29.11.14

Profeetta Piho varoittaa demoneista, reikistä ja tarot-korteista

Suomen paras profeetta Jouko Piho sai kuulla jotain Kuopion lapsimurhaajaksi epäillystä. Tutkinta on vielä kesken, joten peitän epäillyn nimen. Piho kerkisi kuitenkin järkyttymään saamastaan vinkistä. Hän kirjoitti tunteistaan Facebookkiin.

 Epäilty on altistunut New age -ideoille! Se on profeetan mielestä ratkaiseva yhteys lasten murhaamisessa. Elämään oli ilmestynyt seuraavanlaisia asioita:

"tarot-korttien maailma, reikihoito, kundaliinijooga, henkilökohtainen kasvu New Age –opettajan johdolla, itsetutkinta- ja hoitotekniikat. Hän kertoi näistä asioista omilla nettisivuillaan nimensä ja kuvansa kanssa."

Sitten Piho pääsee itse asiaan:

En tiedä syytä, mutta sen tiedän, että naisen harrastuskohteet olivat demonisia ja altistivat hänet pahojen henkien masentavalle vaikutukselle. New Age on väärää henkisyyttä, johon ei tule sotkeutua, ja tarot-kortit johtavat suoraan noituuteen, jonka Jumala on kieltänyt.
Nainen olikin ilmaissut ennen tekoaan, että hänellä on paha olla. Ei mikään ihme. Näiden mainittujen okkultististen asioiden kanssa ei pidä leikkiä. Ne eivät ole viattomia harrastuksia. Ne voivat sekoittaa pään. Ne voivat tappaa. Tai saavat sinut tappamaan.
Opetus: älä pelaa tarot-korteilla, älä ota reikihoitoa, älä harrasta kundaliinijoogaa äläkä ota mitään oppia New Age –opettajilta. Pahat henkivallat ovat todellisuutta.

 Tässä vielä Pihon tuotos tallennettuna jälkipolville. Varokaa demoneita!

2 comments:

Juha Huuhaa said...

Kaikkein tärkein asia jäi mainitsematta: Pitäisikö nyt surmista syytteeseen asettaa tämä nainen, reikihoitaja, New Age -opettaja vai kenties nämä demonit?

Aajii said...

Aika ikävästi revittelee Piho kyllä. Hän näköjään on aika suvaitsevainen (Sic!) fb-kavereittensa suhteen, kun on sinutkin hyväksynyt. Toinen kiinnostava tapaus on se joku domina-neitonen, mikähän lienee heidän lähempi suhteensa?