4.7.21

Uskomatonta, mutta totta: Paholaisen asianajaja


 

 

Tampereen Vapaa-ajattelijat ry:n aktiivien ylläpitämä Uskomatonta, mutta totta Youtube-kanavaa. Pääsin ohjelman haastateltavaksi puhumaan blogistani siihen liittyvistä aiheista. Selkeästi huomattavissa, että en osaa puhua ja ajatella yhtäaikaiseksi. 

Kari: "Tervetuloa!"

Minä: "Tervetuloa."

AAAARGH!

5 comments:

PeP said...

"Selkeästi huomattavissa, että en osaa puhua ja ajatella yhtäaikaiseksi."

Kuuntelen jutun huomenna. Nyt ramasee jo liikaa.

Lainaamastani kommentista tulee mieleeni oma sanontani viideltä viimeiseltä virkavuodeltani, jolloin toimin opettajana. Muutamaan kertaan tuli sanotuksi aikuisoppijoille, etten kykene opettamaan ja ajattelemaan samaan aikaan. Tilanteet liittyivät usein opetusrutiinin katkaisseihin "hienoihin oivalluksiin".

Anonymous said...

Ja missä video?��

Anonymous said...

Videon löytää hakemalla googlella "uskomatonta mutta totta", sitten "Videot". Valitse video, jossa lataaja on Uskatonta muta totta. Klikkaa sitten lataajaa - ja olet kanavan etusivulla. Sieltä sitten voi valita uusimman videon.

Tai käytä linkkia: https://www.youtube.com/watch?v=MQ_Zy7mDy74

Ukkeli

Paholaisen Asianajaja said...

Videossa oli huippusalaista sisäpiiritietoa Illuminatin toiminnasta, joka sensuroitiin tästä uudelleen ladatusta videota.

Tai ehkä siinä oli vain kirjoitusvirheitä jotka korjattiin.

Uusi lataus linkattu bloggaukseen.

Pep said...

Olin jo unohtanut koko videon. Aamulla ei muista, mitä illalla päätti tehdä, mutta sitä se ikä teettää. Vanheneminen on Juha Watt Vainion mukaan taidetta, mutta taidetta se kai on surrealismikin.

Olit turhan vaatimaton arviossasi. Mielestäni esiintymisesi oli varsin hyvää.
Reinikaisen kysymyssarjan käsittelyn kohdalla olisi kysymyksiä voinut käsitellä vähän täsmällisemmin ja kriittisemmin. Toki puskista on siinäkin asiassa hyvä huudella ja omalla kohdallani evoluutiobiologia on ollut vuosikausia vahva kiinnostuksen kohde.

Kaikkiaan antaisin videosta kouluarvosanaksi kiitettävän 9-. Viihdyttävää kuunneltavaa.

T: Ex ope PeP.