18.8.14

Homeopaatti Wurmanilla on asiaa: Ebolaan homeopatiaa

Ebolan pysyessä sitkeästi otsikoissa ovat myös homeopaatit sitkeästi mainostamassa uskomushoitoaan. Viimeksi Suomen Homeopaatit ry:n puheenjohtaja oli väittämässä taikavoimilla maustettujen sokeripillereiden toimivan ebolan hoitamisessa. Väittämästä nousi kohu, ja kyseinen homeopaatti ymmärsi todeta jälkeenpäin, ettei tietenkään ollut väittämässä homeopatian toimivan ebolan hoitamisessa.

Siinä välillä tapahtui jopa sellainen ihme, että NaturalNews poisti sivuiltaan ebola-lääkkeeksi tarkoitetun ohjeen.

"Natural News was made aware of a blog post that seemed to recommend a highly questionable method related to Ebola prevention. The blog post has been removed pending further investigation, and the blogger is under review. Natural News does not condone any member of the public attempting to interact with Ebola, a very hazardous biological threat."

Uskomatonta, mutta joskus huuhaapotaska on liian paksua jopa Mike Adamsille. Olen tyytyväinen yllättävään käänteeseen. Alkuperäinen kirjoitus ei ollut pelkästään typerä. Se oli vaarallinen. Ebola-lääke perustui isopatiaan, joka on jonkinlainen yritys viedä homeopatiaa seuraavalle vuosituhannelle. Siinä on jo ymmärretty, että tauteja aiheuttavat virukset, bakteerit ja muut tekijät, joista homeopatian keksinyt Samuel Hahnemann ei ollut tietoinen.

Jopa WHO vaivautui erikseen mainitsemaan Twitterissä, ettei homeopatian toimivuudelle ebolan hoidossa ole kertynyt näyttöä.

Anyways, tarkkailen tänään mitä kotimainen homeopaatti Guy Wurman on kirjoitellut. Myös tämä homeopaatti uskoo homeopatian tepsivän verenvuotokuumeen hoitamisessa. Eli homeopatia pärjäisi paremmin kuin tällä hetkellä heikot lääketieteen vaihtoehdot.


Miten tappavaa virustautia hoidetaan Wurmanin ohjeilla? Tässä kuvakaappaus olennaisesta osiosta.


Kuten kaikki lukijani ovat tähän mennessä oppineet, ei homeopatiassa välitetä yhtään siitä mikä taudit aiheuttaa. Olennaisinta on keskittyä asiakkaan oireisiin. Näin päästään outoon tilanteeseen, jossa lääkkeiksi myydään sokeripillereitä, joiden alkuperäinen ainesosa on ollut mm. Berliinin muuri, ankan sisäelin, planeetan valo, alkuaine, tai monimutkainen orgaaninen yhdiste.

Ebolan kohdalla alkuperäiset ainesosat ovat käärmeenmyrkkyjä. Homeopatien periaatteiden mukaan ne on kuitenkin laimennettu olemattomiin lopullisesta asiakkaalle annettavasta sokeripilleristä. Onneksi homeopaatit uskovat vesimolekyylin muistavan sen läheisyydessä olleiden molekyylien informaation. Näin tämä tieto käärmeenmyrkyistä kulkeutuu käärmeestä ebola-potilaaseen, ja potilaan immuunijärjestelmä aktivoituu tekemään sitä mitä homeopaattinen informaatio määrää. Homeopaatit eivät vaivaa päätään sillä, että käärmeenmyrkyn molekyyli voi olla sata kertaa monimutkaisempi kuin se vesimolekyyli, joka muka muistaa muiden molekyylien informaation.

Kaikki tämä edellyttää pienen pientä muutosta luonnontieteissä. Se edellyttää biologian, kemian ja fysiikan oppikirjojen periaatteiden uudelleen kirjoittamista. Homeopaattien näkökulmasta tiede ei ole vain edennyt homeopatian tasolle asti.


1 comment:

tyy said...

Isopatia, kappas vain, uusi sana.