnuksen valo, niin samalla logiikalla myös valmisteelle näytetyt valokuvat aiheuttaisivat erilaisia reaktioita homeopaatin asiakkaissa.

Niin selkeää hömppää, ettei edes modernin vuosituhannen tietokoneita käyttävä homeopaatti vaivautuisi puolustamaan sellaista? Sellaista hömppää jonka esille tuominen osoittaa, ettei skeptikko ole vaivautunut selvittämään mihin modernit homeopaatit oikeasti uskovat?

Ei.

Vanha tuttumme homeopaatti Guy Wurman mainitsee asiaan liittyvässä keskustelussa:

Muistetaan nyt kuitenkin että valo on energiaa. Energia ei häviä. Vesi on homeopaattisissa lääkeaineissa välittäjä.

 Wurman on energeettisten homeopatiavalmisteiden puolestapuhuja. Homeopaattien maailmassa vesimolekyylit todellakin voivat muistaa jopa saaneensa vilkaisun Kuun tai Saturnuksen valoa. Ja tällaisten fotonien ominaisuudet ovat tarpeeksi erilaisia aiheuttaakseen erilaisia terveysvaikutuksia ihmisissä. Vesi taltioi valon täsmällisen Saturnus-energian, joka välittyy ja jopa vahvistuu valmisteen potensoinnissa.

3 comments:

Olavi Koskela said...

Jou, olen ymmärtänyt niin, että vesimolekyylit jotenkin muistavat alkuperäisen - no sanotaan nyt antigeenin muodon, ja että potentoiminen perustuu tämän muodon monistumiseen. No menemättä enempää siihen, että vesimolekyyli on varsin pieni, ja vähänkin isomman antigeenin muodon ottaminen vaatii lukuisia vesimolekyylejä, on minulle jäänyt hiukka epäselväksi se, nollataanko veden muisti jotenkin ennen uuden homeopaattisen valmisteen tekemistä. Jo miljardeja vuosia kierrossa olleet vesimolekyylijoukot ovat nimittäin olleet tekemisissä lukemattomien erilaisten molekyylitason rakenteiden kanssa. No, jäätyminen, jossa vesimolekyylit asettuvat kidehilaan toistensa suhteen aivan tarkkoihin asemiin, nollannee muistin melko tehokkaasti. Mutta onko homeopaateilla käytössä jokin laite, jolla valmisteen tekemiseen käytettävän veden muisti nollataan. Olisi mielenkiintoista tietää.

Anonymous said...

Rupesi tuo Olavi Koskelan juttu ihan pelottamaan. Homeopaatilla voi nollauslaite ollakin, mutta onko vesilaitoksella? Entä millaisen homeopaattisen sekoituksen saan, jos juon Lapissa tunturipuron vettä. Se on nähnyt mineraalin jos toisenkin ja sitä ovat valaisseet Aurinko, Kuu ja yli yksitoista tähteä puhumattakaan revontulista.
Mikä lienee sellaisen sekoitteen yhteisvaikutus?

Anonymous said...

Eikö kuu ja saturnus heijasta auringon valoa? Fotoneille ilmeisesti tapahtuu jotain mystistä kun ne käyvät kuussa kääntymässä? Tehoaako kuun valoa (eli auringon) saanut homeopaattinen valmiste kenties lykantropiaan?