28.7.16

Mark Regnerus tulee Suomeen

Aito Avioliitto -väki järjestää syysjuhlan Helsingissä. Mukana menossa on itse sosiologian professori Mark Regnerus Teksasin yliopistosta. Hän on se kuuluisa Regnerus, jonka tutkimus samaa sukupuolta olevista pareista nostettiin kulttuurisodan ammukseksi. Konservatiivit yrittivät selittää Regnerukseen vedoten, että heteropariskunta olisi paras mahdollinen lapsen tulevaisuuden kannalta. Vaikka tutkimuksessa ei selvinnyt sellaista asiaa. Siinä vertailtiin ehjiä heteroperheitä hajonneisiin sekokombo-perheisiin. Ja havaittiin ehjän heteroperheen olevan niihin verrattuna parempi. Mikä onkin totta, mutta ei kerro mitä tapahtuu kun verrataan ehjiä heteroperheitä ehjiin homo-, lesbo- tai bi-perheisiin.

 Olen yrittänyt seurata mitä kaikkea jännää Regnerukselle on tapahtunut tutkimuksen julkaisun jälkeen. Siksi olenkin erittäin kiinnostunut piipahtamaan myös tuolla syysjuhlassa. Onhan paikalla puhujana myös itse Suomessa käydyn kulttuurisodan tuottelias kiertuetähti professori Tapio Puolimatka.

Ennen juhlaa järjestetään myös kulkue, jonne AA-väki pyytää osallistujia ympäri maata. Toivottavasti sinne tulisikin aktiivista väkeä, jotta näemme mikä on liikkeen kamerakelpoinen kannatus tänä vuonna.

Merkitsin tapahtumaan ilmoittautumisen deadlinen kalenteriini. Jos vaikka sattuisin pääsemään paikalle pyytämään nimmaria Regnerukselta.

No comments: