21.11.13

NOMilla ei mene hyvin

Ja minä tykkään siitä. National Organization for Marriage, NOM, on se laitos USA'ssa, joka kampanjoi näkyvästi ja aktiivisesti perhearvojen puolesta. Käytännössä se tarkoittaa homoliittojen vaaroista varoittamista. Sekä mahtavien mainosvideoiden valmistamista. Seuraava video on vain hieman muunneltu versio heidän alkuperäisestä mainoksesta. Et ehkä huomaa sitä eroa.
Noh, NOM'in veronpalautustiedot ovat vuotaneet julkisuuteen. Se on tietenkin väärin tehty verovirkailijan toimesta. Tiedoista selviää, että NOM ei ole taloudellisesti kannattavaa kampanjointia. Perusarvot ovat arvokkaita, sillä niitä ollaan valmiita puolustamaan myös tappiollisesti. Ehkä NOM'in toimintaa ei nähdä tehokkaana, sillä lahjoituksia ei ole tullut niiltä jenkkilän tunnetuilta konservatiivisilta miljonääreiltä. Vapaamielisiä lakialoitteita vastaan on taisteltu, mutta voitot ovat jääneet vähiin.

Joe.My.God kertoo kuinka paljon tili on miinuksella. Viime vuonna viivan alle jäi 2,7 miljoonaa dollaria tappiota. Kommenteissa myös muistutetaan, että NOM'in näkyvin edustaja Maggie Gallagher ei ole ollut kovin rehellinen siitä saako hän enää rahaa NOM'ilta vai ei.


Nautin tästä.

PS. NOM on yhteistyössä Ruth Instituutin kanssa. Tavoitteena Ruthissa on edistää perinteisen avioliiton merkitystä. Saman laitoksen hallituksessa istuu Douglas Allen. Sama mies joka teki sen homovanhempien vertailevan tutkimuksen Kanadan väestörekisterin perusteella. Se niinkään liity itse tutkimukseen, mutta antaa osviittaa siitä mihin tarkoitukseen niitä laaditaan. En maininnut asiaa edellisessä bloggauksessa, koska itse tutkimuksen puutteet riittivät.

No comments: