15.2.07

Äänestä ja voita kirja

Olen päättänyt järjestää kilpailun. Se on voimassa helmikuun loppuun asti. Sinun tarvitsee vain kertoa mikä vuoden 2006 viesteistäni oli mielestäsi paras. Voit aloittaa viestien selaamisen vaikkapa täältä.

Lähetä sähköpostiviesti diaboliehATyahoo.com, AT korvataan tietenkin @-merkillä. Otsikoksi "Kilpailu", viestiin vaikkapa mieleisesi kirjoituksen otsikko. Ja tietenkin osoite johon voin postittaa palkinnon. Voittaja arvotaan mysteerisellä satunnaisgeneraattorilla.

Palkintona on William Dembskin Design Revolution. Kovakantisena ja englanninkielisenä.

3 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

Ensimmäinen osallistuja on ilmestynyt. Hänellä on vielä yllättävän hyvät mahdollisuudet voittaa. Voitto ratkaistaan nopilla.

Paholaisen Asianajaja said...

Kilpailussa on nyt mukana kaksi olentoa. Tsäänssit ovat siis 50/50 tai 50%.

Paholaisen Asianajaja said...

Osallistujia on nyt kolme kappaletta. Potentiaalinen voittaja selviää siis vaivaisella 1/3 todennäköisyydellä. Paremmat mahikset kuin lotosssa! Muistan tosin miten vitsailin matematiikan tunnilla kun aiheena oli todennäköisyyslaskenta. Opettaja kertoi miten laadimme nopan avulla todennäköisyyksiä ja alkeistapauksia. Huomautin, että todennäköisyys voittaa lotossa on fifty-fifty. Sillä silloin joko voittaa tai ei voita, joten alkeistapauksia on kaksi, joten todennäköisyys on 50%. Opettaja ei tykännyt vitsistäni.