11.11.14

Sana sunnuntaille: Tiukat farkut

Olen huolestuneena seurannut yhteiskuntamme vääjäämätöntä lambada-tanssia kohti maailmanloppua. Harvat enää näkevät selkeitä merkkejä moraalin lyhistymisestä kasaan. Vielä harvemmat uskaltavat avata suunsa ja päästää ajatuksensa muiden tarkasteltavaksi. Onneksi Jehovan todistajien isoihin jehuihin lukeutuva Anthony Morris III ei pelkää avata suutaan. Hurskaana miehenä hän tietää miten asioiden pitäisi olla. Ja minkälaisia housuja miesten ja naisten pitäisi pitää jalkojensa ympärillä.

Kuntoilun aikana naiset pitävät tiukkaakin tiukempia Spanx-housuja. Julkisilla paikoilla. Se ei sovi henkisesti puhtaille ihmisille. Miehet sullovat itseään äärimmäisen tiukkoihin farkkuihin. Mistä tämä synniltä tuoksahtava muoti on tullut?

Morris sanoo homoseksuaalien suunnittelevan vaatteita. Suunnittelemalla tiukkoja housuja he saavat viattomat heterot käyttämään vaatteita, jotka saavat salamit esiin. Ja tätä kautta homoseksuaalit pääsevät tiirailemaan onko punteissa tarpeeksi patukkaa vai ei.

Vastusta kiusausta! Vastusta tiukkoja farkkuja!

Tässä Will Ferrel demonstroi tiukkojen housujen demonisuutta Late Night with Jimmy Fallon ohjelmassa.


1 comment:

Irja said...

On ollut aika, kun naiset eivät saaneet pitää pitkiä housuja ollenkaan, eivätkä pitkien hameiden aikana edes alushousut olleet käytössä. Kaikki oli paljon yksinkertaisempaa. Pillifarkkuihin piti tunkea itsensä ja nythän ei juuri muita ole edes myynnissä, mutta siitä huolimatta homot eivät ole huomanneet minua, koska sekin ilo on tarkoitettu vain miehille. On se niin väärin:)