12.7.21

Antti Heikkilän syöksykierre virusdenialismin suuntaan

 Kansakuntamme tunnetuin ortopedi ja ruokavalioterveysterapiavalistajamekaanikko Antti Heikkilä on tunnettu huuhaa-väitteistään. Milloin homeopatian kehumisessa. Tai GM-teknologian vastustamisessa. Tai kun hän ei osaa lukea tutkimuspapereita(jos edes oletamme Antin lukevan tutkimuspapereita). Tai pandemiapelolla rahastamisestaan. Antti tyrkyttää verkkokurssiaan (139 euroa), jonka avulla rahastettu ihminen oppii "vahvistamaan immuniteettiaan". Ihan ymmärrettävä hanke kaikilta sellaisilta, jotka haluavat tienata pätäkkää muiden ihmisten terveydellä. Antti on avoimesti juuri sellainen tyyppi.

Tänä vuonna rokotuskampanja on edennyt. Rokotteet ovat looginen kohde Antin rahastushaaveille. Rahastushaaveet ovat uhattuna, jos koronarokotteista on hyötyä kansalaisille. Silloin olisi vähemmän mielukuvatarvetta ns. luonnollisen immuniteetin vahvistamiseen.

 Siksi Antti teki uuden sähköpostimainoksen.



Antti väittää hallitsevansa sellaista tietoa immuniteetin vahvistamisesta, jota ei löydy mistään muualta. Siksi sinun kannattaa antaa rahasi vain hänelle!

Rokotevastaiset kirjoittelut eivät ole mitään uutta Antilta, joten tuo uusin mainos ei ole mikään yllätys. Se mikä melkein yllättää on virusdenialisteilta suoraan kopioitu huuhaa. Antti laittoi sen heti tuohon alkuun:

"Koronavirusta ei ole koskaan eristetty."

-Antti Heikkilä, 2021

Tässä kohtaa joudumme painamaan mietintämyssyt päähämme ja hieromaan leukaamme. Onko Antti vain tietämätön siitä miten eri laboratorioissa ja yliopistoissa on eristetty ja eristetään koronaviruksia? On täysin mahdollista, ettei Antti ole vaivautunut perehtymään aiheeseen. Vai onko hän tietoinen siitä miten näitä viruksia on eristetty ja sisältöä sekvensoitu, mutta ei jostain syystä hyväksy käytettyjä prosesseja sopiviksi? 

Emme vielä tiedä mitä versiota Antti käyttää pääkopassaan, koska hän on osoittanut olevansa niin monipuolisesti pihalla eri asioista. 

Onko Antti tehnyt mahalaskun virusdenialistien kahluualtaaseen?

Tiedustelin asiasta Antilta Twitterissä. Jos planeetat ovat oikeissa huoneissaan ja ley-linjat sopivasti solmuissa, niin saan Antilta jonkinlaisen vastauksen. Ehkä vastaus ilmestyy varmemmin, jos useampi kysyy sitä häneltä.

3 comments:

Anonymous said...

Koronavirusta ei ole ikinä wristetty ja silti niiden perimää sekvensoidaan rutiinilla varianttien tunnistamiseksi.

Vaikka olisi vain lääkärin peruskoulutus ja erikoistuminen luusahuriksi, niin ei noin tietämätön voi olla. Tuon on pakko olla tahallista opetusaikuisten harhaanjohtamista.

Anonymous said...

Aikookohan joku joskus vastata kysymyksiini täällä?
https://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2020/07/viruksia-ei-ole-olemassa.html

Rami said...

^Ota Google haltuun osoitteessa Google.com
Muista myös Google scholar!

Rami