15.1.07

Darwinistit ovat älykkäämpiä?

Evolutionnews-sivustolla ihmetellään darwinistien ylimielisyyttä. Tuore gallup osoitti, että mitä korkeampi koulutus, ja mitä olennaisempi se on evoluution kannalta, sitä useampi ihminen hyväksyy evoluutioteorian. Mitä enemmän koulunkäyntiä on takana ja mitä enemmän siihen oikeaan teoriaan on tutustuttu, sitä enemmän evoluutioteoriaa hyväksytään. Juuri tuo korkean koulutuksen ja evoluution hyväksymisen välinen korrelaatio aiheuttaa närää IDeistien piirissä, sillä se on huonoa julkisuutta.

You seldom see this kind of arrogance outside of academia. And you would never see scientists making such proclamations to the general public. Or to doctors. Not if they didn't want it noted on their permanent record.

The bottom line for Reuland and other dogmatic Darwinists is that scientists are Darwinists because they're smarter than you. And biologists are more likely to be Darwinists because they're even smarter than other scientists.


Ei, ei ja ei. Tässä ei ollut kyse älykkyydestä vaan koulutuksesta. Kukaan ei ollut väittämässä darwinisteja muita ihmisiä älykkäämmiksi. Mutta näin saatiin kätevästi käännettyä huomio taas darwinistien huonojen ominaisuuksien pariin.

1 comment:

Anonymous said...

Niin on! Tälläinen darwinistien ihmisten luokittelu ja oman erinomaisuuden korostaminen on natsismia/aatevainoa/syrjintää!

Ihan toisin toimivat (ID) kreationistit, jotka todistavat olevansa älykkäämpiä keräämällä nimilistoja ID -professoreista, tilastoimalla juutalaisten erinomaisuudesta(a la Ojala), tai muuten vain kertovat kuinka "länsimainen monoteismi on paras ja järkevin maailmankatsomus"(a la Latvus).
Heidän tapauksessaan kyseessä ei ole syrjintä, vaan aaterealismi!