18.2.16

GoogleEarth todistaa Jumalan

Vaihteeksi hieman kevyempää aihetta. Sain tänään sähköpostin kautta varman vinkin varmasta todistuksesta Jumalasta. Joillekin se on varmasti juuri sitä. Minulle se on kuitenkin vain pareidoliaa.

Siinä missä edellisillä kerroilla Googlen kuvaohjelmilla on löydetty avaruusaluksia, väärennettyjä lentokoneita tai taivaallisia työkaluja, niin tämä tapaus sisältää Jumalan pojan kasvoja kartoilla. Mikä voisi olla vakuuttavampi esimerkki taivaallisesta todistusaineistosta? Juuri GoogleEarthin näkövinkkelistä se Jumalakin katselee planeettaa.

Eikun video pyörimään. Valmistaudu maailmankuvasi keskiheikkoon värähtelyyn.Voin vain kuvitella miltä tuntuu niistä aikuisista ihmisistä, jotka nyökkäilevät hyväksyvästi tuolle videolle.

4 comments:

Plaza de Mustis said...

Ei Pyhä Sylvi! Huutonaurukohtaus laimeni myötähäpeän myötä. Ei kai kukaan Jumalaan uskova voi olla näin idiootti. Taustalla on varmaan trollaus.

Anonymous said...

Samalla tavalla on myös todistettu koko skandinavian ja sitä ympäröivien maiden homosalaliitto. http://doge.naurunappula.com/screen/ac/70/ac70314a5e0d03a0/0/490639.jpg

AaJii said...

Huutonaurulta ei ollut tosiaan tulla loppua kun tuota katseli.

Jäätävää logiikkaa - joko jumala on olemassa tai ggl earth on feikkiä. Just, niinhän se oli.

Jesse Epsanjassa, minkähän tähden just siellä? Sattuko oleen videon tekijän kotimaa?

Ninny said...

"It's proof God exits".

Indeed.