26.7.18

Delta Lambda ja Pakkaamisen sietämätön keveys

IndieGoGo:n monissa ja monipuolisissa aloitusprojekteissa on Delta Lambda. Delta Lambda lupaa jotain aivan uskomatonta. He ovat keksineet tavan pakata digitaalista informaatiota kaikkia tunnettuja periaatteita rikkovalla tavalla.Jopa tuhat kertaa enemmän kuvia, musiikkia ja aikuisv... luontodokumentteja tallennettuna kännykällesi tai tietokoneellesi! TUHAT KERTAA! Pelkästään tallennusten kymmenkertainen määrä olisi fantastinen taikatemppu! Eikä digitaalisten tiedostojen pakkaamisessa pienempään tilaan ja purkamisessa katseltavaksi tapahdu tietohävikkiä, joka on aina nakertanut niiden valokuvien ja äänitiedostojen laatua. Tämä on ikuinen ongelma Delta Lambdan ulkopuolisille ammattilaisille. Ongelma on tietenkin sellainen jota vastaan taistellaan tuotekehityksellä ja informaatioteorian hienouksilla. Jos se on oikeasti ratkaistu jopa tuhat kertaa paremmalla tiedon pakkaamisella ja ilman informaatiohävikkiä, niin ratkaisu mullistaa koko digitaalisen maailman. Se olisi harppaus aivan uuteen teknologian maailmaan. Informaatioteorian periaatteita voitaisiin kirjoittaa uusiksi. Teoreettisesti kun tiedostot voidaan pakata vain tiettyyn rajaan asti, mutta Delta Lambda ajaa hyperavaruuteen tuon rajan yli. Netflix ja muut vastaavat palvelut voisivat lähettää HD-ohjelmia aivan naurettavan nopeilla latausajoilla ilman valokaapeleita. Ja vaikka mitä muuta.

Jos Delta Lambda ei olisi pelkkää kusetusta.

Delta Lambda tekee pakkauksen puristamalla tiedostojen tiedot "binäärikoodiin" ja täten pienimpään mahdolliseen pakettiin. Jotenkin. Projektin ulkopuolisille ei vielä paljasteta hienouksia. Delta Lambda on sentään julkaissut esittelypaperin. Esittelyvideolla tai IndieGoGo sivulla ei kerrota sen tarkemmin tuon periaatteen toimintaa. Kiinnostuneita varmasti riittää, sillä nykyisillä väitteillään Delta Lambda väittää käytännössä keksineensä ikiliikkujan, Valkee-korvavalon ja syöpälääkkeen yhdistelmän.

Sijoittajilla on mahdollisuus heittää Delta Lambdan tilille rahaa erilaisilla paketeilla. Pienin summa on kymmenen dollaria, jolla saat kymmenen lisenssiä tuolle hämmästyttävälle pakkausohjelmalle. Ne luvataan toimittaa joulukuussa 2018. Innokkaimmat tukijat voivat maksaa kertamaksuna vain 1,5 miljoonan dollarin summan. Sillä "vallankumouksellisen teknologian" tunnistanut sijoittaja saa elinikäisen ja rajoittamattoman lisenssin Delta Lambdan tuotteisiin.

Metabunk foorumilla on käyty läpi Delta Lambdan lupausten teknologisia mahdottomuuksia. Pakattujen tietojen avaamiseen Delta Lambdan sovelluksella luvataan nopeuksia, jotka ylittävät moninkertaisesti nykyisten SSD-kovalevyjen nopeudet. Sellaisella lupauksella ei ole mitään järkeä, jos sovellusta käytetään SSD-kovalevyllä varustetuissa tietokoneissa. Sellaisella lupauksella olisi järkeä, jos sillä halutaan houkutella teknologiasta tietämättömiä sijoittajia.
Suosittelen seuraamaan miten keskustelu etenee tuolla Metabunkissa, jos haluat tietää miten Delta Lambdan tarina etenee. Ja päättyy.

Toistaiseksi firma on onnistunut (klo 01:08 26.7.2018) keräämään 1270 dollaria. Kampanjan rahoitukselle on keräysaikaa vielä kaksi kuukautta.

4 comments:

Editor earlightswindle.com said...

Suosittelen Luft Qi air purifier. Suojelee mm. Influenssa-viruksista, joten rokotteita ei enää tarvita.

IP-protected reaction chamber!

1171% rahoitettu.

Anonymous said...

Asiasta viidenteen eli karkeasti ohi aiheen. Oletko lukenut ystäväsi Puolimatkan viimeisen ulostulon.
Tasa-arvoinen avioliittolaki on portti pedofilian hyväksymiseen.

https://www.oikeamedia.com/o1-75907

Anonymous said...

Puolimatka ymmärtää tahallaan väärin syyt miksi sukupuolineutraali avioliitto laillistettiin. Puolimatkalta ihan odotettua käytöstä, voisi jopa sanoa että se on hänelle synnynnäistä ja muuttumatonta. Pedofilia on hyväksikäyttöä, homoseksuaalisuus ei.

Niilo Paasivirta said...

Kyllä purkamisnopeus voi teoriassa olla nopeampi kuin levyn lukunopeus. Levyltähän luetaan vain se pakattu data ja purkaminen tehdään tietokoneen muistissa, joka toimii paljon nopeammin kuin kiintolevy (jopa 85 kertaa nopeampi tms.). Eri vaihe on sitten, jos/kun purettu data vielä kirjoitetaan takaisin levylle.