11.2.16

Zika, mikrokefalia ja dtap-rokote

Salaliittoteoriat Brasiliassa leviävään zikavirukseen ja vauvoilla havaittuun mikrokefaliaan eivät ota laantuakseen. Kotimaisen homeopaatin levittämässä meemi-kuvassa vihjailtiin, että vauvojen kehityshäiriöt johtuvat äideille annetusta dtap-rokotteesta. Kyseinen rokote on tarkoitettu kurkkumädältä, jäykkäkouristukselta ja hinkuyskältä suojaamiseen. Rokote on annettava raskaana oleville naisille, sillä sitä ei saa antaa vastasyntyneille. Näin vauva saa suojan äitinsä kautta. Ja toden totta, sellaisen käytölle annettiin virallinen suositus Brasilian terveysviranomaisten toimesta vuonna 2014, eli ennen mikrokefaliatapausten nousua. Eli rokotteiden käytön lisäännyttä lisääntyivät myös vauvojen kehityshäiriöt, keskittyen sinne rannikkokaupunkeihin. Kronologien yhteys on selkeä. Sellaisenaan se olisikin lähes looginen kehityshäiriöiden aiheuttaja. Ellemme sitten vaivaudu kurkistamaan pintaa syvemmälle.Rokote annetaan naisille vasta 27. raskausviikon jälkeen. Silloin  pää on jo kehittynyt tai kokenut kehityshäiriön, joten rokote on syytön mikrokefaliaan. Ellei rokote sitten jotenkin pysty matkustamaan taaksepäin ajassa raskauden alkupuolelle, jolloin pää ja aivot alkavat kehittymään.

Lisäksi Brasiliassa käytössä olevaa GSK-firman valmistamaa Boostrix dtap-rokotetta on käytetty vuodesta 2008 lähtien. Viime vuonna Brasiliassa ilmi tulleet mikrokefaliatapaukset ovat ensimmäinen kerta, kun jotkut rokotepelottelijat ovat yhdistäneet rokotteet mikrokefaliaan.

PS. se homeopaatti oli Satu Järvilehto.

9 comments:

Anonymous said...

Kai tiesit, että Rockefellerit omistavat zika-viruksen:

http://www.globalresearch.ca/who-owns-the-zika-virus/5505323

Anonymous said...

Tiedän, että moni väittää Rockefellerin omistavan sen, mutta kukaan ei osaa selittää miten. Linkissäsi väitetään, että patentin kautta, mutta ei kerrota patenttinumeroa.

Anonymous said...

http://www.marchofdimes.org/glue/images/2_03.png

Pään koko ja kehitys jatkuu 27 raskausviikon jälkeen.

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

Nämä homeopaatit on uhka ihmiskunnalle.

Anonymous said...

Tässä meillä on kyllä niin sokea ja tyhmä bloggari että ei huhhuh! Johdat harhaan niin monet lukijasi en tiedä teetkö sen tahallaan vai vahingossa, mutta joka tapauksessa olet narsistinen egoisti ja aivan vitun pihalla.

Anonymous said...

Amonyymin kommentin jälkeen taas tajuaa, miten tyhmiä keskimäärin ihmiset on (ja puolet tätäkin tyhmempiä). Ja erityisesti sen, miten tärkeitä tällaiset blogit on. Keep up the good work

Paholaisen Asianajaja said...


Tässä meillä on kyllä niin sokea ja tyhmä bloggari että ei huhhuh! Johdat harhaan niin monet lukijasi en tiedä teetkö sen tahallaan vai vahingossa, mutta joka tapauksessa olet narsistinen egoisti ja aivan vitun pihalla.


Not sure if failure in life or just your average-every-day tinfoil head.

Anonymous said...

^+^^ Tuli hymy, mukavampi jatkaa ny töitä:)
Rami

Seppo Raittila said...

Kannattaisiko rokotteista lukea isompia kokonaisuuksia, kuten lääketiede-, lääketeollisuus- ja sairaalalaitekriittistä kirjallisuutta? Ja olla vaatimatta ihan täydellistä näyttöä ennen tuomiota?

Tässä uusinta zika-tapauksesta: http://naturalsociety.com/rio-grande-do-sul-suspends-pyriproxyfen-zika-virus-monsanto-rumors-68365/?utm_source=Natural+Society&utm_campaign=6e83ca2aef-855_2_16_2016_Monsanto_Rumors_Zika_Virus&utm_medium=email&utm_term=0_f20e6f9c84-6e83ca2aef-324059145