5.11.13

LAX ja uusin tekaistu ampuminen

Sandy Hookin kouluampuminen, Bostonin maratonin pommit, Nigerian ostoskeskuksen verilöyly, ja pari muutakin otsikoihin päätynyttä tragediaa eivät ole kaikille tragedioita. Joillekin ne ovat lavastettuja tapahtumia, joissa ei kuollut ihmisiä. Media onkin esitellyt pelkästään näyttelijöitä. Kuvissa näkyvä veri on ollut tekoverta. Irtoraajat oli tehty muovista. Todistajat yrittivät pitää pokerinaamat kunnossa puhuessaan tapahtumista. Näin ainakin internet-etsivät ovat päätelleet selaillessaan lehtiartikkeleita ja tallentaessaan uutispätkiä Youtubeen.

He pääsivät jälleen aivan selvästi lavastetun tragedian kimppuun, kun marraskuun ensimmäisen päivän aamuna aseistettu mies asteli sisään Los Angelesin lentokentälle. Hän etsi turvatarkastajia (Transportation Security Administration, TSA). Jos vastaantulija ei ollut sellainen virkailija hänet päästettiin karkuun. Ampuja käytti puoliautomaattistä kivääriä. Yksi TSA-virkailija kuoli. Useita haavoittui. Lentokentän turvallisuusjoukot reagoivat nopeasti. Ampuja sai luoteja päähän ja jalkaan. Hän tuupertui maahan. Lentokentän hätäensiapu lähti toimimaan yhtä ripeästi. Ja samoin paikalle ryntäsivät tiedotusvälineiden edustajat. Helikoptereiden kamerat kuvasivat miten haavoittuneita kuljetettiin ambulansseihin. Ampuja kiidätettiin vielä hengissä sairaalaan.

And it's all fake, folks!

Perustelut noudattivat tuttua kaavaa edellisistä ampumistapauksista. Ensimmäisten tuntien uutisoinnissa (nykyään ns. twiittaus-uutisoinnissa) oli ristiriitaisuuksia! Ampujan vaatetuksesta liikkui erilaisia kuvailuja. Ampujan käyttämästä aseistuksesta liikkui eri versioita. Aidoissa onnettomuuksissa ja ampumistapauksissahan tiedostusväleissä ei liiku ristiriitaista tietoa. Aivan selvästi tekeillä oli jotakin mysteeristä. Julkaistu kuva maassa makaavasta ampujasta ei vakuuttanut kaikkia (sisältää verisiä kuvia tai ehkä ei sisällä), sillä heidän mielestään maassa makaa nukke ja veri näyttää enemmänkin ketsupilta. Jopa ambulansseihin vietiin nukke pyörätulissa. Tai ehkä siinä vietiin juuri se kuolleeksi myöhemmin julistettu TSA-virkailija. Siksi hän oli niin kalpea ja eloton.


En heti keksi miksi kameroiden eteen tuotiin niitä eläviä ja loukkaantuneita ihmisiä (he ovat selkeästi nähtävissä uutislähetyksessä) ja sitten paikalle tuotaisiin pelkkä nukke. Reptiliaanit ovat niin ovelia. Pisteenä i:n päälle ampujan nimi on tekaistu vitsi ja silmäkulman vinkkaus kaikille sisäpiirin vaikuttajille: Paul A. Ciancia. CIAnCIA? Kuinka typeriksi he oikein luulevat vaihtoehtomediaa? Aivan kuin he eivät tajuaisi italialaiselta vaikuttavan nimen olevan osa kulisseja.

Tuttuun tyyliin myös viranomaisten lausuntoja on tulkittu salaliittoteorisoinnin näkökulmasta. Poliisipäällikkö erehtyi kertomaan suorassa lähetyksessä, että lentokentällä oli harjoiteltu juuri tällaista tilannetta varten vai pari viikkoa sitten. Lentokentällä harjoitellaan ampumavälikohtausta varten? Ainoa järkevä selitys sille on valmistautuminen lavastettuun ampumisvälikohtaukseen.

Ja niin edelleen. Onneksi tällä kertaa uutisoinnissa oli yksi tiedonmuru, joka jaksoi nostatti tunteita vaihtoehtojournalismin sivustoilla. Ciancian laukusta löydettiin (tai poliisit olivat laittaneet sinne) nuoren miehen kirjoittama lappu, jossa vaahdottiin TSA:ta vastaan ja viitattiin Federal Reserve laitokseen, mainittiin joku New World Order-salaliittoteoria. Ciancia kuvaili itseään vihaiseksi patriootiksi. Eli näyttäisi olevan ns. Patriootti-liikkeestä vaikutuksia saanut mies. Ideana on valtiovallan vastustaminen, jossa YK on pahuuden keskittymä ja mustat helikopterit kaappaamassa vapaustaistelijoita ovat arkipäivää. Vastustajat lukitaan FEMA:n rakentamille keskitysleireille, kun lopullinen vallankaappaus ja siviilien alistaminen alkaa. Ihan näinä päivinä.

Tämä tieto lapusta ja sen sisällöstä sai salaliittoteoreetikot varpailleen. Olivatko he jotenkin vastuussa (alustavien tietojen mukaan) jonkinlaisista mielenterveysongelmista kärsivän miehen teoista? Ehkä Ciancian kuulusteluissa selviää lisää. En ole vielä nähnyt mitään tarkempia tietoja tai skannausta itse lapusta, joten tyydyn toteamaan varovaisesti, ettei salaliittoteoreetikoilla ole täysin viaton tausta. Ellei nämä puheet salaliittoteorioista osoittaudu vääriksi, kun manifesti julkaistaan kokonaisuudessaan.

Selailemalla Inforwarsin, NWO-havaintoja blogin, David Icken tuotoksia, ja monia muita sivustoja, selviää miten usein ja toistuvasti lukijoita on varoiteltu mm. väestön harventamisen aloituksella, joukkohaudoilla, pakollisilla mikrosiruilla suoritettavasta seurannasta, varmasti monella muullakin uhkaskenaariolla. Pääpointtina tässä on se, että ihmisiä on varoitettu heitä kohtaavasta uhasta. Lapsesi, ystäväsi ja sukusi tullaan tappamaan armottomasti, kun valtakoneisto ei enää jaksa teeskennellä rauhanomaista. 

Ja sitten ihmetellään, jos joku lukijoista ottaa varoitukset tosissaan ja aloittaa aseellisen vastarinnan. Kukapa ei huolestuisi, jos oikeasti uskoo hallituksen tulevan murhaamaan lapsesi. Varsinkin jos varoituksissa vielä kerrotaan mitkä virastot aikovat tehdä joukkoteurastuksen.

Otetaan vielä näyte vaikkapa tuolta The Daily Sheeple.comin artikkelista. Valtamediassa kuvaillaan asiaan liittyen, että salaliittoteorioissa mainitaan fiat valuuttajärjestelmän korruptio ja yhden maailmanhallituksen tuleminen. Näitä termejä Ciancian lapussa väitetään olevan. Siihen vastataan:

I will bet my last dollar that in the very near future alternative media will be mentioned. Alternative media sites will be accused of spreading these messages.
I will bet my last dollar that in the very near future alternative media will be mentioned. Alternative media sites will be accused of spreading these messages. - See more at: http://www.thedailysheeple.com/lax-shooter-paul-ciancia-branded-a-conspiracy-theorist-demonization-of-free-thinkers-is-about-to-begin_112013#sthash.BjOfHzqB.dpuf

Tietenkin valtamedioissa tullaan esittämään tuollaista. Vaihtoehtomediahan jos mikä on levittänyt tietoa noista asioista. Toivottavasti lähipäivinä selviää lisää siitä mitä Ciancia on kirjoitellut.

4 comments:

Rami said...

Ja taas sattuu päähän. Kuinka kukaan saat... äääh.

MrrKAT said...

PS:n (katolisuskovianen) Timo Soini varoitteli/pelotteli tuoreimmassa Hymy-lehden kolumnissaan että kohta ihmisiin pannaan niskasiru.

Laiska Hreathemus said...

Eikös se ostoskeskusampuminen tapahtunut Keniassa, ei Nigeriassa?

Anonymous said...

"Ehkä Ciancian kuulusteluissa selviää lisää."

Tarvitaan meedio.