13.4.16

Mack Major ja Tuhmat demonit

Elämästä ei saa nauttia. Näin kirjoittaa eräänlaisen kristillisen moraalin omaava Mack Major PDF-kirjassaan Diva, Goddess, Queen: Breaking the power of soul ties, lust, and sexual demons. Hinta vain 15 dollaria.

Seksidemonit ovat mielestäni kaikkein parhaimpia demoneja. Miksi Mack ei tykkää niistä? No koska tuollaisten demonien palvonta pitää sielut poissa taivaasta. Se tapahtuu itsetyydytyksen karmaisevan synnin takia.

Eden Decoded sivulla hän kirjoittaa melko ytimekkäästi mistä on kyse:

Too many Christian women are losing their salvation because they masturbate. Dildos and all of those other sex toys have been used for thousands of years in demonic sex rituals. It's one of the main ways ancient pagan societies worshiped their demonic gods.

Masturbation is a direct path to Satan. There's nothing normal about it. And shame on any Christian that says so.

Tässä taitaa olla selitys modernin maailman maallistumiselle. Mitä toivoa kristinuskolla on, jos itsensä hiplaamisesta napsahtaa taivasporttikielto?

Pidempi selvitys löytyy Vibrators, Dildos and Sex Demons artikkelista. Siinä Mack kuvailee muinaisten kulttuurien uskomuksista. Niissä ei ymmärretty hävetä sukupuolielimiä. Onpa löytynyt välineitä, jotka on tarkoitettu naisten tarpeiden tyydyttämiseen ilman biologista miestä. Jopa sellaisia tuplasuunnattuja dildoja, joilla kaksi naista voivat pitää kahdestaan hauskaa. SYNTIÄ!

Mack on niitä uskovaisia, joiden mielestä pelkästään lisääntymiseen liittyvä seksuaalinen aktiviteetti on hyväksyttyä ja tietenkin pelkästään hetero avioparien kesken. Hän tietää myös mistä tulee se tunne, kun olet yksin huoneessasi hinkkaamassa/vibraamassa, mutta tuntuu siltä kuin joku katselisi sinua. Se on demonin katse. Hedonismiin hukkuessasi houkuttelet esiin demoneita tuonpuoleisesta. Nämä demonit tuhoavat parisuhteesi ja muutenkin haittaavat elämääsi.

Moni sivusto levittää naureskelumielessä tuota Eden Decoded -sivuston materiaalia. Onko Mack Major kuitenkin vain asialleen omistautunut trolli, joka pyrkii nolaamaan fundamentalistikristittyjä? En ole varma. Tiedän joidenkin ihmisten oikeasti suhtautuvan noin änkyräisesti seksiin. Onneksi olen jo siinä vaiheessa elämääni, että en onnistu näkemään masturbaatiossa mitään väärää. Se on turvallisella tavalla tehtynä hyvä tapa ylläpitää terveyttään.

 Yksi vinkki Mackin trollauksen puolesta on vaikkapa tämä teksti, jossa hän varoittaa CERNin hiukkaskiihdyttimen avaavan ovia demoneille. Vai olisiko hän oikeasti tosissaan? En tiedä!

Tämä laite tuhoaa Jumalan ja orjuuttaa naisen ikuisesti helvettiin

Ja nyt jos sallitte, minulla on online treffit piirretyn japanilaisen seksidemonin kanssa. Kiitos vinkistä herra Ruhaselle. Siis tästä Mackin kirjoituksiin liittyvästä vinkistä. Ei seksidemoniin liittyvästä vinkistä.

1 comment:

Anonymous said...

Onko sieluilla sukuelimet, vai ovatko sielut vain jonkinlaisia "energiapalloja"? Taivaassa piipahtaneiden silminnäkijöiden (!) mukaan ainakin kuulo ja näkö pelaa normaalisti, joten jonkinlaista aistillisuutta (!) on odotettavissa. Sääli vain jos syntymäsokeat eivät pysty näkemään taivaan ihanuutta. Vai onko aistit sittenkin sielun ominaisuuksia, ei ruumiin.