10.1.13

Ei vain monistuvaa leipää ja kalaa, vaan myös autonrenkaita

Raamatullisen profetian taitava Cindy Jacobs on jälleen kertonut jotakin Jumalasta. Viime kerroilla hän paljasti Jumalan hallitsevan tuulta, sekä rukouksen toimivan terrorisminvastaisessa sodassa. Wanhoilta päiviltä tuttu taikatemppu materiaalin multiploitumisesta ei ole kadonnut minnekään. Jacobs kertoo miten ruoka, juoma ja jopa autonrenkaat kestävät pitempään, kun Herra jakelee taivaallisia almujaan. Myös hänen kenkänsä ovat kestäneet käyttöä tavallista enemmän.Näin ateistina harmittaa, että omat kamani menevät sitten rikki aikaisemmin kuin Jacobsin perheessä.

3 comments:

Tino Rossi said...

Hyvä että ihmeet ovat sillälailla kohtuullisia ettei tule vallan kade olo. Esimerkiksi kengät kestävät kaksi talvea eivätkä vaikkapa koko elämää. Tai autorenkaita ei joudu jättämään perinnöksi.

Antti Ateisti said...

"Project of the People for the American way of life."

Eihän tuollainen "ikuisuuksia" tavaroiden ikää pidentävä jumaluus nyt ollenkaan vastaa ainakaan minun käsityksiäni Amerikkalaisesta kulutusyhteiskunnasta. Olen hämilläni.

Anonymous said...

Eihän Jumalalla mitenkään jää aikaa satojen tuhansien ihmisten pelastamiseen vaikkapa tsunamilta, kun kaikki aika menee amerikkalaisten autonrenkaiden siunaamiseen. Onko tämä reilua?