21.9.20

Antti Heikkilän uusimmat Covid-19 mokat

 Koko kansan suosikki ortopedi ja terveysneuvojen myyjä Antti "Helppo" Heikkilä on vieläkin vauhdissa. Facebook-sivullaan Antti esittelee uusimmat virhetulkintansa Covid-19 käänteistä. Hän todistaa jälleen kerran, ettei osaa lukea siteeraamiaan lähteitä. Lääketieteellisten tietojen lukeminen on toistuvasti osoittautunut kompastuskiveksi Antin kirjoituksissa. Normaalisti tämä ei olisi ongelma, mutta jostain käsittämättömästä syystä monet suomalaiset ottavat terveysneuvoja (ja jopa maksavat niistä) Antin nettikursseissa. 

 Uusimmassa päivityksessään Antti syöksyy tyylitäytteisellä loikalla salaliittoteorioiden suohon. Tämä sama mies on muuten erittäin näreissään aina, kun hänet yhdistetään salaliittoteorioiden levittäjiin. Mutta sama mies levittää salaliittoteorioita.

Aloitetaan!

SUURI KUSETUS 
Kun eliitin ilmastokyykytys ei tuottanutkaan toivottua tulosta, astui kuvaan COVID-19. Näille molemmille yhteistä on kaiken kritiikin tukahduttaminen. Ilmastohypen ansiosta länsimaat siirtyivät totalitarismiin, jonka keskeinen piirre on sensuuri ja yksi ainoa totuus, joka tämän koronan myötä vain pahenee. Rajoitukset ulottuvat jo yksilötasolle, mikä ilmeisesti oli eliitin huti. Rajoituksista raivostuneet ihmiset ovat alkaneet liikkua. Berliinissä yli miljoona ihmistä osallistui mielenosoitukseen, ja suuria mielenosoituksia on ollut lähes joka Euroopan maassa. Paitsi Suomessa, joka edelleen uskoo joulupukkiin. 
 
Koronavirukseen liittyvät rajoitukset, suositukset ja varautumiset ovat Antin mielestä vain yhtä suurta harhautusta. Tuota harhautusta suorittaa se kuuluisa eliitti. Joka jostain syystä ei vielä hallitsekaan maailmaa, vaaan on valtaamassa sitä. Lähdekritiikin käyttö ja väärien väitteiden oikaisu yhdistyy Antin maailmassa valtapiirien suorittamaan sensuuriin. Mutta Antti on vasta iskenyt ensimmäisen vaihteen silmään! Vruum vruum!
 
On mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu syksyn mittaan. Tähän mennessä on tullut selväksi, että kyseessä on maailmanhistorian suurin vale. Virushan leviää kulovalkean tavoin ja viruksesta löytyy merkkejä lähes jokaisesta, mutta harvat sairastuvat ja vielä harvempi menehtyy. Mutta Suomen media tarkoituksellisesti vedättää THL:n avustuksella kansaa.


Antti ei ole tietoinen virustautien monipuolisuudesta. Virukset muuttuvat leviämisen myötä. Yleisesti virus muuttuu hiljalleen vähemmän tappavammaksi, koska tehokkaasti tappava virus ei pääse leviämään yhtä paljon kuin hiukan heikommin tappava virus. Tämä ohjaava valintapaine koituu lopulta monen ihmisen pelastukseksi. Viruksen muuttumisen lisäksi myös siihen liittyvät hoitokeinot kehittyvät. Jolloin kuolleisuus pienenee entisestään. Olisi erittäin poikkeuksellista, jos kuolleisuus ei pienenisi taudin leviämisen ja ajan myötä.


 Alkusi[sic] WHO (Gatesin taskussa) valehteli puhuen yli 3%:n kuolleisuudesta. Sitten Fauci, CDC:n johtaja USA:ssa, ilmoitti luvuksi 1%, mikä sekin on posketon. Hyvin nopeasti hän korjasi luvuksi 0,1%. Mutta vahinko oli tapahtunut, mikä ilmeisesti olikin tarkoitus. Puhutaan jopa 0,04%:n kuolleisuudesta.

On aivan totta, että alkuperäiset tiedot viruksen kuolleisuudesta ovat isommat kuin nykyisestä kuolleisuudesta. Tässä kohtaa kuitenkin Anti polkee kaasupoljinta. Jos Antti olisi ollenkaan tietoinen miten virusepidemiat etenevät, niin hän tietäisi alustavien tietojen aina - VITTU AINA! AINA! - muuttuvan uusien tapausten, tutkimusten ja tietojen kerääntyessä. Eri valtioilla on erilaiset resurssit tehdä tätä työtä, joten kokonaiskuvan saamisessa kestää. Mutta Antti ei tiedä tällaisia asioita. Tai hän ei vain välitä niistä. Koska ne liittyvät siihen oikeaan tutkimustyöhön jota mikrobiologit ja epidemiologit tekevät. Meidän täytyy muistaa, ettei Antti usko tai ymmärrä tällaiseen tutkimustyöhön. 

Antti ei nimittäin huomannut, että tuo 0,1 % kuolleisuus oli silloisessa Faucin lausunnossa se influenssan kuolleisuus. Ei Covid-19 kuolleisuus. Tahaton tai tahallinen virhe Antilta? Vain Antti tietää. 

On myös ihan oma ongelmansa verrataanko kuolleisuuslukuina keskenään Case fatality rate (CFR) vai Infection fatality rate (IFR) lukuja. CFR tarkoittaa testattujen ja varmistettujen tautitapausten kuolleisuutta. IFR tarkoittaa kuolleisuutta suhteessa koko väestössä oleviin tautitapauksiin. IFR pystytään yleensä laskemaan vasta paljon myöhemmin CFR:n laskemista. Antti ihan itse laittoi linkin Cambridgen paperiin, jossa kuolleisuuden yliarvioimisen todennäköisyyden lisäksi näiden kuolleisuuslaskelmien erot selitetään. Hän ei valitettavasti paljasta kumpaa käyttää (CFR vai IFR), joten joudumme ohittamaan tämän kohdan.


 

Antti jatkaa kaahailuaan ja moottori melkein rykii miehen vauhdissa. Hän heittää räikeän salaliittoväitteen takaa-ajajiensa tielle.

 Kun sitten pistetään kaikki kuolemat koronan piikkiin, saadaan lukuja rukattua sinne, minne halutaan.

Voi perkele sun kanssas, Antti! Jos tuollaista "rukkaamista" tehtäisin, niin mikä sitten oikeasti tappoi ihmisiä tavallista vuosittaista kuolleisuutta enemmän? Esim. Englannin ja Walesin alueilla tapahtui maaliskuulta heinäkuun 24. päivään mennessä 58 000 ylimääräistä kuolemaa. Tuo ylimääräisyys lasketaan viiden edellisen vuoden keskimääräisen kuolleisuuden perusteella samalta aikaväliltä. Näiden 58 000 ylimääräisen kuoleman kohdalla kuolintodistuksissa oli Covid-19 merkintä 51 000 kuoleman kohdalla. Eli lääkäreiden kannalta mysteeriksi mill tavalla jäljelle jääneet 7 000 kuolemaa liittyvät myös pandemiaan.

 



Jos nämä ylimääräiset kuolemat eivät liittyneet virukseen, niin kuka tai mikä oikeasti tappoi heidät?

Samaa kuolleisuuden lisääntymistä on havaittavissa koko Euroopan alueella, kuten aikaisemmista Antin mokia oikovista bloggauksistani muistamme.

Tätä faktaa Antti ja kumppanit eivät koskaan selitä, koska se kumoaa heidän levittämänsä valheet.

8 comments:

Anonymous said...

Antti Heikkilän lisäksi kannattaisi mainita toinenkin koronaskeptikko, Olli Tammilehto. Antti Heikkilä on matalaotsaisen kansanosan suosikki, mutta Tammilehto on Kansan Uutisiin kirjoittava intellektuelli.

Anonymous said...

Oho, eliitti, Gates ja WHO mainittu. Taitaa olla Antti nwoblogin tiellä.

MrrKAT said...

TV1 A-studio: Ruuhkaa koronatesteissä, ke 19.8.2020 (puhutaan Valko-Venäjästä jne).
Studiossa Helsingin yliopiston valtio-opin yliopistonlehtori Emilia Palonen (kohdasta 27:20- eteenpäin):
"Populistiset johtajat... ilmoittanut "ei tässä ole mitään ongelmaa". ...
Kansalaiset ovat nähneet että tässä itse asiassa onkin ongelma...
Kuten vaikka Unkarissa kansalaiset uskoo ja luottaa johtajaan edelleen.
Mut samaan aikaan Minä ainakaan itse en luota Unkarin tilastointiin koronasta.
Kaikki Unkarilaiset ja Unkariin jollain tavalla suhteessa olevat ihmiset
joita tunnen, heiltä on kuollut lähimmäisiä tämän koronan aikana ilman
että niitä on tilastoitu koronakuolemiksi. Ja tämä tietenkin aiheuttaa
sitä että epäluottamus saattaa nousta ja aiheuttaa jopa positiivista
kierrettä demokratialle.."


MrrKAT said...

Em. linkki : https://areena.yle.fi/1-50330898

MrrKAT said...

Ja yhtälailla kansallismielisen autoritaarisessa Turkissa lääkäriliiton Yerlikaya tänään:

– Tiedämme, että todelliset potilasmäärät ovat kymmenkertaisia verrattuna virallisiin lukuihin. Kuolleita on kolme kertaa enemmän kuin mitä terveysministeriö on kertonut, Yerlikaya sanoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa.
- https://yle.fi/uutiset/3-11559410

PeP said...


Kommenttia MrrKAT:n kirjoituksiin.
Näyttää siltä, että despotismi tappaa. Osa atoritäärisistä valtioista väärentää tilastot (vai uskooko joku Venäjän ilmoittamaan koronakuolleisuuteen) ja osa tuntuu vähät välittävän uhriluvusta. Vai mitä voisi sanoa Bolsunarosta?

Aidosti demokraattisissa järjestelmissä on ollut pahoja uhrilukuja, mutta niitä ei ole pahemmin peitelty eikä selitelty. Jälkipyykin pesu tulee vielä satavarmasti, ja uskon, että demokratiat selviävät pääsääntöisesti puhtaammin paperein kuin maat, joissa vallitsee käytännössä näennäisdemokratialla koristeltu yksinvaltius.

Valitettavasti joudun lukemaan jälkimmäisiin myös itseään demokratian puolustajana pitävän USA:n.

Editor e-l-s said...

"Berliinissä yli miljoona ihmistä osallistui mielenosoitukseen"

Vitun valehtelija. 38.000.

Berliinissä syntyneenä otan tämän henkilökohtaiseksi. Siellä on alle 4M asukasta, eikä joka 4. on Covidiootti.

Plus:
Suuri osa ilmeisesti olleet natseja. Eli Antin ystäviä.

Anonymous said...

Oletko muuten tutustunut Kirsi Salon kirjoituksiin facessa ja instassa? Voisitko tehdä niistäkin jutun? Järkyttävää mustavalkoista kiihkoilua ja huuhaata.