7.7.21

Punaisten ympyröiden vastaisku

Punaiset ympyrät ilmestyivät uudelleen syötteeseeni. Edeltävien kuvien tavoin eräät ihmiset nauravat ja ihmettelevät sairaalavuoteessa makaavaa mannekiinia. Uusimmassa kuvassa on jälleen hoitajien koulutukseen käytettävä nukke, joka on ympyröity punaisella ympyrällä. Aivan kuin kuvassa olisi jotain epäilyttävää. Jälleen punaisella lisäyksellä annetaan ymmärtää - mutta ei väitetä - että kuvassa on jotain outoa. Lukijan harteille ripotellaan vihjailuja siitä, että sairaalassa ei olekaan covidia sairastavia potilaita. Sängyillä on vain nukkeja. 

Miksi muuten uutiskanavan haastattelussa olisi näytetty tuollaista?

 


 Kyseesssä on professori Tomi Ulrichsin haasttelu WELT-kanavalla 14. marraskuuta 2020. Hän on kanavan toistuvasti käyttämiä asiantuntijoita. Videon löytäminen oli helppoa. Youtuben hakukenttään vain "WELT covid Timo Ulrichs" ja selaamaan minkä videon ennakkokuvissa miehellä on päällään sininen kauluspaita ja taustalla sama kirjahylly.

Tuttu nukke vilahtaa haastattelun täytemateriaalissa 2:00 kohdalla.


2:08 kohdalla nähdään kuitenkin harmaapäinen ihminen sairaalavuoteessa.


 

2:11 kohdalla nähdään toinen potilas, jonka kasvot on pikselöity. Jalat ovat kuitenkin paljaana. Eivätkä ne näytä nuken jaloilta vaan ihan ihmisen jaloilta.

Videolla nähdään lisää mannekiineja 4:00 kohdalla. Ehkä siitä nukesta tehtään seuraava Punainen ympyröinti!

No comments: