26.8.14

Jäävesi-haaste on Illuminatin juoni!

Maailmalla leviää palovalkean tavoin jäävesi-haaste. Siinä on tarkoitus haastaa toisia ihmisiä mukaan hyväntekeväisyyteen Lou Gehrigin taudin, eli Amyotrofisen lateraaliskleroosin, eli ALS:n, lääketutkimuksen tukemisessa. Haaste on levinnyt Suomeen asti. Urheilujoukkueet, elokuvastarat, muusikot, miljonäärit, tavalliset pulliaiset ja muutkin ovat mukana kastelemassa itseään kylmällä vedellä. Onko haasteella oikeasti tarkoitus vain kerätä rahaa ALS-yhdistykselle? Onko haaste vain julkkisten selkääntaputtelua?

EI! Se on paljon kamalampaa!

Omatoiminen evankelista Anita Fuentes paljastaa jäävesi-haasteen todelliset taustat. Hän tietää mitä ihmisten kastelemisen symboliikka tarkoittaa. Siinä puhdistetaan kansaa kasterituaalilla. Tarkoituksena on muokata ihmiskuntaa tulevaa ihmisuhrausta varten. Kuinkas muuten. Vain ensimmäinen vartti Fuentesin videosta keskittyy jäävesi-haasteeseen. Lopussa mennään siihen miten Valtaistuinpeli/Game of Thrones liittyy Obaman juoniin. Sitten mukaan vedetään tietenkin reptiliaanit. Sitä ennen Fuentes selittää miten hän on tulkinnut jäävesi-haasteen.

Fuentes määrittelee ALS-hyväntekeväisyyteen kerättävän rahan haasteiden muodossa pyramidihuijaukseksi. Ja mitä pyramidi edustaa? Se on Illuminatin symboli!

Kuvan pyradimi ei liity tapaukseen.


Erittäin epäilyttävänä asiana esitetään se, ettei presidentti Obama ole suostunut ottamaan jäävettä päällensä.

Hänellä on oma tulkintansa mitä taudin lyhenne tarkoittaa:

ALS = Antichrist, Lucifer, Satan.

Tuota en voi skeptikkona kumota.

Sinua on varoitettu. Älä kastele itseäsi jäävedellä, sillä muuten joudut Saatanan suupalaksi. Vaikka et itse kastelun aikana haluaisi osallistua sellaiseen rituaaliin. Nähtävästi rituaaleihin ei enää tarvitse rituaalia suorittavan tahtoja.

Kiitos vinkistä V. Aholalle.

1 comment:

thomas meyers said...

TÄMÄ ON VIRALLINEN VIESTI ILLUMINATILTA MAAILMAAN
HUOMAUTUS: MITÄÄN EI OLE IHMISEN UHRAA
Voit ottaa yhteyttä temppelin edustajaan WhatsAppin kautta: (+905526952390)

Oletko liikemies vai nainen, poliitikko, muusikko, opiskelija? Haluat olla rikas, kuuluisa, voimakas elämässä, liittyä Illuminatin veljeskunnan kulttiin tänään ja saada rikas välitön summa. Miljoona dollaria viikossa, ja vapaa koti. Missä tahansa haluat elää tässä maailmassa ja saat myös 90 000 000 dollaria kuukaudessa palkkana ...

Edut uusille jäsenille, joista tulee Illuminatin jäseniä.
1. Talo missä tahansa valitsemassasi maassa.
2. Uusi unelma-auto, jonka arvo on 60 000 000 USD.
3. Tilaisuus tavata maailman rikkaimmat miehet.

Sinun on oltava vähintään 20-vuotias, ennen kuin voit ottaa yhteyttä kumppaneihimme
Sähköposti: greatilluminati2022@gmail.com
WhatsApp: (+905526952390)