26.1.13

Tarjoilija, antikristuksessani on kärpänen!

Erehdyin tänään lukemaan Iltasanomien paperista versiota. Siellä oli lyhyenä ulkomaan uutisena Barack Obaman tuorein kommellus kameroiden edessä. Kesken puheen kärpänen asettui keskelle miehen otsaa. Uutinen on melkein tarkkaa toistoa vuodelta 2009,  ja parilta muula kerralta, jolloin (oletettavasti toinen) kärpänen häiritsi Obaman haastattelua. Lukiessani uutista osasin odottaa esoteeristen piirien reaktiota. Ne piirit osaavat tulkita kaikki mahdolliset tapahtumat mitkä erikoisella tavalla. Esim. profeetta Jouko Pihon ja kumppanien kauhistelut Obaman sormuksesta ovat varmasti tuttua kauraa.

Taustalla on kiihoa pursuava antikristuksen odottaminen. Fundamentalistikristittyjen maailmassa Loppu on lähellä. Jeesuksen comeback-kiertue alkaa vasta sitten, kun antikristus on ilmestynyt alistamaan maailmaa. Ja siksi heille on tärkeää saada tuo antikristus lavalle mahdollisimman pian. Muuten hekin päätyvät sellaiseksi menneeksi sukupolveksi, joka odotti Jeesuksen paluuta, ja joutui pettymään.

Pihonkin seuraama World Net Dailyn kolumnisti kommentoi Obaman tuoreinta kärpäs-tapausta. Kuten arvata saattaa, tekstissä kerrotaan profetiasivujen reaktoista kärpäseen Obaman otsalla. Beelsebubin eräs käännetty nimi kun sattuu olemaan "kärpästen herra". Sitä käytettiin myös Iltasanomien uutisen otsikossa. Saatanallinen Kärpästen herra ja samalla maailman tärkeimpiä poliitikkoja kärpästen ahdistelemana? Sattumaako?

 En vaivaudu etsimään niitä rasistisia vitsejä, jota aiheesta viljellään. Tuttu vitsi on tietenki se, että poliitikkona Obama on luonnollisesti täynnä sitä itseään, kuten kaikki muutkin poliitikot.

Käytän salaperäisiä yliluonnollisia voimiani: Obaman jälkeen tulee toinen presidentti. Ja kolmas. Ja neljäs. Eikä ns. aito antikristus ilmesty vieläkään, vaikka maailmalla on varmasti runsaasti ongelmia, sotaa, nälänhätää ja katastrofeja. Tietenkin sama porukka tulee etsimään uusia merkkejä antikristuksesta, kuten he ovat tehneet kaikista edeltävistä ehdokkaista.


2 comments:

Anonymous said...

Ensimmäinen kerta ku tämmönen lukihäiriöinen löysi kirjoitus virheen P.Aan tekstistä ja jopa kaksin kappalein.

Merkit on selvät.

Anonymous said...

muula ja kiihoa